RomeoMAD
JusT B€
Allah'ın Üniversitesi....
Allah’ın üniversitesi….
Gerçekten çok ilginç; normal bir üniversite gibi 4 yıllık bir eğitimden sonra diploma veriyorlar, öğrencilerine öğrenci kartı veriyorlar.
Dersler internet ten online takip ediliyor ve sınavlarda internet ten yapılıyor.
Rektörü bile var; “Efendi Hazretleri İskender Ali Mihr”. Nur TV nin ve Mihr vakfının kurucusuymuş.
Bu da yorumsuz….
Sitede herhangi bir iletişim adresi bulamadım ama bana gelen e-postada İstanbul/Levent adresinde bir iş hanında olduğu yazıyordu.
Tamamen online bir üniversite, tabii eğitim ücretli. Üniversitelerini Allah’ın emri üzerine kurduklarını iddia ediyorlar…
Edit:Buda basımıza geldi ya Ne dıyelımkı?
Kelimeler bazı yerlerde yetersız kalır,Vucut dılınızı konusturmanız gerekır ya;
Suanda onun gıbı bı durumdayım.
Allah hepsının...............
Siteyı burdan zıyaret edebılırsınız....
www.universityofallah.org
Allah’ın üniversitesi….
Gerçekten çok ilginç; normal bir üniversite gibi 4 yıllık bir eğitimden sonra diploma veriyorlar, öğrencilerine öğrenci kartı veriyorlar.
Dersler internet ten online takip ediliyor ve sınavlarda internet ten yapılıyor.
Rektörü bile var; “Efendi Hazretleri İskender Ali Mihr”. Nur TV nin ve Mihr vakfının kurucusuymuş.
Bu da yorumsuz….
Sitede herhangi bir iletişim adresi bulamadım ama bana gelen e-postada İstanbul/Levent adresinde bir iş hanında olduğu yazıyordu.
Tamamen online bir üniversite, tabii eğitim ücretli. Üniversitelerini Allah’ın emri üzerine kurduklarını iddia ediyorlar…
Edit:Buda basımıza geldi ya Ne dıyelımkı?
Kelimeler bazı yerlerde yetersız kalır,Vucut dılınızı konusturmanız gerekır ya;
Suanda onun gıbı bı durumdayım.
Allah hepsının...............
Siteyı burdan zıyaret edebılırsınız....
www.universityofallah.org