'ALLaH BeLaNıZı VeRSiN' DiYeBiLiR MiYiM ?

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
İsrail’in katliamı hızla sürerken Türk medyası üzerinden bir okuma yapmak mümkün.

Mesela bazı köşe yazarlarını okuyor musunuz? Başbakan’ın İsrail’e çıkışına öfkeliler...

Başbakan Erdoğan sözlerine dikkat etmeliymiş...

İsrail’i bu kadar sert kınayan tek bir lider dünyada yokmuş.

Bu müsvedde vicdanlıların değil gazeteciliklerinden insanlıklarından şüphe duyuyorum.

22 Aralık tarihinde Ankara’da ne oldu? Çok açık değil mi?

Başbakan’ın bu öfkesi neden?

İsrail açıkça yalan söyledi. Ankara’yı kandırdı... O -sözüm ona- “tarihsel misyonu” bir kalemde silip çöpe attı.

Başbakan’ın satır aralarındaki öfkeyi doğru okuyun. Akacak kanı gördü... Vicdanı kustu.

Bunu görmeyen “uzman” gazeteciler, Başbakan’ı uyarıyorlar...

“Aman, sözlerine dikkat et..!”

Çocuklar ölüyor... Masum çocuklar... Kör müsünüz? Gelen görüntüleri, fotoğrafları görmüyor musunuz?

Bu arada o “liberal aydınlar” nerede?

İsrail’e sesinizi yükseltmeyin... Hamas’ı kınayan ABD’ye susarak destek atın... “Demokrasinin kalesi” AB’nin eylemsizliğine katılın...

Çeçenistan’da, Bosna’da aynısını yapmadınız mı?

Soros’un sevgili çocukları nerede? Sesiniz neden çıkmıyor? Neden meydanlarda sizi göremiyoruz?

Hadi bir zahmet bir özür kampanyası daha yapın...

Altı üstü bir internet sitesi...

Bir “tık”...

İnsanlıktan özür dileyin...

“Sessiz kaldık... Özür dileriz...”

Susmayın...

Bebeklerin cesetlerine bakarken ne hissediyorsunuz?

İşte “açık toplum”, işte “demokrasi”, işte “ABD”, işte “insan hakları”...

Bu kanlı katarın elbette bir iki vagonu daha var...

Arap yönetimleri... Kuzey Irak Kürtleri... Kürselleşmeci “cici” cemaatlerin ABD’de mukim “işbilirlikçi” efendileri... İsrail ordusunun Türkiye’de eğitimine ses çıkartmayan “ulusalcılar”... Zırt pırt açıklama yapan asker...

Mesele din değil... Mesele etnisite değil... Mesele siyaset değil... Mesele nereden nemalandığınız veya kimliğinizi neye göre inşa ettiğiniz de değil...

Mesele çok basit... İnsan olmak.

O fotoğraflara bakın... O çocuk cesetlerine...

Yüreğinizden yükselen ne?

Bu kadar laf ettik vitrindekilere... Okuyanlar, izleyenler, susanlar... Siz? Biz...Yani hepimiz...?

Türkiye’nin en çok okunan internet sitelerinde, “en çok tıklanan haberler” diye bir bölüm var...

Son üç gündür bakıyorum sıralamalara...

En çok tıklanan Gazze’den gelen haberler ve fotoğraflar değil...

Kim kimi nasıl düzmüş... Kimin poposu daha seksiymiş... 2008’in en çok tıklanan memesi nasılmış...

Ey Türkiye, vicdanın nerede? Nerende?

