ALLaH Arapların MI ?

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Allah Arapların mı?

Allah’ı kainatın yaratıcısı ve sahibi olarak bilir, inanırız. En azından bu yüce gücün varlığını inkâr edenler olsa bile kainattaki bu dengenin nasıl sağlandığı hâlâ açıklanamadığına göre, bunu gizleyen güce biz Allah diyoruz.

Ona inananlar, onun sözleri olup olmadığını tartışmadan, o yüce varlığın tarihin en eski çağlarından yeryüzüne gelen ilk canlıdan bu yana onun, “Bu kainatta gördüğünüz her şeye can veren benim, onların canını da ben alırım” dediğini biliyor ve inanıyoruz.

Yine inançlarımıza ve bize tebliğ edilenlere göre, o yüce varlığın yani Allah’ın, affetmediği günahların başında kul hakkı, kendisine şirk koşulmasının olduğunu da biliriz.

Peki Araplara ne oluyor?

Bu durumda, vatandaşımız olan berber Sabri Boğday, Mısırlı bir fellahla kavga veya münakaşa ederken, Allah’a küfrettiği gerekçesiyle, şeriat kanunlarına göre idama mahkum ediliyor ve bu cezası da onaylanıyor.

Vatandaşımızın ailesi, bunun, Sabri’nin Türk olmasından kaynaklanan bir Arap komplosu olduğunu açıklıyor ve savunuyor ama onları ne duyan ne de dinleyen olmuş.

Sonuç itibarıyla; Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın özel ihtimam göstererek havalimanında karşıladıkları sonra da devlet protokolünü bir kenara iterek kaldığı otelde ayağına giderek ziyaret ettikleri Suudi Arabistan Kıralı’nın iki dudağının arasından çıkacak lafa kalmış Sabri’nin durumu.

Arapların tarih boyunca biz Türkleri arkadan hançerlediğine ve bunu devam ettirdiklerini de biliyoruz. Devlet yöneticilerimizin, “Dostumuz” dedikleri Kıral’ın onları dinlemeye niyeti olmadığı tespitimizi güçlendiriyor.

Araplar ne hikmetse kanunlarına Allah’a küfredenin idam edilmesi cezasını koymuşlar. Kainatın yaratıcısı ve sahibi olan ve böylesine güçlü olduğuna inandığımız bu yüce varlığı korumak ve sahiplenmek neden Araplara kalmış, bunu anlamıyorum.

Allah, dünyanın neresinde olursa olsun semavi dinlere mensup olan ve olmayan tüm insanların inandığı ve onların yaratıcısıdır. Bu nedenle Allah’ı korumak bu Araplara kalmamalıdır.

Ancak tarih boyunca Türk düşmanı olan ve İslamiyeti dinden çıkarıp “Arabizme” dönüştüren Arapların bu davranışının bence Allah’ı korumaktan çok Türk düşmanlığının devamı ve bir Türk’ün öldürülmesinden ibaret olduğunu düşünüyorum. Allah kendisine şırk koşanları affetmediğine göre, hakaret edenlere ne yapacağını da bilir sanıyorum. O nedenle hep, “Allah’la kul arasına girilmez” ve onun takdirine bırakılan bazı şeyler için, “Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler” demiyor muyuz?

Ayrıca bu durumu şeriat meraklılarının ve onları destekleyenlerin de dikkatine sunmak isterim.

( Mustafa Dolu - 06.05.2008 )

paylaşım için sağolsın ancak Allahın korumaya ihtiyacı yoktur yani Allahı korumak araplarımı düştü denmiş yazıda saçma bir cümle bana gore...ve araplardan bizene kardeşim onların kendi hayal dünyalarında oluşturduğu dini(islam demiyorum)bırakın yaşasınlar bizim dinimiz islam ve buna gore yaradanımız Allahtır...

haber ,için tşk ler bu arapların yaptiği sadece türk düşmanlığı türklere duydukları kinden gelen birşeydir.. ellerinde bir delil bir halt yokken sadece türk die idam ediyorlar.. neymiş komsusu ile tartisirken küfür etmiş ALLAH a.. davacı olanın sözüne bakilmaz davacı idaayı verendir kanıt yoksa suc ta yoktur.. kanıt göstermeden sadece türk die idam ediyorlar.. idam gerekcesinide din diyorlar.. islamı butür adi oyunlarına alet ediyorlar.. sonra dünyada bunlar gibi topluluk yüzünden bütün müslümanları islami seçmiş olan insanları terörist görüyor.. suçlu görüyor.. yazik ki ne yazik..

