doğa47
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar merhaba.bende öyle bir illet varki bir türlü kurtulamadım bu illetten vallahi canımdan bezdirdi.Benim pc ye artık nerden bulaştıysa boot.exe , foool.exe gibi virüsler bulaştı.Buda yetmezmiş gibi bu virüsler gizli oluyor ve birçok klasörün işlevini engelliyor.Mesela gizli klasörleri göstere tıklıyorum dosyalar çıkıyor ama f5 yapınca gene gidiyor eski haline.flash diskimi halamın pc sine takıyorum burda boot.exe gözüküyor siliyorum diğer takışımda aynısı oluyor.Birde son zamanlarda bu illet başladı pc yi kendiliğinden reset attırmaya.güvenli kipte pc yi açamıyorum.izin vermiyor.programlar çalışmıyor hata veriyor.format attım 2.gün aynı duruma geri geliyorum.yani artık kafayı yemek üzereyim.evimde net yok geliyorum halamın bilgisayarından nete giriyorum prog. indiriyorum eve götürüyorum yok onlara bile izin vermiyor.
http://www.hackhell.com/yeni-baslayanlar-amp-yardim/573392-silinemeyen-virus.html
şu konuyu inceledim ordaki bütün programları kurdum yok gene olmuyor.spyware doctoru kurdum netim olmadığı için çalışmadı bile ne nod32 ne adaware ne kasper hiçbiri çalışmıyor.hadi ram çok çok ısınsa ok diyecem pc baştan başlasın ama o kadr çok ısınmıyorda.mesela ben açıyorum nero showtime de video izliyorum aynı zamanda picasa yi yüklim dedim pc reset attı kendiliğinden daha bu akşam.
Allah adı hakkı için biri yardım etsin gerçekten çok zor durumdayım ne kafa kaldı ne moral 2 haftadır bunla uraşıyorum.
Allah belasını versin bu virüsleri yapıp yayanın
http://www.hackhell.com/yeni-baslayanlar-amp-yardim/573392-silinemeyen-virus.html
şu konuyu inceledim ordaki bütün programları kurdum yok gene olmuyor.spyware doctoru kurdum netim olmadığı için çalışmadı bile ne nod32 ne adaware ne kasper hiçbiri çalışmıyor.hadi ram çok çok ısınsa ok diyecem pc baştan başlasın ama o kadr çok ısınmıyorda.mesela ben açıyorum nero showtime de video izliyorum aynı zamanda picasa yi yüklim dedim pc reset attı kendiliğinden daha bu akşam.
Allah adı hakkı için biri yardım etsin gerçekten çok zor durumdayım ne kafa kaldı ne moral 2 haftadır bunla uraşıyorum.
Allah belasını versin bu virüsleri yapıp yayanın