Allah int. cafe den girenlere sabır versin !!!

tsubasa

New member
Reaction score
0
arkadaşlar şikayet desem değil öneri desem hiç değil sadece bir yakarış bir hasretlik bir sezlenişlik ;

yaklaşık 2 haftadan beri memleketteyim ve burada mecburen internet kafelerden girebiliyorum hh e ,, tabi buna girmek denirse ;kiminde hiç girmiyor, kiminde 5 dakka da sayfa açılmıyor ,kiminde de habire bağlantı kopuyor habire sorun habire aksaklık ,,yaww bi şehirde hiç adam akıllı cafe olmaz mı yaa ,,nefret ettim bu olaylardan soğudum internetten, her seferinde küfür ederek terkediyorum cafe yi bir daha girmicem diyorum nete memlekette diye ama vazgeçiyorum giriyorum yinede,,, yaww en az 10-15 tane internet cafe gezdim hepsinde de hh e girmek sorunlu, bi türlü rahat giremedim yaa :( :( :(

nefret ettim şu 2 haftalık yaşamımdan daha 2 hafta burdayım yani işkence son sürat sürücek gibi ama şubat ta eve dönüş war ozaman rahatlıcam gibi ...

şimdi bazı arkaşların şikayetlerini anlayabiliyorum ve acılarını paylaşıyorum ...
hh rahat giren herkese iyi forumlar çünkü bana işkence oluyor

aydındayım kendi memleketimde,, ama yok yok bulamdım söyle iyi bir şey, gittim 2048 liklerde girdim yine aynı şuan ki girdiğim en hızlısı bana göre

1048 bağlantı,, p3---731 hız 256 ram makine bu ,,,

amin ecmain arkadaslarrr

bende kaç senedir net cafe'den bağlanyom wala alıştım artık..en iisi adam gibi bi cafe bulup sürekli orya takılmak..bi Zaman sora alışyosun zaten :D

ALLAH düşürmesin

bende beşiktaşta kalıorum dün internet bi gitti 24 saat sora geldi ciddi bunda abartmıorum hiçbiyerde internet yoktu uyuz oldum

vallah evde gırmenın farkınıda anladım cafelerde çekılırmı allah yardımcınız olsun vallah

valla kardeş allah sabır versin ben 512 bağlantımla mutlu ve mesudum:):):)

kotası yoksa 512 bana çok ii olur :D ama 256 ya da şükür demek lazım tsubasa geçmiş olsun :(

512 ii ahh bir de kotası olmasa daha da ii olacak ama neyse...
olsn cafeden girmekte iidir... :D:D:D:D

Vallahİ Ne Dİyelİ Bazi Cafelerde AÇmiyo Doru SÖylÜyosun
Allah DÜŞÜrmesİn

Geri