Allah (cc) istismarı ve kefen edebiyatı!

l3adl3oy

New member
Reaction score
0
Allah (cc) istismarı ve kefen edebiyatı!
Sabahattin Önkibar

İstismar etmek genlerinde!Ondan besleniyor, ondan hayat buluyor!Acı olan; istismarda kural ve sınır tanımaması!
Başörtüsünü istismar etti, içimize attık!
İmam Hatipleri kullandı, ya sabır dedik!
Tramvay diye isimlendirdiği demokrasiyi bile amaçlarına araç yaptı, sineye çektik!
Asker dedi, muhtıra dedi, darbe dedi boynumuzu büktük!
Yetmedi, olmayan projeleri, yani hayalleri sattı, onu da kabullendik!
Ama artık yeter!
Bu kadarı fazla!
Fazla olmanın da ötesinde bu normal bir hal değil!
Öyle, çünkü her şeyi bitirdi, şimdi Yüce Yaradanı istismar edip onun üzerinden oy devşirmeye çalışıyor.
Kimden mi bahsediyorum?
İstismar padişahı Recep Tayyip Erdoğan’dan.
Peki Başbakanımız Âlemlerin Yaratıcısını nasıl mı istismar ediyor?
Kemal Kılıçdaroğlu’nu Allah’a (cc) hakaret etmekle suçlayarak!
Sakın Kılıçdaroğlu deli değil, öyle bir şey yapmaz demeyin!
Siz Tayyip Efendi Hazretlerinden iyi mi bileceksiniz, hakaret etti ki onu Kastamonu Meydanında topa tuttu ve Cenabı Hakk’a hakaret iddiasıyla Müslümanlardan özür dilemeye çağırdı!
Diyeceksiniz ki peki ne dedi Kemal Kılıçdaroğlu?
Muş’ta yaptığı konuşmada “Statükocuların Allah’ı Ankara’da” ifadesini kullandı.
Ama bu klişe bir ifade ve herkes kullanır, bu sözde Yüce Yaradan’a hakaret yok demeyin; siz Tayyip Bey’den iyi mi bileceksiniz?
Sakın Başbakan için İsviçre’de parası var iddiaları ayyuka çıkınca Erdoğan’ın “Bir Allahın kuruşu param yok” dediğini de hatırlayıp ikisi aynı şey de demeyin!
Tayyip Erdoğan o tür şeyler söyleyebilir, o söylerse onun adı ibadet, kazara Kılıçdaroğlu söylerse onun adı ise küfürdür!
Ama bu çifte standart demeyin,Tayyip Bey kendini bu konuda belli ki yetkili ya da icazetli görüyor!
Bitmedi; bir başka istismar ya da mugalata kefen edebiyatıdır!
PKK Kastamonu’da polis öldürdü ya, Tayyip Bey bu suikastı kendine yapılmış gibi sunarak meydanlarda kefen edebiyatı yapıyor!
Yahu o polis ölürken sen yüzlerce kilometre ötede ve yerden binlerce metre yüksekte idin, o saldırı ile ne alakan var senin?
Olsun, o polis o gün AKP mitinginin güvenliği için Kastamonu’ya gitmişti ya, bu durum suikastın Erdoğan’a yapıldığına delalet edermiş!
Gülmeyin, Tayyip Erdoğan budur işte…
Diyeceksiniz ki yahu bu Tayyip Erdoğan değil midir şehitler üzerinden siyaset yapmayın diye kıyametleri kopararak camileri bile polis ablukasına aldıran ve şehit cenazelerine bile ipotek koyduran!
Kazara o polis MHP ya da CHP mitingi sonrasında öldürülse ve Bahçeli ya da Kılıçdaroğlu bu durumu meydanda dillendirse hiç kuşkunuz olmasın Erdoğan yine aynı şeyi yapar ama söz konusu kendisi olunca her şey tersine dönüyor ve beyaz kefenlere sarınıp oy devşirmeye uğraşıyor!
Tabloyu ve vahameti görüyor musun ey sevgili okur!
Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkâr!

