aLkoL hakkınDaKi qöRü$LeriNiz ??

ALkoL haKkındaKi dü$ünCeniz ?

• Kesinlikle içmem.

Kullanılan: 45 36.9%
  • Arada sırada,özel günlerde içerim.

Kullanılan: 42 34.4%
  • Alkol her derdin dewasıdır.Onsuz olmaz.

Kullanılan: 30 24.6%
  • Başka bir diyeceği olanlar?

Kullanılan: 5 4.1%

• Kullanılan toplam oy
    122

Focus StyLe

FıRtına'
Reaction score
0

...

Merhaba ArkadaşLar.

ALkoL hakkındaki düşünceLerinizi öğrenmek istiyorum.
Bu zamana kadar hep nefret ettim aLkoLden ..
İnsanLar neden içerLer merak ediyoRum.
FikirLerinizi payLaşırsanız sewinirim.
Ankette beLirttiğim şıkLar dışında herhangi bir diyeceğiniz warsa yazabiLirsiniz.

Şimdiden teşekkürLer. :sigara:

Efkarından Belkide Kafa Dagıtmak için.Ama ben içmem Onun Yerine Su içerim Daha ii :p

ALKOL Varlığı veya yokluğu beni çok ilgilendirmiyor. Alkol bir vesile olduğu zaman misafir ve dostlarım ile arasıra kullandığım bir şey. Az alındığı zaman insanın yapısına göre keyif ve neşe verebiliyor ancak iradesi zayıf insanların kesinlikle kullanmaması gereken bir içecek.Alkol fazla alındığı zaman insanın içindeki kötü ruhunu dışarı çıkarabiliyor işte o zaman dünyanın en kötü içeceği oluyor. Bunlar benim çevremde görüp tespit ettiğim şeyler.Bence az alınınca zararı yok ancak ölçü kaçarsa çok zararları var...............................!

bu güzeLLiğe hayır deniLir mi :hhmanD

KesinLikLe İçmem :sigara:

fazla icerim...... c Şıkkı... artık ıcmeyınce basım agrıo desem yeridir :p

Merhaba arkadaşlar çok önemli bir konu bu.Yıllarca alkol kullanan biri olarak söyleyebileceğim tek şey şudur.BİR İNSANIN KENDİNE YAPABİLECEĞİ EN KÖTÜ ŞEY ALKOL VE UYUŞTURUCU MADDE KULLANMAKTIR.İnanın buna insan hayatta alkol dışında uğradığı kayıpları bir türlü yerine koyabiliyor.Ama alkolden kaybettiklerini asla.Alkol kullanan arkadaşlar ne olur çok geç olmadan bırakınız.Alkolün sonu ya akıl hastanesi yada mezarlıktır lütfen bunu böyle bilin.Herkese alkolsüz ve ayık bir yaşam diliyorum.

arada sırada içilir be aşırıya kaçmadan tadında bırakarak tabiki ...

bir Gün iÇerisinde biLe o kadar Çok Günah işLiyoruzki biLerek veya biLmeyerek...

bi de aLkoLLe kendimi yakmak isTemem ayrıCa Canımı da seviyorum :)

:victory​

Rakı içenler öldü de su içen ölmedi mi.........

Ben de seyrek içerim..

sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmassak nasıl çıkar karanlıklar aydınığa demiş Nazım HİKMET!..

alkol olmazsa olmazlarımdandır!..canım çekti be!.. (:)

Geri