Serdar Akinan

bunlar danışıklı dövüşden başka hiç bişey degil..herşeyi kınıyoruz moda oldu icraata gelince sıfır..her gün şehit veriyoruz kınıyoruz..avrupada sözde kürdistan haritaları çiziliyo kınıyoruz avrupa birligi kapısında dilenci gibi olduk onu da kınıyoruz..en kötüsüde şu dünyanın sayılı orduları arasında türk ordusu ama gel gör ki hergecen gün sindirilmeye çalışılıyo ordumuz..tükürügümüzle bogacagımız şerefsizleri anca kınıyoz başka bi b.k yok...3milyon nüfuslu ülke(dünyadakileride ekle 100 de fazla fazla)kafa tutuyo dünyaya..bu yahudilerin yaptıklarını gördükçe hitleri daha bi sevesim geliyo...

Mesele din değil... Mesele etnisite değil... Mesele siyaset değil... Mesele nereden nemalandığınız veya kimliğinizi neye göre inşa ettiğiniz de değil...

Mesele çok basit... İnsan olmak.

O fotoğraflara bakın... O çocuk cesetlerine...

Yüreğinizden yükselen ne?

Bu kadar laf ettik vitrindekilere... Okuyanlar, izleyenler, susanlar... Siz? Biz...Yani hepimiz...?

Türkiye’nin en çok okunan internet sitelerinde, “en çok tıklanan haberler” diye bir bölüm var...

Son üç gündür bakıyorum sıralamalara...

En çok tıklanan Gazze’den gelen haberler ve fotoğraflar değil...

Kim kimi nasıl düzmüş... Kimin poposu daha seksiymiş... 2008’in en çok tıklanan memesi nasılmış...

Ey Türkiye, vicdanın nerede? Nerende?

Serdar Akinan

daha ne deniLebiLirki
suçsuz günahsız çocukLarın cenazeLeriyLe birLikte kaLkıyor
insanLığını yitirmişLerin,duyarsızLarın LeşLeri

Ya Bu ŞerefsizLere Dersini BiLdirmek Lazım İran SaLdıracakmış Diye Duymuştum İnş. GerçekLeşir Bu SoyLarını Kazımak Lazım Bu KöpekLerin NaziLerden Daha Cani BunLar!!!

Arkadaşlar çok çalışmamız lazım! Öncelikle örgütleşip büyük şirketler kurmalıyız. Bu şirketleri amerika ve israile yerleştirmeliyiz. Onları bu şekilde ekonimilerini sömürmeliyiz ve zayıflatmalıyız onların ekonomileri olmazsa hiç birşey yapamaz ayrıca yabancı markalarıda asla kullanmamalıyız. Türk malı kullanmalıyız. Türkiyedeki yabancı şirketleri kaldırmalıyız.Bankalar hele çok önemlidir.şuan ülkemizde yabancı bankalar var onları hele hiç yaşatmamalıyız.aynı işleri bizim onlara yapmalıyız.israil bu şekilde amerikaya sözünü geçiriyor diyorki eğer sen bana saldırırsan ülkendeki tüm bankalardaki paralarımı çekerim. bunlar hemde bu ekonomik stratejilerini kullanarak amerikalarının siyasal yerlerinide ele geçirmişlerdir.işte bunun aynısını biz de yapmalıyız!

bunlar söylenmesi gereken binlerce cümleden sadece bir kaçı daha niceleri var,
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

türkiyede hangi medya kuruluşu tarafsız hepsi birilerin köpekliğini yapıyor amerika israil ben tarafsız bir medya kuruluşu görmedim daha

Adam çok doğru bir noktaya değinmiş israile değil kenimize kızmalıyız!

Yukardaki makaleyi okuyanların %80'i az sonra papparazi haberlerine tıklayıp bundan çok onu önemseyecek geriye sadece buraya yaptığı üzüldüğünü belirten yorumları kalacak!

Arkadaşlar Yukardaki JETONUR isimli üye bir daha bu foruma uğrarmı az sonra papparazi reklamlarına mı tıklar bilmem ama oınun dedikleri doğru! ÇOK ÇALIŞMALI vede dünyaya iyiliği doğruluğu göstermeliyiz! yurtta sulh cihanda sulh cümlesnin manasını doğan her yeni bebeğe öğretmeliyizki anca bunların önüne geçelim!

