Allah'tan kork AKP

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA YARINLARIMIZA İPOTEK KOYANLARDAN YASAL ZEMİNLER İÇİNDE MUTLAKA HESAP SORACAĞIZ…

AKP hükümetinin göreve geldiği günden bu yana, özelleştirme adı altında ekonomik değerlerimizin parça parça satılması artık gülük olağan bir hale gelmiş olacak ki, ana muhalefet başta olmak üzere, pek çok siyasi parti, gözlerinin önünde yapılan bu peşkeş çekmelere sessiz kalarak, AKP nin yapmış olduğu bu yanlışa ortak olmaktadırlar. Elbette ki akıllıca ve iyi hesap edilerek yapılacak özelleştirmelere bizde karşı değiliz. Ancak öyle değerlerimiz öyle sıradan ve basit gerekçelerle ve öyle ülkelere satılmakta ki, korkarım yarınlarımızda başımıza çok işler açılacak.

AKP Hükümetinin Özelleştirmenin imarlarından Kemal UNAKITAN bakın özelleştirme ile ilgili neler söylüyor bir göz atalım.

“ Ne banka bırakacağız, ne fabrika, nede işletme, limanda bırakmayacağız, hepsini satacağız”.( Sümer bankını İngilizlere satışıyla ilgili söylediği )

“ Stratejiymiş. Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri geceleyin gelsin pijamayla çıkarım karşılarına. Seviyorum bu işleri arkadaş”.( Saka’nın Yunanlılara satışıyla ilgili söylediği )

“ Kar edeni de Zarar edeni de satacağız” ( Şeker fabrikasının İsraillilere satışı ile ilgili söylediği )

“ Parayı veren düdüğü çalar” ( TÜPRAŞ’ ı Amerikalılara satarken söylediği)

“Ülkenin işgal altında olduğunu söylüyorlar. Gelsinler işgal etsinler” ( PETKİM’i Amerikalılara satarken söylediği )

“ Babalar gibi satarız” ( Tekel’in İsraillilere satışı ile ilgili söylediği ).

Sayın bakan tüm bunları satarken çok önemli bir şeyi unutmuş olmalı ki bu kadar rahat ve pervasız açıklamalarda bulunabiliyor. Unuttuğu bölümü ben kendisine hatırlatmak istedim. Bu millet ve bu milletin temsilcisi olan Büyük Birlik Partisi, yasal zeminler içinde elbet tüm bunların hesabını hem senden hem de mensubu bulunduğun siyasi iradeden bir gün mutlak soracaktır. Bundan hiç kuşkunuz olmasın.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BİLİM ADINA PEYGAMBERİMİZE YAPILAN SALDIRIYA SESSİZ KALMAYACAĞIZ.

Anadolu Üniversitesi Acık öğretim fakültesi ders kitapları arasında yer alan Siyaset Bilimi ders kitabının 11. ünitesinin 214 sayfasının 3 paragrafında yer alan “ ÜSTELİK HZ. PEYGAMBER ZAMANINDA BİLE, KURANDAKİ HÜKÜMLERİN AYNEN UYGULANMADIĞI OLUYORDU. ÖRNEĞİN, PEYGAMBERİN KENDİSİ, BİR BORCU ÖDERKEN ÜSTÜNE FAİZ ANLAMINA GELEBİLECEK BİR EK YAPMIŞTI” ibaresi Başta Yüce kitabımız Kur’anı kerime ve peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v ) yapılan son derece çirkin bir yakıştırma ve saldırırıdır. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v) hiçbir zaman Kur’an hükümlerinin dışına çıkmamıştır. Ne amaçla ve neye hizmet ettiği belli olmayan, üstelik bilim adına Üniversite öğrencilerine ders kitabı olarak okutulan bir bilim kitabında, bu tarz dinimizin derlerine iftira atılmasını haz etmemiz ve bunun karşısında sessiz kalmamamız mümkün değildir. Bir an önce A.Ü Açık Öğretim Fakültesi Siyaset Bilimi Ders kitaplarının toplatılarak, sanki Peygamberimiz Allah’ın hükümlerinin dışında, Kur’ana aykırı hareket ediyormuş anlamı taşıyan bu yakışıksız ve gerçek dışı ibarenin çıkartılmasını ilgili kurum ve makamlardan bekliyoruz. Büyük Birlik Partisi İzmir İl teşkilatı olarak konunun takipçisi olacağımızda tüm kamuoyuna saygılarımız ile duyuruyoruz.

Ahmet BEREKET
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI

peygamberimize yapılan saygısızlıga bakın yha faizi olur hale getırmek ıcın Allah Belanızı Versin !