ADAM KAYIRMA!
Yandaş gazetecilere koruma ordusu!
Eski DSP yeni AKP adayı Şamil Tayyar bir kitap yazdı; iktidar ona araçlı koruma ekibi tahsis etti.
Peki Şamil neden ve kimden mi korunuyor?
Ergenekon’dan (!)
İyi de bu örgütün mensupları Silivri hapishanesinde değil mi, oradan kaçıp mı Şamil’i öldürecekler?
Gelelim Mehmet Metiner’e…
O da koruma ordusu ile dolaşanlardan.
Sahi o kimden korunuyor?
PKK olamaz, çünkü bu arkadaş daha düne kadar HADEP’de Genel Başkan Yardımcısı değil miydi?
Peki ya diğerleri?
Ekrem Dumanlı’dan Mehmet Altan’a, Ergun Babahan’dan Ahmet Altan’a, Mustafa Karaalioğlu’dan Fehmi Koru’ya, eski Maocu Oral Çalışlar’dan İngiliz Kraliçesinin gözbebeği Akit’in yazarı Hasan Karakaya’ya kadar yerim olmadığı için adını sayamayacağım pek çok yandaşa devlet tarafından korumalar tahsis edildi.
Merak ettim, dün Rasim Ozan Kütahyalı’ya sordum, onun da polisi var!
İlginçtir, yandaşlara koruma ekipleri tahsis edilirken devletin istihbarat bilgileri doğrultusunda 20 yıldır yakın koruma tahsis edilen bizim gibi AKP muhaliflerinin koruma kararları ise bu iktidarla bir günde kaldırıldı.

YALANCI PEHLİVAN
Filistin’den Erdoğan’a one minute!
Yahu bu Tayyip Erdoğan değil miydi Davos’ta İsrail Cumhurbaşkanı Perez’e Filistinlileri ileri sürerek güya posta koyan, yani one minute diyen?
Sorarım Tayyip Erdoğan Filistinliler için bunu yaptı ise nedir bu Hamas ile El-Fetih’in yaptığı?
Tayyip Bey onlar için yırtınıyor (!) ama onlar Mısır’ın önderliği ile buluşup barışıyorlar!
Evet kan davalı iki Filistin grubunun barışı olayında Tayyip Erdoğan özellikle dışlandı.
Peki bunun açıklaması Hamas ya da Filistin’in ahde vefasızlığı mıdır?
Asla ve kat’a değildir.
Filistinliler Tayyip Erdoğan’ın aslında İsrailliler ile beraber hareket ettiğini ve Davos’ta tiyatro sergilendiğini yakından biliyorlar; onun gereği olarak böyle davrandılar.
Ey İHH ve Cuma Namazı istismarcıları, çıkıp bu durumu açıklasanıza!

LÂF KITLIĞINDA…
Susturulma sırası internette!
Neymiş efendim, Türkiye demokraside çağ atlayacakmış!
Neymiş efendim, AB’de olan bütün özgürlükler Türkiye’de olacakmış!
Haklarını yemeyelim, 9 yılda çok şey oldu.
Gazeteler fotokopi misali birbirinin aynısı!
Televizyonlar adeta ortak yayında!
Kısacası bütün medya artık yandaş!
Tek eksik internetti, o da hallediliyor.
Ağustos’tan sonra internete de sansür var!
AB’de var mı böyle bir şey?
Tık yok!
Asker düşmanlığını demokrasi diye satan dincilerin gerçek yüzünü bilirim ve sormam ama kendine liberal diyen tosunlar neredeler?
Bir kere ispatlanmıştır ki Türkiye’deki liberal gazeteciler aslında görevli yani lejyonerler güruhudur…

YENİÇAĞ

Kemal Kılıçdaroğlu?
Muş’ta yaptığı konuşmada “Statükocuların Allah’ı Ankara’da” deyim ile Erdoğan’ın “Bir Allah'ın kuruşu param yok” deyimi arasındaki farkı anlayamadıysanız türkçenize yazık "kuruşun Allah'ı" deseydi siz haklı olurdunuz."Allah'ın kulu" olur "Allah'n kitabı" vs.. olabilr..ama Allah özel bir isimdir onun bunun Allahı olamaz..Yani bu durumda tayyip haklı oluyor.

onların dünyası bambaşka, haram olan faizi de karpayı diye yutturuyorlar topluma, biz geri kaldık onlar medenileştiler çoktan geçtiler ılımlı islama.

