Ali Zitouni: Necati, Beşiktaş ile anlaştı

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Antalyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Ali Zitouni, Sabah gazetesi ile yaptığı söyleşide, adı Fenerbahçe ile anılan takım arkadaşı Necati Ateş'in Beşiktaş ile anlaştığını söyledi.

Necati'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağını doğrulayan 29 yaşındaki futbolcu, "Medyada Fenerbahçe'ye gideceği konuşuluyor. Ancak ben Beşiktaş ile anlaştığını duydum" dedi.

kaynak

Batu'yu YoLLa Necati'yi AL NasıL İş Arkadaş Bu?
Ne İstiyor Bu ŞerefsizLer Beşiktaş'tan Kimin Parmağı Var Bu Oyunda.
İstemez Deco, Quaresma Hatta Transfer Yapmayın Yeter ki GeLeceğimizi Satmayın.

Tabi ya eminim öLedir..Sanki bu tarz bı oLayda bızım neLer yapacagımızı bıLmıyorLar..GüLün geçin.. ;)

İşte Kartal'ın ilk transferi!

Antalyaspor’un Türkiye Kupası’ndaki başarısında önemli rol oynayan Necati Ateş, Beşiktaş formasını giymek için gün sayıyor... Transferi ocak ayında gündeme gelen, ancak kulübünün soğuk bakması nedeniyle Antalya’da kalan Necati, bu kez Kartal’a çok yakın... Takımıyla olan sözleşmesi sona eren Necati’yle yapılan tüm görüşmelerin çok olumlu geçtiği ve yıldız oyuncunun hiçbir sorun çıkarmadan Beşiktaşlı yöneticilere ‘tamam’ dediği kaydedildi. Transferdeki en önemli nokta da, tecrübeli golcünün bonservis bedelinin bulunmaması...

YÖNETİCİLER NOKTAYI KOYDU
Yapılan toplantılarda teknik direktör Mustafa Denizli’nin ‘alınsa da olur, alınmasa da’ dediği, ancak hocanın bu sözlerine karşın yöneticilerin işi bitirdiği belirtildi. İleri uçta olduğu kadar, forvet arkasında da görev yapabilen Necati’nin Siyah-Beyazlılar’ın sistemine kolaylıkla adapte olabileceği düşünülüyor. Necati’nin bu sezon forma giydiği 36 maçta 15 golü bulunuyor.

kaynak

guzel olur besiktasimiza hayirli olsun umarim iyi isler yapar

Mustafa Denizli’nin ‘alınsa da olur, alınmasa da’ dediği adam .
böle bi mantık mı var , bi adam ya alınır ya alınmaz t.direktör böle bi laf edebilir mi ?
ya haberin kaynağı saçmalamış ya Denizli :D

30 yaşında olması düşündürüyor adamı , kaldı ki elimizde nobre var bobo var vsvs.

nobre+bobo ,üst üste koy bir necati etmez(bu sezon için konuşuyorum) necati yetenekli oyuncu beşiktaşa faydalı olacaktır

bobo degilde nobreden iyi oldugu kesindir nobre de gonderilse iyi olur necatiden sonra butun sezon yatti aldigi parada ortada

aynen bobo dan iyi degil bobo tek forvet oynadi butun sezon ortasahadan gidip top aliyodu yinede iyi gol atti

inşallah doğru değildir..birini gönderdik diye seviniyoruz, sevincimizi kursağımızda bırakmayın..5 dakka delikanlı olun adam gibi transfer yapın.. :mad:

Yönetim Çok YanLış YoLda HaLa AkıLLanmadıLar 70 Kişi ALıyorsun 60 Tanesini Gönderiyorsun SağLam TransferLer İstiyoruz Biz Artık.
Neyse HayırLı OLsun İnşaaLLah Hepimizi Utandırır Necati.

Haha Necati :D Bence aLın ve Tepe Tepe kullanın :D

Geri