Almanya'yı karıştıran fotoğraf

Tunyukuk

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Ya yağmur gibi yağarsınız yada lağım gibi akarsını
Almanya'da bir hobby fotoğrafçısı ormanda bir mizansen oluşturarak kanlar içinde kalmış bir kadının fotoğraflarını çekti.

249570883.jpg

Fotoğrafçı çekimi bitirdikten sonra fotomodellerle birlikte çekim yapılan ormanlık alanı terk etti.
Ancak işgüzar fotoğrafçı arkasında kan yerine kullandıkları boya ve bir tane de yırtık mini etek bıraktı.
Daha sonra çevre sakinleri, kan ve mini eteği fark edince, cinayet işlendiği şüphesiyle polisi alarma geçirdi.

f1.jpg

Polis yaptığı ilk incelemede bir kadının tecavüz edildikten sonra öldürülmüş olabileceği sonucuna vardı.
Bölgede 24 saat boyunca helikopterler eşliğinde büyük bir arama yapıldı.
Sonuçta Alman polisi delillerden yola çıkarak hobby fotoğrafçıya ulaştı.
Alman polisi cinayet işlenmediğini anladı ama bu dev operasyon kuruma 10 bin euroya mal olmuştu.

f3.jpg

Almanya'da fotoğraf çekmek için bir yerden izin almaya gerek olmadığı için,
polisin yaptığı harcamalar genç fotoğrafçıdan alınmayacak.

bu almanlar harbi denyo kanla boya arasindaki farki bilmiyolar :D hehehe 10,000 ero harciyacaklarina bana sorsalar bu boya derdim :D almanlara kıyak olarak 5000 ytl e hallederdik :D hehehe

haaha hey allam ya koptum valla gülmekten :durdurun

fotografcının sucu ne dıyelım :)
ne bırakırsın butun alet edevatı ortada :)

bu alman polisi gerçekten işe yaramaz ya:D

ayni olay bizde oldugunu dusunsek neler cıkartırdık ortaya.bizim polisimiz gelirdi yerdeki kanın tadına kesin bakardı boyaymış bu derdi,olay anında orda cözülürdü,masrafta etmemiş olrdu.alman polisi bizimkilerden ders almalı

harbi ya hiç o kırmızı sıvıyı analiz etmek akıllarına gelmemişmi yaa!!!!!!!!!!!dingo bunların hepsi yaaa

burda olsa elemanı bin pşman ederler yaaa... ahaha hem kan hemde mini yırtılmış kesin bi de halk bi tane tipi bozuk adam bulup linç ederdi .... :D bide ormanlık alanda nasıl olsa tecavüze uğramış ve öldürülmüş bi hatun cıkardı.. bak sen olaya..

Geri