Allah Rızası İçin Bakın...ÇILDIRACAM YAVV :S:S

tolgaca07

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Öncelikle İyi Aksamlar. Dün Pcye Format Attım Formattan Sonra İnternet Hızım Çok Düştü İnternet Explorer 6] Kullanıyordum Kasıyor Diye İE7 Yükledim Oda Kastı Firefox Yükledim Oda Kasıyor Sorun Nedir Acaba Çözüm İçin Yardımlarınızı Bekliyorummm...Şimdiden Teşekkürler

:vur:vur:vur:vur

Sorun halan dewam ediyormu ? Ona göre cevab vericem

ram VE ISLETIM SISTEMIN HAKKINDA + güvenlik programin hakkinda genis bilgi verirsen !! BELKIDE systemi kasan baska bir program kurmussun ,, yeni katilimsiz bir cd ile yükle isletim sistemini ,,tüm güncellestirmeleri al,, sistemi sürekli defrag ve disk temizlemesi yaparak mesela burdan CC CLENAER
ile rahatlatabilirsin INCE AYARLAR DA VEREBILIRSIN kolay gelsin​

bence yanlış driver yüklemesinden olmuşdur

Max Blast 4 Tavsiye Ederim.Forumda Ara Bulacaksındır.Sorunun Muhtemelen XCript.gen Tazrı Bi Spy'dır.

format atarken hata yapmis olabilirsin yada yüklerkene

arkadaş yardım istemiş üyeler akıl vermiş....arkadaşlar yardım diyor...
BEN BİLDİKLERİMİ PAYLAŞAYIM...
1- FORMAT ATTIĞIN XP CD Sİ ÇİZİK VEYA CD ROOM OKUYAMIYO OLABİLİR...DOLAYISIYLA BAZI DOSYALAR BOZUK GELEBİLİR...ÖNCELİKLE TEMİZ BİR CD İLE DENE
2-HDD BÖLÜK İSE HDD NİN DİĞER PARTLARINDA FAAL BİR VİRÜS OLUR KOLAYLIKLA DA C YE ATLAR..YAPILACAK ŞEY BÖLÜNMÜŞ KISMI BİR CD YE AL HER PARTI BİÇİMLENDİR TEMİZ BİR YÜKLEME YAP VE KASPERSKY İNT SECURİTY KUR SONRA CD YE ALDIĞIN DATA VEYA YEDEKLERİ TEK TEK YERLERİNE YÜKLE...
3-TÜM BUNLAR SORUNU ÇÖZMEDİ İSE OLAY DONANIM DIR...YANİ SON ZAMANLARDA TAKTIĞIN BİR DONANIM VAR İSE BUNU GÖZ ÖNÜNE AL..YOK İSE ANAKARTA BİOS GÜNCELLEMESİ YAP..BUDA PARA ETMEZ İSE BMÜMKÜN İSE BAşka BİR EKRAN KARTIYLA DENE..TV KARTIN VARSA ÇIKAR ÖYLE DENE YANİ DONANIM ÇAKIŞMALARINI TEK TEK DENE..
İNŞALLAH FAYDALI OLMUŞTUR...
KOLAY GELSİN

ekran kartının driver'ını yüklemeyi unutmuş olabilirsin. Pc değil ekran kasıyor zannımca.

adam 9 ay önce yardım istemiş şimdi cevap yarışı var herhalde yeni bir bilgisayar kullanmaya başlamıştır

Geri