Kemal Kılıçdaroğlu?
Muş’ta yaptığı konuşmada “Statükocuların Allah’ı Ankara’da” deyim ile Erdoğan’ın “Bir Allah'ın kuruşu param yok” deyimi arasındaki farkı anlayamadıysanız türkçenize yazık "kuruşun Allah'ı" deseydi siz haklı olurdunuz."Allah'ın kulu" olur "Allah'n kitabı" vs.. olabilr..ama Allah özel bir isimdir onun bunun Allahı olamaz..Yani bu durumda tayyip haklı oluyor.

bırakın kardeşim bu ayakları.Statükocuların Allah'ı Ankara'da demekle statükocuların en büyüğü anlamını taşır.Hani deriz ya Allah büyüktür vs bu da o anlamı taşır.Sende bu farkı anlayabilmişsindir umarım.Sen bu lafları edenlerden değil de kendine müslüman olan kişilerden ve kalbinde allah korkusu olmayanlardan kork.Bil ki sana en çok zarar verebilecek ve seni en çok kullanabilecek olanlar onlardır.

Alah lafzı kelimetullahın en mühimi ve ''kul'' 'un ehemmiyetle imtina etmesi gereken bir meseledir. O anlama bu anlama şu anlama gelemez kardeşim. Basitleştirmeyin meseleyi. Sizin ekürünüz (ç)işçi parti genel başkanıda kullanıyodu bunu sıık sık, ki en masum ifadesi: ''para herşeyin Allahı''
Tabii size göre gayet masum, mecazi anlam taşıyan tabii bir ifadedir değil mi. Size göre İslam da tabii. Kim nereye çekerse oraya gider ve herkesin dini kendinedir değil mi... :S

bırakın kardeşim bu ayakları.Statükocuların Allah'ı Ankara'da demekle statükocuların en büyüğü anlamını taşır.Hani deriz ya Allah büyüktür vs bu da o anlamı taşır.Sende bu farkı anlayabilmişsindir umarım.Sen bu lafları edenlerden değil de kendine müslüman olan kişilerden ve kalbinde allah korkusu olmayanlardan kork.Bil ki sana en çok zarar verebilecek ve seni en çok kullanabilecek olanlar onlardır.

senin o söze bakış acından sonra hangi allahdan korkmamız gerektigini sormak gecti aklımdan öyleya ALLAH sözü büyük anlamında kullanılır özel isim değil hangi Allahdan korkalım _?????????????

cümle kurarken neyin nereye uzandıgını bilmeden kurmak cehalettendir Türkiyenin EBU Cehilide bu sözlerden sonra kılıcdarogludur benim gözümde...

Ama bu klişe bir ifade ve herkes kullanır, bu sözde Yüce Yaradan’a hakaret yok demeyin; siz Tayyip Bey’den iyi mi bileceksiniz?
Sakın Başbakan için İsviçre’de parası var iddiaları ayyuka çıkınca Erdoğan’ın “Bir Allahın kuruşu param yok” dediğini de hatırlayıp ikisi aynı şey de demeyin!
Tayyip Erdoğan o tür şeyler söyleyebilir, o söylerse onun adı ibadet, kazara Kılıçdaroğlu söylerse onun adı ise küfürdür!
Ama bu çifte standart demeyin,Tayyip Bey kendini bu konuda belli ki yetkili ya da icazetli görüyor!

ne diyecegimi bilemedim ya kelimelerin kullanılması hakkında fikriniz yok yada safa yatıyorsunuz

“Bir Allahın kuruşu param yok”
“Statükocuların Allah’ı Ankara’da”

bu iki cümleyi bir görene bir imla klavuzu sözlük felan verip iyice Türkceyi ögrenmeye davet ediyorum ama inatla savunana diyecek bir şey yok o zaten köörr öyle böyle değil beyni cürümüş kör kardeş diyecek sözün bittigi yer.

Her koyun kendi bacağından asılır arkadaş.Kimisi statükocunun allah ı der ama kalbi temiz bi insandır,ama diğeri öbürkü öle diyo diye yok efendim allah a laf attı falan,hakeret ediyo der ama kalbi pisliklerle doludur.bu bi örnektir :)

bilmem anlatabildimmi ?

ford un reklamında dediği gibi asıl güzellik içten gelir :)

kılıçdaroğlu onu allah a şirk koşmak amacı ile söylememiştir ki öle sölediyse de bu onun kendi problemidir.

allah insanın kalbinden ne geçtiğini daima bilir,onun için böle din iman ayaklarına yatmanıza gerek yok.

işte akp sizin böle basit işlerle aklınızın meşgul olmasını istiyor ve bunu okadar güzel başarıyor ki,takdir etmemek elde değil.

siz cümlelere takılın,ülke borç batağına döndü,heryeri pislik sardı,böle devam edin.

sıkışınca kıvırıp saga sola saldırmanın degeri paha bicilemez :)