Biz onların topraklarını asırlarca işgal altında tuttuk. Ondan bizi hem Avrupa hem de araplar sevmezler. Tabii ki islam dini ilk onlara gelmiştir. Kuranda da yazar . din şehirlerin anası mekkeye gelmiştir der. Nasılki Tevrat Yahudilere gelmişse Müslümanlıkta ilk araplara gelmiştir.

Biz onların topraklarını asırlarca işgal altında tuttuk. Ondan bizi hem Avrupa hem de araplar sevmezler. Tabii ki islam dini ilk onlara gelmiştir. Kuranda da yazar . din şehirlerin anası mekkeye gelmiştir der. Nasılki Tevrat Yahudilere gelmişse Müslümanlıkta ilk araplara gelmiştir.
İslamiyet tüm insanlığa gelmiştir!

Başlık tam bir Facia Ayrıca İnsanın Yaratıcısına Küfür etmesi Ölümle çok hafif kalıyor,

Başlık tam bir Facia Ayrıca İnsanın Yaratıcısına Küfür etmesi Ölümle çok hafif kalıyor,

dostum ALLAH ın verdiği canı almak ne senin nede başka insanların görevidir ALLAH verdiği canı kendisi alir.. ikinci birşey ise sadece bir insanın bir arap ın sözüyle bir türk öldürülüyor sendemi oradaydın nerden biliyorsun türk kardesimizin küfür ettiğini.. hele komsusuyla tartisipta komsusunun anasına avradına sülalesine küfretmeyipte ALLAH a mı küfretmiş.. ha sende o araplar gibi türk düşmanıysan birşey diyemem.. saygılarımla

dostum ALLAH ın verdiği canı almak ne senin nede başka insanların görevidir ALLAH verdiği canı kendisi alir.. ikinci birşey ise sadece bir insanın bir arap ın sözüyle bir türk öldürülüyor sendemi oradaydın nerden biliyorsun türk kardesimizin küfür ettiğini.. hele komsusuyla tartisipta komsusunun anasına avradına sülalesine küfretmeyipte ALLAH a mı küfretmiş.. ha sende o araplar gibi türk düşmanıysan birşey diyemem.. saygılarımla

Dostum ben Türk arkadaşımızın Allah'a küfür Ettiğini ne gördüm ne duydum ben sadece başlığa bozuldum bu işin şakası yok Hiç bir insanın Yaratıcısına karşı bu denli bir saygısızlıkta bulunacağını sanmıyorum,Böyle bir eylemde bulunmuşsa Ölümünede hiç üzülmem istersen kendi canım olsun.

arkadaşlar tarihte araplardan daha pis, daha kindar, daha iki yüzlü bir başka millet yoktur. Örnek mi istersiniz Hz. Muhammed in damadı hz. Ali nin oğlu Hüseyini nasıl devirdiler, Ali nasıl öldü? Yüzyıllardır barışı sağlayan Osmanlıya nasıl ihanet ettiler? Ülkelerine giren abd askerlerini nasıl çiçeklerle karşıladılar? Gerçek İslam dinini terörist dini olarak gösterdiler, lanse ettiler.

Arapları sevmiyorum. Araplardan nefret ediyorum. Sakın arkanızı dönmeyin arap gelir ve sizi sırtınızdan bıçaklar.

Valla gördüğüm en temiz ve en çok sevdiğim arap LOST dizisinin karakteri Sayyid..

hz.Muhammed bir hadisi şerifinde şöyle buyurmuş:

ben Arap'ım ama Araplar benden değil... yorumu size kalmış

Dostum ben Türk arkadaşımızın Allah'a küfür Ettiğini ne gördüm ne duydum ben sadece başlığa bozuldum bu işin şakası yok Hiç bir insanın Yaratıcısına karşı bu denli bir saygısızlıkta bulunacağını sanmıyorum,Böyle bir eylemde bulunmuşsa Ölümünede hiç üzülmem istersen kendi canım olsun.

