Alnında boynuz çıktı!

icemen

New member
Reaction score
0
bir-asirlik-kadinin-alninda-boynuz-cikti.jpg

Çin'de yaşayan 101 yaşındaki Zhang Ruifang isimli kadının alnında yaklaşık altı santim uzunluğunda boynuz çıktı!

Tam 101 yaşındaki kadının alnında geçtiğimiz yıl oluşan şişkinlik, zamanla büyüyüp, uzamaya başladı ve şu anda tam altı santim uzunluğunda bir boynuza dönüştü.
Altı santime ulaşan boynuzun çıkışına benzeyen yeni bir şişkinlik de, kadının alnının diğer tarafında belirmiş durumda.
Yaşlı kadının bu hali ailesini şaşırtıyor ve üzüyor.

Altı çocuğundan en genci olan 60 yaşondaki Zhang Guozheng, geçtiğimiz yıl kadının alnında beliren şişkinliği pek ciddiye almadıklarını söyleyen Zhang, "Ancak zamanla bir boynuz çıkmaya başladı ve şimdi altı santim uzunluğunda" diye ekledi.
"Şimdi de alnının diğer tarafında benzer bir çıkıntı var. Büyük ihtimalle o da boynuza dönüşecek"

Doktorlar güneşe fazla maruz kalmış yaşlıların ciltlerinde kimi şişkinlik ve çıkıntılar olabileceğini söylese de, bu denli uzun bir "boynuz"un daha önce hiç görülmediğini belirtiyorlar.
Bu tür "boynuz"lar ameliyatla alınsa da, ameliyat, bunun tekrarlamasını engellemiyor.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• bir-asirlik-kadinin-alninda-boynuz-cikti.jpg
    bir-asirlik-kadinin-alninda-boynuz-cikti.jpg
    34.8 KB · Görüntüleme: 2,670
Önüne gelen herşeyi yerlerse bu olur tabi

belki de radyoaktif maddeye maruz kalmış bi keçi tarafından ısırılmıştır :),
bkz:goatwoman

gazetede okumuştum deriye enjekte edilen bi sıvıyla boynuz gibi çıkıntı yapılabiliyormuş rockularda modaymış :D

Allah kimseye vermesin çok kötü gerçekten ...

çok ilginç ya. Gerçi bu yaştan son boynuzu olsa nolcak yakında gider :)

..:.. şeytan bedenine girmiştir :D :D nası iş la bu Allahı Allah yahu ..:..

Dayı boynuzlamış diyecem de o da en az 100 yaşındadır. Ejderha falan olmaz inşallah :D

boynuz kulağı gecerderler bu dahada uzaya bilir:durdurun:durdurun

Geri