ALLAH'a küfrettiren Facebook'a ağır tepki

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
20100408011244_facebook.jpg

10-13 Nisan arasında profilleri kapatıyoruz! Katıl Destek Ol!

Facebook müslümanlar tarafından 3 gün boyunca protesto edilecek. Nedeni ise ALLAH'a ve Peygamber'e küfür dolu sayfalar.

ALLAH'a ve Hz. Muhammed'e hakeret içeren sayfaları ısrarla kaldırmayan Facebook10-13 Nisan tarihleri arasında müslüman kullanıcılar tarafından protesto edilecek.

Türkler 'in yoğun olarak katıldığı sosyal iletişim ağı Facebook'ta bir süredir ALLAH'a ve Hz. Muhammed'e karşı hakaret ve küfür içeren sayfalar göze çarpıyor.

Willkommen bei Facebook sayfasında da olduğu gibi bu sayfanın üyeleri akıllarına gelen her türlü küfürü rahatça yazıyor.

Ancak Facebook yöneticileri tüm uyarılara rağmen sayfaları yayından kaldırmıyor, yahut çok yavaş davranıyor.

Bu duyarsızlıktan rahatsız olan Müslüman Türkler "10-13 Nisan arasında profilleri kapatıyoruz! Katıl Destek Ol! " diye bir grup kurdular. Grubun şu an itibariyle 44 bin üyesi bulunuyor.

FACEBOOK NASIL PASİF EDİLECEK?

Gruba destek olanlar 3 gün boyunca Facebook hesaplarını pasif ederek tepkilerini gösterecek ve o sitelerin kapanması için eylem yapacaklar.

Kullanıcıların Facebook'u pasif etmeleri içinse; Hesap Ayarları'na girip Hesabı Pasif Et demeleri yeterli olacak.

Grubun protestosuna destek olanların sayısı ise çığ gibi büyüyor. Bu sayının protesto gününe kadar yüz binleri bulması bekleniyor.

10,yftgyh5FWXE.gif

Tamamen kapatsalar daha iyi olur gibime geliyor. Amacını fazlası ile aşmış bir site. Önüne gelen orada.

Neyse kimin nereye girdiği beni ilgilendirmez.

Hah böyle yapıp Facebook'a ceza verebileceğinizimi sanıyorsunuz?Facebook sadece Türkiye'ye özel olan bir site değil tüm dünyaya açık olan bir site.

face üzerındekı uygulamalar tıklandıkca sayfalara hıt aldıkca para kazanılan turden 35 mılyon ınsanın 3 gün boyunca profılını kapatması hesapta olmayan bır kayba sebep olur hem fb ıcın hemde fb üzerınden applıcatıon yayınlayan kuruluslar ıcın. applıcatıon sahıplerı eger hıt alamadıkları ıcın sebeple alakalı arastırma yaparsa önlemı alınır kanaatındeyım. herkesın kendı tercıhı tabı. hıc bıse yapmamakta bı tercıh

Eyvallah dostum anunda dondurdum,bilgilendirdiğin için tşkler

Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok.

Ben şahsen kullanmıyorum zaten sevmem öyle siteleri ama neler yaptıklarını biliyorum.
Senin orda harcadığın her byte onlara para olarak gidiyor grup olma olayları onlara fazladan para götürüyor.
Ha 3 gün ne olur hasılat biraz düşer.Bakarlar e bu Türk milleti böyle şeylere gelmiyor.En azından bizi bilsinler değerlerimizi bir siteden üstün tuttuğumuzu.Dostumuz olan Rahman'ı onun sevgilisi Resul-i Ekrem(sav)'i herşeyden üstün tuttuğumuzu hiçbirşeye değiştirmeyeceğimizi sırf nefsimize hoş geliyor diye görmezden gelemeyeceğimizi bilsinler.
Biz saflarımızı sıklaştıralım.
Onlar saflarını belli ediyorda bizim ne eksiğimiz var?

Geri