alman.nab sorunu

BilKeNT

New member
Reaction score
0
merhaba bilgisayarıma alman.nab virüsü girmişti nod32 3.0 yükledim alman.nab bulaştığı tüm dosyaları sildi silerken bazı dosyalarda uyarı verdi ( windows driver dosları silinirse sistem hasar görür gibi ) bazılarında vermedi verdiklerin de ben direk silmesii seçtim. sildikten sonra bilgisayara reset attıktan sonra c ye ve d ye girdiğim de klasörler gözükmüyordu c bomboş d ise klasör içinde olmayan odt dosyalarım mp3 ve resimler duruyordu. nod 32 3.0 ile taratınca bunları görüp tekrar tarıyor winap tüm mp3 leri görüyor am ben klasör d deki hiçbir klasör gözükmüyor neyse format attım (sadece C ye) c düzeldi herşey eskisi gibi klasörler duruyor d de ise yeni oluşturduğum klasörleri görüyorum ama alman.nab dogan sorundan dolayı giden klasörleri göremiyorum ama winamp yine mp3 leri görüp dinleyebiliyorum resimlerde ise picasa denedim o ise d deki gizli resimleri bulamadı (gizli klasörleri göster dediğimde de göstermiyor windows ta arama yaptığım da da bulmuyor ben bu d deki verileri tekrar nasıl geri geitrebilirim. teşekkürler

1. Nod32 yi sisteminize kurun.
2. 3266. güncelleştirmeye kadar update yaptırın.
3 Bilgisayarınızı güvenli kipte açın.
4. C: ve D: (+ başka bir sabit disk var ise) taratın. Not: bazen bize soru soracak o sorulara "delete" olarak cevap verin.
5. Tarama bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
6. Tekrar tarama yaptırın ancak bu sefer Windows hangi sürücüde yüklü ise sadece onu taratın.
7. Virüsten kurtulun

şurayada bi bakmanı öneririm
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=379367

ben alman nabı temizlemiştim zaten benim sorunum alman.nab dan sonra başladı
nod 32 virüsü silerken uyarı verdi windows driverleri de siliniyor diye bende virüs temizlensin diye sil dedim. resetledikten sonra c ve d içinde olan klasörler gözükmüyor harddisk te yer kaplııyor tüm program oyunlar çalışıoyopr ama ben c ye girince gözükmüyor gizli dosyaları göster deyince yine göstermiyor format attım c düzeldi d düzelmedi
winamp mp3 leri bulup dinliyorum ama mp3lerin bulunduğu klasöre giremiyorum

Geri