snıper
New member
- Reaction score
- 0
Dünyada varolma amacımız üsve-i hasene olan peygamberimiz(S.A.v) in ayak izlerini takip edip Allah ın rızasını kazanmakken,dünyanın sıkıntı dolu yaşamında kendi enerjimizi boşa harcadığımız ve boş şeyleri kendi hayatımıza şiar edindiğimiz bu zamanda içimizdeki dinamikleri canlandırma açısından ve birbirimizden birşeyler öğrenme umudundan dolayı böyle bir konunun heycanını gece yatarken düşünmüştüm.
Muhakkakki Rabbimizin rızasının nerde olduğunu bilemeyiz, herkes Allah ın rızasını nasıl kazanmayı ümit ederdi? herkes içinden geçen birşey yazarsa, bizlerde bu yolda Allah ın rızasını nasıl kazanırız sorusunun cevabını genişleterek öğrenmiş oluruz.
İlk olarak ben yazayım.
Bu yazıyı okuyan kardeşlerimin,Allah razı olsun demesinden dolayı,Allahın rızasını kazanmayı ümit ederdim.
Selametle..
Muhakkakki Rabbimizin rızasının nerde olduğunu bilemeyiz, herkes Allah ın rızasını nasıl kazanmayı ümit ederdi? herkes içinden geçen birşey yazarsa, bizlerde bu yolda Allah ın rızasını nasıl kazanırız sorusunun cevabını genişleterek öğrenmiş oluruz.
İlk olarak ben yazayım.
Bu yazıyı okuyan kardeşlerimin,Allah razı olsun demesinden dolayı,Allahın rızasını kazanmayı ümit ederdim.
Selametle..