Evet dün gördüm bu videoyu.. Her mitingde aynı şeyi söylüyor olmasına rağmen takılıyor.. İlginç.:)

kim sıkışmış =) yorumlarımdan sıkıştığımı anlayıp öleymişim gibi yazman senin nasıl sıkıştığını gösterir :biggrin: bişi yazamayınca,ne yapalım canım otur otur :biggrin:

https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150241754625516&oid=361810676966&comments

al sana sıkışmak,nasıl oluyo bi bak bakalım :biggrin:

sen demedinmi kalbi önemli diye adamın kalbi temiz kötü zaan etmemek için susuyor okuyor güzel olan okumak değilmi al sana örnek işte :biggrin: :biggrin: :biggrin:

asıl ofisboy gibi gezipde bir dosyayı acıklayamayan , akşamla sabah dedikleri bir olmayan kişilerin kıvırmaları üzerine konuşmak lazım bence :biggrin: :biggrin: :biggrin:

sen demedinmi kalbi önemli diye adamın kalbi temiz kötü zaan etmemek için susuyor okuyor güzel olan okumak değilmi al sana örnek işte :biggrin: :biggrin: :biggrin:

asıl ofisboy gibi gezipde bir dosyayı acıklayamayan , akşamla sabah dedikleri bir olmayan kişilerin kıvırmaları üzerine konuşmak lazım bence :biggrin: :biggrin: :biggrin:

istediğin kadar eleştir kılıçdaroğlu nu çünkü o dediklerinin bazılarına ben de katılıyorum :laugh:

ama tayyip in de kılıçdaroğlundan hiç bir geri kalır yanı yok bu konuda.

benim sizden istediğim tek kılıçdaroğlu nu değil tüm liderleri eleştirebilmeniz.

tayyip in hatalarından gıkını çıkarmayanlar başkaları aynı hatayı yaptı mı eleştirmekten kendinizi alamıyorsunuz malesef.

tayyip in okumadan bi hiç olduğunu,kılıçdaroğlu yada başka liderlerin karşısına niye çıkamadğını,ne kadar aciz bi durumda olduğunu görmemekte ısrar edip şimdide bana kalkmış okumak ii değil mi diyorsun.

yahu arkadaşım sana ne desem boş,konu tayyip olunca toz kondurtmuyorsun.

e ama anlıyorum onun gibi sizin sevdiğiniz din iman ayağı yapan,dinci bi lider gelmedi.

senin anlayacağın dilden konuşacak olursam misyonerler cirit atıyor ülkede,kanala bile çıkıyor adam utanmadan,hükümet de destek veriyo diyo =)

şaka gibi =)

Her koyun kendi bacağından asılır arkadaş.Kimisi statükocunun allah ı der ama kalbi temiz bi insandır,ama diğeri öbürkü öle diyo diye yok efendim allah a laf attı falan,hakeret ediyo der ama kalbi pisliklerle doludur.bu bi örnektir :)

bilmem anlatabildimmi ?

Bu Zihniyeti Kınıyorum..

Wolf sen niye uğrasıyorsun dostum

bu ve bunun gibilerin daha laftan anladıklarını ben görmedim bırak cevap verme kendi kendilerine kendi bildiklerini yaşasınlar nasıl olsa bir gün eyvah diyecekler ama iş işten geçmiş olacak ; )

Wolf sen niye uğrasıyorsun dostum

bu ve bunun gibilerin daha laftan anladıklarını ben görmedim bırak cevap verme kendi kendilerine kendi bildiklerini yaşasınlar nasıl olsa bir gün eyvah diyecekler ama iş işten geçmiş olacak ; )

doğru zaten anlatacağımı anlattım,azcık bile anlamak isterlerse zaten anlarlar.

kendileri birbirlerine anlatır,birbirlerini tatmin ederler artık,ne de olsa hükümeti tatmin olayını çok ii yapıyo :laugh:

ben tatmin olmak istemiyorum aradan sıvışayım en iyisi :biggrin:

o günler geldiğinde olan hepimize olacak o nun için yazıyorum bütün bunları yoksa banane.

Vay benim yeni nesil ülkücülerim. Kılıçdaroğlunun poposunu yıkamak size düştü anlaşılan. Adamın kalbinin temizliğini iddia etmek sizi ne hallere düşürüyor bir görebilseniz. Bu arada hadi hep beraber " BİR ISLIKTA SİZ ÇALIN " belki karanlıkta korkusunu belli etmeyen insanlara benzersiniz. çalın ıslıkları çalın...

Geri