Adam çok doğru bir noktaya değinmiş israile değil kenimize kızmalıyız!

Yukardaki makaleyi okuyanların %80'i az sonra papparazi haberlerine tıklayıp bundan çok onu önemseyecek geriye sadece buraya yaptığı üzüldüğünü belirten yorumları kalacak!

Arkadaşlar Yukardaki JETONUR isimli üye bir daha bu foruma uğrarmı az sonra papparazi reklamlarına mı tıklar bilmem ama oınun dedikleri doğru! ÇOK ÇALIŞMALI vede dünyaya iyiliği doğruluğu göstermeliyiz! yurtta sulh cihanda sulh cümlesnin manasını doğan her yeni bebeğe öğretmeliyizki anca bunların önüne geçelim!

Abi ayıp ettin böyle şeyler yazan insan hiç girer mi paparazi sitelerine? Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Türkiyede sizin gibi olan insanlar olduğu için çok şükür fakat gerçekten o dediğin paparazi sitelerine girenler çoğunlukta. Ben liseye gidiyorum sınıfımdaki arakadaşlarıma sordum ki nolcak bu Filistinnin hali? dedikleri lafsa bize ne ya!Aslında hak veriyorum onlara küçük yaştalar gözlerini hala gerçeğe açamamışlar ama büyünce inşallah kalp gözleri açılır ve buna dur demeye başlarlar.

size bloke gurubunun ortadoğu suskun şarkısını dinleminizi tavsiye ediyorum.

http://www.rapmatix.com/ bu sitede bu gurubun şarkıları mevcuttur

tayyipin takkıyesi olmadığını kanıtlayabilecek olan varmı?

5 saatlik gizli görüşmede israilin operasyon yapacağını tayyip bilmiyordu diyebilen varmı?

tayyip sert mesajlar vermişş ..mişşş mişşşş ....mişşş

bizim masallara karnımız tok, musanın çocuklarına inanmıyorum ....

Türkiye-İsrail Dostluk Grubu'ndan 136 istifa

Türkiye-İsrail Dostluk Grubu'ndan 136 istifa
İSTANBUL (AA)
TBMM Türkiye-İsrail Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Nursuna Memecan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayarak, 'Bu uygulamalar her türlü uluslararası hukuk kuralına aykırı olduğu gibi, İslam ve Musevilik başta olmak üzere hiçbir dini inanca da sığmaz' dedi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Memecan, grubun 300'den fazla üyesinden 136'sının istifa ettiğini, 'istifaların geleceğini beklediğini' söyledi. Memecan, istifaların haklı gerekçeleri olduğuna dikkati çekerek, 'Bu istifalardan memnunuz da diyebiliriz yani. Yönetim olarak bir takım girişimleri yapabilmemiz, mektupları göndermek ve tepkilerimizi gösterebilmek için altında 'Türk-İsrail Dostluk Grubu' imzasının bulunması faydalı olacaktır. Önce bu gayretleri yapalım, sonra bakarız. Şu an yönetim olarak varız, faaliyetlerimize devam etmek için buradayız. Yoksa istifa edebilirdik. İçimizdeki tepki, istifa kadar büyük. Ama kalıp görev yapmak daha önemli' diye konuştu.

http://yenisafak.com.tr/Politika/?t=31.12.2008&i=159626

yahu bikere yahudilerle dost olmayın diye emir var dostluk gurubu niye kuruyolar ki?

söylenecek çok şey aslında olan masumlara oluyor... ama bence hamas'ı geçirirkende biraz düşünecekti sivil halk..!!! arkadaşın biri demiş ki iran'da gününü görür.. SADDAM'da öyle diyordu... amerikanın sonu olur ırak'ta diye ;) bakın bi söz var... amerika kendi doğdu kendi büyüdü ve kendi başına ölecektir.. ;) iran'a girse girer 10 günde çıkar ancak kendi içinde bu onun sonu olur... SAYGILARIMLA..!!

arkadaşlar burda gelecek olan olaylar var lütfen okuyun!

