bir kısa ne hediye alınır

fare_07

**forum haşeresi**
Reaction score
0
evet hep kadınlar ne ister die sorduk bu sefer maddi olarak soruyorum kadınlar ne ister

not:soruyu geyik amaçlı yada konum olsun die sormadım hediye almayı beceremiyorum ve hediye almam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Hala Bir Pırlantaya Kanan Kızlar Varmı :)

balon alsın o zmn hava balonu şu içine binilen şey bndiğim şey
amann of adını unuttumD:D:

ne yat ne kat.hepsi boş...
Bence kendi yaptığın bişeyi hediye et ona.ya da öle bişey al ki onun diğer parçası kız arkadaşında olsun...
bilmem anlatabildim mi :goz:

boş ver alma hacı nıye alıyon ki : )) nası olsa cıktıında hesabı sana kitlemiyo mu :p

Kardeşim Sana Şunu Tavsiye Edebilirim.İsimlerinizi Baş HArflerinin Oldugu Bir Kalp Şekilde Eşya Al Ve Onun İSminin baş harfi sende senin isminin baş harfi ise ona kalsın.Bence Güzel Bir Hediye Olabilir.

Kızlar Ufak Bir hediyeye bir önem verirler ve eger bu sevdigi bir kişiden ve kendilerine özel bir hediye ise emin ol ki onu çok mutlu edecektir.

Forumdaki Kız Arkadaşlar Söylediklerimi Onaylıyormusunuz ???

İYİ FORUMLAR

Ben Olsam Gecelik Alırdım Sende Gecelik Al Bence Dai :durdurun

alınacak en guzel sey soyle fosforlu fosforlu anlarsınır derkesım mını bır etek gıyde ustunde gorım dersın bır de haha gıydıkten sonra bırde cok yakısmıs ay sen bu kadar guzel mıydın dersen o etek kesın yırtılır hahaha

FenerBahçe 100. yıl forması :durdurun

abi neden alıyon ki nasi olsa gunun birinde ayrılcanız alcaksanda ucuz bişi al yarın oburgun ayrılınca pişman olma

ben olsam herkezin yaptığı gibi bi video hazırlardım o kişinin sevdiği resimleri veya o kişinin kendi resimlerini koyardım bide müzik işte oldu bitti:)

el emeği olan herşey çok değerlidir resmini çizebilirsin mesala yeteneğin varsa inan çok işe yarıyo maxi beni böle kandırdı :)

KıRmIzIkIz' Alıntı:
ne yat ne kat.hepsi boş...
Bence kendi yaptığın bişeyi hediye et ona.ya da öle bişey al ki onun diğer parçası kız arkadaşında olsun...
bilmem anlatabildim mi :goz:

bence bu tamamen dogru

Geri