Satsınlar ama unutmasınlarki elbet bir gün onlarıda satan olur ..

bu satış işinin önünü kim açtı

önceleri ANAP

şimdi AKP ye destek olan

MHP

------------------------------------------------

bank asya ne yapıyor

faizle para vermiyor mu?

kimin bankası bu?

müslümanlıkta takiye her zaman vardı.

konuyu sentezlemeye çalışıyorum lakin çok zor

buyrun konuda ortaya çıkan + lar ve eşitliğin diğer tarafı bilinmeyen

akp+satış+unakıtan+bilim+saldırı+peygamber=????,,,,bi türlü sentezliyemedim

bence konun hedefi konu sahibi tarafından sabote edilmiş.

peygambere bilimsel saldırıyla akp nin icraatları arasında ne gibi bir bağ var bulamadım kafam karıştı aslında bu konuda uzman sayılırım ama buna rağmen genede bir bağ bulamadım yaff.

Sonuç:
bir koltukta iki kabak taşınmaz (Türk Atasözü :D)

bu satış işinin önünü kim açtı

önceleri ANAP

şimdi AKP ye destek olan

MHP

------------------------------------------------

bank asya ne yapıyor

faizle para vermiyor mu?

kimin bankası bu?

müslümanlıkta takiye her zaman vardı.

bank asya napıyor demişsin arkadaşım...
1:şehiriçi hatlardaki otobüslerde-gemilerde tüm taşıma araçlarında bedavalık veriyor... kimin sayesinde akp...
2:faizle para vermek haramdır diye bas bas bağıran ayinlerinde fetullah aga şimdi neden bunu veriyor....:goz::goz:

konuyu sentezlemeye çalışıyorum lakin çok zor

buyrun konuda ortaya çıkan + lar ve eşitliğin diğer tarafı bilinmeyen

akp+satış+unakıtan+bilim+saldırı+peygamber=????,,,,bi türlü sentezliyemedim

bence konun hedefi konu sahibi tarafından sabote edilmiş.

peygambere bilimsel saldırıyla akp nin icraatları arasında ne gibi bir bağ var bulamadım kafam karıştı aslında bu konuda uzman sayılırım ama buna rağmen genede bir bağ bulamadım yaff.

Sonuç:
bir koltukta iki kabak taşınmaz (Türk Atasözü :D)

arkadaşım eğitim kitaplarını ben hazırlamıyorum akp de hazırlamıyo ama sonuçta denetlemesi gereken kurum M.E.B bu koltukta da ben oturmuyorum.Böyle bi konuyu bile denetlemekten acizlerse ANALARINI DA ALIP GİTSİNLERR

allahdan korksa dinbezirganlığı yapmazdı

arkadaşım eğitim kitaplarını ben hazırlamıyorum akp de hazırlamıyo ama sonuçta denetlemesi gereken kurum M.E.B bu koltukta da ben oturmuyorum.Böyle bi konuyu bile denetlemekten acizlerse ANALARINI DA ALIP GİTSİNLERR

tamamsen hazırlamıyorsun akpde hazırlamıyor M.E.B denetliyor buraya kadar çok haklısın denetlemekten aciz falan değiller gayet güzel de denetliyorlar ama işlerine nasıl geliyorsa öyle denetliyorlar bunların ki müslümanlık değil başka bir din bunlar müslümanlık adı altında başka bir dindeler ...

yaw burda ii biyorum yazacaktım ama bı arkadasımızın tanrı demesı benı sınırlendırdı....tanrı kıtabı dıe bıse yoktur Allah Kitabı vardır...birader anan baban öğretmedımı sana.... kendınıze gore demokratıklık yapmayın ....

yaw burda ii biyorum yazacaktım ama bı arkadasımızın tanrı demesı benı sınırlendırdı....tanrı kıtabı dıe bıse yoktur Allah Kitabı vardır...birader anan baban öğretmedımı sana.... kendınıze gore demokratıklık yapmayın ....

arkadaş yanlış söylemiş de avukatlığını yapmıcam ama buna kızdıysan faiz yerine kar paylı sistem demelerine tepkin var mıı bari??

birader ben tanrı diyorum bi sorun mu var... senin ve benim dedelerim zamanında kime inanıyorlardı... göktanrıya... islamiyetten sonra tekrar tanrı olarak söylemleşti..... ha tanrı ha ilah ha allah hangisi farklı söyler misin hepsi tek bi yaratıcı değil mi..... ben müslümanım... ha sana ve senin gibi düşünenlere göre hristiyanlar söylüyor değil mi tanrı kelimesini... tabi hristiyanlığı yüce tanrı göndermemiş değil mi... bırakın bu gerici arap beynini modern hayata dönün gerçi size ne kadar anlatsak boş.... SAYGILARIMLA....

Diyecek yazaak birşey varmı.bu lafları söyleyenler değil bu lafları söyleyenleri başımaza getırenlere soyluyorum dıkkat edın bunlar yakında yakın akrabalarınızıda satacak ki inşallah satarlar

Geri