başlığa kızmanızı anlayabilirim.. ama işin aslını bilmeden ölsün demeniz biraz beni düşündürdü.. ama şuan yaptiğiniz yorumla kendinizi daha iyi anlatmis oldunuz ve nedemek istediğinizide.. yorumunuz için tşk ler

arkadaşlar tarihte araplardan daha pis, daha kindar, daha iki yüzlü bir başka millet yoktur. Örnek mi istersiniz Hz. Muhammed in damadı hz. Ali nin oğlu Hüseyini nasıl devirdiler, Ali nasıl öldü? Yüzyıllardır barışı sağlayan Osmanlıya nasıl ihanet ettiler? Ülkelerine giren abd askerlerini nasıl çiçeklerle karşıladılar? Gerçek İslam dinini terörist dini olarak gösterdiler, lanse ettiler.

Arapları sevmiyorum. Araplardan nefret ediyorum. Sakın arkanızı dönmeyin arap gelir ve sizi sırtınızdan bıçaklar.

Valla gördüğüm en temiz ve en çok sevdiğim arap LOST dizisinin karakteri Sayyid..

tabi bu söylediklerin Türkiyeli Araplar için geçerli değil :melek

Arapların tarihten gelen türk düşmanlığını malum hepimiz biliyoruz.
Yıllarca osmanlı egemenliğinde yaşamış bu insanların bundan daha farklı davranamayacakları şüphe götürmez bir gerçektir.
Diğer bir gerçek ise eğerki türkler olmasaydı islam dininin arap yarımadasından daha öteye yayılamıyacağı ve bir kabile dini olarak algılanacağı gerçeğidir.

Arapca yeryuzundeki en zor ve karmasik bir o kadar da zengin dillerden biridir..Kuran in bu dilde inisinin nedenlerinden biri de bu ama Arabistan da neler olup bittigini rezilligin ne boyutta oldugunu kutsal emanete edilen hiyanetin derecesini bir bilseniz Muslumanlik yanlis yerde dogmus diye dusunursunuz..
Daha acik olmami beklerseniz yazabilirim ama kanitlayamam..Yasadiklarim,gorduklerim ve hatirlamak istemediklerim..o kadarini soyleyeyim

Arapca yeryuzundeki en zor ve karmasik bir o kadar da zengin dillerden biridir..Kuran in bu dilde inisinin nedenlerinden biri de bu ama Arabistan da neler olup bittigini rezilligin ne boyutta oldugunu kutsal emanete edilen hiyanetin derecesini bir bilseniz Muslumanlik yanlis yerde dogmus diye dusunursunuz..
Daha acik olmami beklerseniz yazabilirim ama kanitlayamam..Yasadiklarim,gorduklerim ve hatirlamak istemediklerim..o kadarini soyleyeyim

seni cok iyi anlayabiliyorum.. ARABİSTAN da müslüman kaldığınıda sanmıyorum.. şuan dünyanın en büyük sömürüsü ARABİSTAN olmustur.. hem ingiliz hem amerika lılar tarafindan sömürülmektedir.. böle bir toplumda da normal bir yaşantının olması beklenemez..

Araplar işte ne yapsa yeridir

ArapLar 2. dünya savaşında İnqiLizLere satmadı mı bizi...İnqiLizLer de ArapLarın arasında vahabiLiqi sokmuş... Ne kutsaL emanetLere sayqısı var ne Peygamberimiz'in mezarına ...
ELLerinden qeLse Kabe yi de yıkacakLar ama Kabe onLar için para kaynağı....,
İsLama çok büyük zarar vermişLerdir.... onLar yüzünden MüsLümanLar terörist oLarak niteLendiriLiyor
Dini yok bunLarın

DİNİ İMANI PARA, ALTIN, PETROL OLMUŞ ...

Sayın arkadaşlar,
Allah'ın verdiği canı Allah tan başka kimse alamaz. Ne için olursa olsun! İnsanı yaratan Allah meleklerine "ona iman edin" buyurmuş. Lütfen!!! bir düşünün. Allah'ın insana verdiği canı almakla, kim olduğu önemli olmayan bu yönetim (saudi arabia) acaba haşa " ene'l hak" mı diyor? Lütfen! Kaynağımızsa kitabımız kur'an. (veya tüm dinleri inceleyin kitaplı veya kitapsız.) Sırf bu yüzen ateizm den döndüm. Lütfen! tüm dinleri araştırın.
Saygılarımla,

Geri