allah rızası için yardım edin arkadaşlaaarr

ahmet16

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben forum sitesi açtım siteme bugün siteyi ziyaraet edenler üye olanlar gibi eklentiler koydum ama çalışmıyor panelden aktifleştiremedim nasıl yaparım acaba bilgisi olana varsa lütfen yardım etsin şimdiden tşk ederim.....

daha acıklayıcı yazarmısın hangı eklentılerı kurdun? hangı kaynaktan yararlandın kurarken? vBulletın surumun ne?

3.52 sürüm mesela bakın en forumun en alıtına bugün siteye ziyaret edenler bugün siteye üye olanlar gibi eklentiler koydumm herşey tamam ama çalışmıyor panelden bi ayralama yapmamız lazımmış vbulletin seçeneklerden

arkadasim sen bu programi nerden buldun ben bulamadim bulledin 3.5.x nerden buldugunu sölermisin

-----------------------------------------------------------------

Edited;

Forumda vb dağıtımı yasaktır artık uyarılmayacaktır.

ahmet16' Alıntı:
3.52 sürüm mesela bakın en forumun en alıtına bugün siteye ziyaret edenler bugün siteye üye olanlar gibi eklentiler koydumm herşey tamam ama çalışmıyor panelden bi ayralama yapmamız lazımmış vbulletin seçeneklerden

Style ayarlarını yapmadığından olabilir. Eğer plugin olarak eklediysen admincp navigasyonun altında plugin yönetimi var oradan eklentiyi seçerek aktifleştirebilirsin..

kardeşim zaten orası aktif benim site hacklendi db yi daha önce kopyaladığım için bütün olaylar bitti yaniii ama hatırladığıma göre vbulletin seçeneklerden bir şey yapmıştım ama bulamıyorum

Forum home templateSıne eklenceq kodları ekle daha sonra

Eklentideki XML dosyasını Admincp >> Plugin Manager 'den import edip kurulumu tamamlayın

Geri