All Browser Remote Exc. Exploit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu eleman keylog1213 üçkağıtçının önde gidenidir sakın paranızı kaptırmayın.

Evet beyler ben de tanıyom bu adamı boğaz köprüsünü benim diye satar.
Dikkatli olun.

Amacın ne anlıyamadım...

Bi programcı olarak açıklayayım:
Şimdi bu uyanık arkadaş bi yerlerden ufak bi güvenlik açığı bulmuş ve bu güvenlik açığını kullanarak voleyi vurmak istiyo.
Öncelikle bu açık arkadaşın kendi pc sinde çalışıyo,kendi pc sinde çalışcak şekilde her şeyi ayarlamış.Bu açık her pc de çalışmaz her pc farklı çünkü.Daha doğrusu çoğu pc de çalışmaz.
2. olarak bu açık çok fazla böyle kalmaz microsoft tarafından kapatılır.En fazla 1 hafta böyle kalır.Sonra bu exploite verdiğiniz para havaya uçar.

Her halukarda verdiğiniz para duman olur.

Bi programcı olarak açıklayayım:
Şimdi bu uyanık arkadaş bi yerlerden ufak bi güvenlik açığı bulmuş ve bu güvenlik açığını kullanarak voleyi vurmak istiyo.
Öncelikle bu açık arkadaşın kendi pc sinde çalışıyo,kendi pc sinde çalışcak şekilde her şeyi ayarlamış.Bu açık her pc de çalışmaz her pc farklı çünkü.Daha doğrusu çoğu pc de çalışmaz.
2. olarak bu açık çok fazla böyle kalmaz microsoft tarafından kapatılır.En fazla 1 hafta böyle kalır.Sonra bu exploite verdiğiniz para havaya uçar.

Her halukarda verdiğiniz para duman olur.

Aynen katılıyorum bu devirde exploitlere para mi istenir , hadi istedin bari burda deneme :goz: (he demeki bunu yigenler olmuşki cesaret var )

Saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri