merhaba bilgisayarıma alman.nab virüsü girmişti nod32 3.0 yükledim alman.nab bulaştığı tüm dosyaları sildi silerken bazı dosyalarda uyarı verdi ( windows driver dosları silinirse sistem hasar görür gibi ) bazılarında vermedi verdiklerin de ben direk silmesii seçtim. sildikten sonra bilgisayara reset attıktan sonra c ye ve d ye girdiğim de klasörler gözükmüyordu c bomboş d ise klasör içinde olmayan odt dosyalarım mp3 ve resimler duruyordu. nod 32 3.0 ile taratınca bunları görüp tekrar tarıyor winap tüm mp3 leri görüyor am ben klasör d deki hiçbir klasör gözükmüyor neyse format attım (sadece C ye) c düzeldi herşey eskisi gibi klasörler duruyor d de ise yeni oluşturduğum klasörleri görüyorum ama alman.nab dogan sorundan dolayı giden klasörleri göremiyorum ama winamp yine mp3 leri görüp dinleyebiliyorum resimlerde ise picasa denedim o ise d deki gizli resimleri bulamadı (gizli klasörleri göster dediğimde de göstermiyor windows ta arama yaptığım da da bulmuyor ben bu d deki verileri tekrar nasıl geri geitrebilirim. teşekkürler