Allah'ım şaka mı bu yaa :'(((

SCRIPTO

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar üniversite tercih kılavuzuna baktım orda Zonguldak karaelmas üniversitesi deniz işletmeciliği ve lojistik bölümüne puanım yetiyor.sevndm hem bölümden hem de bulunduğu konum itibariyle çok sevnmiştim ve tercih olarak ilk tercihim o olacaktı ama tablo 4 giriş koşulları'na bakınca orda girne amrikan üniversitesi felan dior.Girne amerikan üniversitesine mi bağlı bu kampüs ya ne alaka anlamadım bütün moralim gitti şu an çıldırmak üzereyim.Allahını seven bi yarım etsn böle bi saçmalık olur mu ya? İstanbul üniversitesinin hukuk fakültesi kampüsünün şırnakta olması gibi bişey bu.Biri yardım etsn.o okulu bilen birisi varsa ltfen yardım etsn. :terCocuk:

Şu bölümün tam adını yazar mısın.? Üniversitenin kendi sitesinde o ad altında bir bölüm bulamadım.

Ve hangi fakülteye ya da okula bağlı?

hayır birader öyLe bişi oLur mu ZonguLdak'ta o böLüm..
Girne'de Yakın Doğu Üni'nin Deniz İşLetmeciLiği var, ben Dokuz EyLüL Deniz İşLetmeciLiği'nde okuyorum..

Arkadaşım nereye tercih yaparsan yap ama asla puanına göre yapma sıralamana göre yap. Tek tavsiyem bu sana.

arkadaşlar öncelkle ilgi va alakanızdan dolayı teşekkür ederm.Yalnız benm bölümün yan açıklamasında hani şu giriş koşulları bölüü varya taban puanın yanında yazar 1.29.67 gibi rakamlar var.orda yazanları inceledm.şöle yapim bakın şu bölümün tam adı şudur : -- Zonduldak Karaelmas Üniversitesi Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Ulaştırma ve lojistik-- bu bölümün yanında özel koşullar ve açıklamalar bölümünde 1,21,28,69,97 yazıo.bu koşullara bakarsanız daha detaylı görürsnz ve yararınız daha fazla dokunur sanırım.bi bakarsanız sevnrm :'((

Arkadaşım nereye tercih yaparsan yap ama asla puanına göre yapma sıralamana göre yap. Tek tavsiyem bu sana.

evet biliyorum farkındayım zaten tamamen inceledm de ona göre söledm.puanımda sıralamam da hayli hayli yetior ;)

tamam işte o koşuLLar birLeşiktir diğer böLümLerLe,Kıbrıs'taki Yakın Doğu Üni.. ZonguLdak'La aLakası yok.. ;)

yakın doğu yazmıo girne amerikan üniversitesi yazıo :'( eğer dediğinz gibi zonguldaktaysa o bölm bende girersem oraya hepinize benden rapidshare free hesabı :D

Arkadaş sevincinden ne dediğini bilmiyor :D

aynen öle valla aklım rapid share a gitti pardon yani bu bölm ücretlimi yoksa beleş mi.eğer sadece harç varsa hepinize benden le cola :D

Geri