alman gelin

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
FaLCoN_TiGeR'daN +18 Fıkralar ( Birleştirildi )

birgün köyün birinde adam oğlunu almanyaya çalışmaya yolluyormuş ve gitmeden nasihat ediyormuş. İşte paranı harcama dikkat et, karıyla kızla yeme falan filan klasik nasihatler. En sonun da demişki oğlum gelirken gelin getir evlendireyim seni demiş ama dikkat et gelin eistli olmasın yoksa gelinden bana geçer benden anana geçere anandan da bütün köye geçer demiş.

zuhahaha

temel istanbula gider

bir gün temelin köyünde istabula gitmek moda olmuştur. Temel ne zaman kahveye gitse istabul muhabbeti olur. Temelde de istabula gidecek para yoktur. Bir gün dursuna der böle böle ben istanbula gidecem ama bende para yok nasıl yapacaz falan dursun der benim aklıma bir fikir geldi. Der ki sen çatı katına saklan hiç kimseye gözükme bende kahvede herkese temel istanbula gitti diye anlatırım tamam der temel. ve çatı arasına saklanır. Bu arda dursuda temelin karıya hastadır. temel çatıya çıkar çıkmaz dursun temelin karısının üstüne atlar temelde çatı arasından görür. Der ki; ulan dursun istanbulda olmasam ben sana yapacağımı biliyorum.

Puahahah güzelmiş güzel hoş ama abartılı değil genede sağol ;-)

karının dibi delik değil :D

iki tane çok iyi arkadaş warmış (kanqi) bunlardan birisi çok iyi kalpli namazında niyazında, haram da gözü olmayan diyeri ise şarapcının teki. Neyse bir gün şarapcı olan vefat eder. Arkadaşı çok üzülür yıllar geçer iyi olan da vefat eder. İyi olan bir gün cennet de otururken dünyada ki arkadaşı aklına gelir ve meleklerden birine rica eder beni arkadaşıma ziyarete götürebilirmisin der. O da taam der (cehenneme giderler). Giderler ve ne gördüğüne inanamaz arkadaşı şarapcı aynı dünyadaki gibi cehennemde elinde şarap şişesi kucağın da fıstık gibi hatun. iyi olan der ki yaw der sen dünya da da böleydin nasıl olur da hala evk ve sefa sürersin der. O da der ki hiç sorma yaw sen benim ne kadar eziyet çekiğimi bilirmisin. elimdeki şarap şişesinin dibi delik, kucağımdaki hatunun da dibi delik değil. :s

TEŞEKKÜR ETMEYİ UNUTMAYIN Kİ PAYLAŞIMLARIN DEVAMI GELSİN...

yaa bu fıkrayıda beğenmişsiniz ya

eistli ne demek bilmesemde baba lafi iyi koymus

edit:haa simdi ding etti hehe thx mechul

sen cehennemde bunu bulduguna dua et dibi delik olmayan hatun yinede zebaniden iyidir(hatun travestiyse ayrı orjinal hatuna göre değerlendirdim olayı)

puhiihihih sévdim bunu..!! saqol :)

Geri