Cebabire Devri; Müslümanların tek elden yönetilmeyecegi, Kur'an-ı Kerim'e riayet edilmeyen "Ahir Zaman" devri. Zulmün ve küfrün arttığı, inançsızlığın moda, müslümanlığı yaşamanın ise avuç içinde ateş tutmaktan daha zor olduğu devir.

Hazreti Mehdi ve Hazreti İsa Devri; Mü'minlerin tekrar bir bütün haline gelip tüm dünya üzerinde adaletin ve Allah'a imanın yayılacağı devir. Peygamberimizin (a.s) neslinden olan Hz. Mehdi ve yeryüzüne geri inecek olan Hz. İsa'nın zuhuru hakkındaki rivayetler şöyledir:

Hz. Mehdi'nin zuhurundan önce, dünyayı kaplayacak olan bütün zamanların en büyük savaşı (armagedon) çıkar. Bu savaş üç ay sürer ve dünya nüfusunun büyük bir kısmı telef olur (bir habere göre, yedide altı nisbetinde). Ölecek olanlar zalimler ve kafirlerdir. Mehdi (a.s.) Medine'de zuhur eder ve üç kere "Allah-u Ekber" diye tekbir aldığında bütün ateşli silahlar durur, savaş biter. Aynı zamanda dünyada teknolojiye hayat veren enerji yok olur. Savaş durduktan sonra, Hz. Mehdi Şam ve Konya üzerinden İstanbul'a vararak Mukaddes Emanetleri teslim alır ve Deccal'ın Horasan (İran)'dan ortaya çıkmakta olduğunu ilan eder. Daha sonra, Deccal ve ordularına karşı gerçek cihadı başlatmak üzere Şam'a geri döner. Bu arada, Deccal Kudüs'e gider ve oradan tüm dünyaya küfrü yaymak üzere kırk günlük bir seyahate başlar. Kırk gün tamamlandıktan sonra Hz. İsa nüzul eder, Deccal'ı Şam yakınlarında öldürür ve Hz. Mehdi ile Şam'da buluşur. Mehdi (a.s.)'ın hükmü yedi sene sürer. Ondan sonra ise, Hz İsa bütün dünyada kırk yıl hükmeder. Bu zaman içerisinde kötü ve şeytani hiçbir şey kalmaz ve dünya adeta cennet gibi olur (Altın Çağ). Kırk yıl sonunda Hz. İsa Medine'de ruhunu teslim eder ve Peygamberimizin (a.s.) yanına defnedilir. Sonra kötüler ve şeytaniler dünya üzerinde azar azar yeniden ortaya çıkar ve on yıl boyunca çoğalırlar. Bu on yılın sonunda, mü'minler cennetten gelen rüzgarı teneffüs edip ruhlarını teslim eder ve kıyamet geriye kalan kötüler ve kafirlerin üzerine kopar. Şimdi yaşadığımız zaman, tabii ki cebabire devridir. Zulüm ve küfürle birlikte doğal afetlerin, kaza ve belaların, savaşların ve terörün çoğalması, bu dönemin de sonuna yaklaştığımızın işaretidir.

Gelmesi çok yakın olduğu tahmin edilen bu "zorlu" günlerde, mü'minlerin sıkıntısını azaltıp emniyette olmalarını sağlayacak üç önemli husus şunlardır:

1) Namaz

2) Zikir (tesbih)

3) Sadaka

Günlük yapılması gereken bu ibadetler Allah'ın hoşnutluğunu kazanıp bizi muhafaza etmesine vesile olur, çünkü biliyoruz ki hayır ve şer Allah'tandır. Secdesiz insanların Altın Çağ devrine yetişmeleri mümkün değildir. Yine unutmayalım ki az sadaka çok belayı defeder.

süper bi yazı ... eline sağlık...

Geri