Ali Sami Yen yıkıldı!

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Metallica, on binlerce taraftarı ile geçen geceyi tarihe altın harflerle yazdırdı!

28072008144330_47_555925met.jpg

3. kez Türkiye’yi ziyaret eden efsane grup Metallica, on binlerce fanını coşkuya boğdu.

Purple Concerts’ın düzenlediği ve Akbank exi26'nın sponsor olduğu konserde; Sword, Pentagram ve Down ön grup olarak sahne aldı. Konserin tek yerli grubu olan Pentagram’ın müthiş performansı ile Metallica’ya ısınan dinleyiciler, Pantera vokali Phil Anselmo’nun vokalistliğini yaptığı Down ile kendilerinden geçti.

Metallica’nın sahneye çıkmasına dakikalar kala 50 binin üzerinde dinleyicinin Meksika dalgası yapması gecenin renkli anları arasında yer aldı.

Creeping Death ile açılan konser; ...And Justice For All, One, Sad But True, Enter Sandman, Ride The Lightning, Fade To Black, Nothing Else Matters gibi Metallica tarihinin ölümsüzleşmiş parçaları ile devam etti.

Konserin ortalarında sahnenin bir anda kararması ile başlayan fişek gösterisi ve sahneyi saran alev topları izleyicilerin sevinç çığlıkları atmasına sebep oldu.

50 binin üzerinde Metallica hayranının tek bir yumruk olduğu konserde tüm şarkıların tek bir ağızdan söylenmesi, bütün bir performans boyunca en az Metallica üyeleri kadar dinamik ve aktif bir katılım sergilenmesi başta James Hetfield olmak üzere tüm Metallica üyelerini hayran bıraktı.

Gece; izleyicileri ile bir türlü vedalaşamayan Metallica üyeleriyle, minnettarlığını dizlerinin üzerine çöküp teşekkür ederek gösteren James Hetfield’ın yüzündeki gülümsemeler ile sona erdi.

en çok da "one" dan önce ki gösteri süper di yaa.

Videolar için sağol Fyonb

Eyw Çok saoL :D Valla Onların Arasında oLmak isterdim Ama İstanbulda diiLim :(

gerçekten harikaydı

birde bu videolar orjinal video mu _?

bende oradaydım :saskin:durdurun one daki efektler harikaydı. biz sahneden 50 metre gerideydik sahnenin ordan bi ateş püskürtüler neye uğradığımı şaşırdm sıcaklığı baya baya hissetm :biggrin bide tribündeki seyircilerin yaptığı meksika dalgası süperdi. türkiyedekien iyi sahne platformu bu konserde wardı. verdiğim paranın her kuruşuna değdi. TEŞEKKÜRLER METALLİCA yaşatıkların için...

bende oradaydım :saskin:durdurun one daki efektler harikaydı. biz sahneden 50 metre gerideydik sahnenin ordan bi ateş püskürtüler neye uğradığımı şaşırdm sıcaklığı baya baya hissetm :biggrin bide tribündeki seyircilerin yaptığı meksika dalgası süperdi. türkiyedekien iyi sahne platformu bu konserde wardı. verdiğim paranın her kuruşuna değdi. TEŞEKKÜRLER METALLİCA yaşatıkların için...

evet ya o alevlerin sıcaklığı çok etkiledi beni de ben sahne önü bölümünün hemen arkasındaydım yaklaşık 30 metre kadar sahneden.. seyirci 4 veya 5 defa hiç durmadan meksika dalgası yaptı metallica dan önce çok güzeldi.. önümüzdeki yıl bi daha gelme ihtimalleri war gelirlerse sahne önündeyim:D

Ölmeden önce gerçekleştirilmesi gereken şeylerden biriydi 27 Temmuz gecesinde yasadıklarımız ...

Çalmaya başladıkları ilk andan itibaren tüylerim diken diken oldu ...Ulan bu günleride gördük ya dedim , idman sırasında dinleyip gaza geldiğimiz , yarış öncesi dinleyip kendimizi havaya soktugumuz , deplasman yollarında ezberlediğimiz , bazı zamanlar dinleyip düşüncelere daldığımız o şarkıları canlı canlı , hem de Sami Yen de dinledik ... Harikaydı , mükemmeldi ...

ve bana şu sözü anımsattı ... " Legends never die !!! " , dogrudur dimi lan ??? :)

*"wherever i may roam" calmalarını gercekten çok istedim ama çalmadılar , daha önceki konserlerde çalmışlar ... yine de üzülmüyorum belki bir sonrakinde çalarlar :)

gerçeqtn tskler orda olmayı çoq isterdm ama olamadk işte

Metallica bence sadece tanınmış bir grup yoksa metalden anladığı yok.metal ruhu yok ! o nun sadece master of pupets şarkısını dinliyip seviyorum. o metal değil direk pop müzik yapıyor .!

o konserede çoğunlukla eski metalciler(22 yas ve ustu )yada adının etkisiyle 5-6 sarkısını anca bilip giden metalden anlamayan poser lar vardı ..

Metallica bence sadece tanınmış bir grup yoksa metalden anladığı yok.metal ruhu yok ! o nun sadece master of pupets şarkısını dinliyip seviyorum. o metal değil direk pop müzik yapıyor .!

o konserede çoğunlukla eski metalciler(22 yas ve ustu )yada adının etkisiyle 5-6 sarkısını anca bilip giden metalden anlamayan poser lar vardı ..

ah be ejderan b.k atma mentalitesinden vazgeç kardeşim bence

adamlar 9 yıl sonra gelip ;

- abi James ' in sesi bok gibi ,
- abi adamlar gebercek lan kaç yaşına geldiler ,
- abi gidiyonuz ama bok gibi geçecek ,
- abi st. anger ' dan çalacaklar patlıcak bi tarafınızda ,
bla bla bla ....

ve daha fazlasını söyleyerek b.k atmaya çalışanları , ayıpır sölemesi G.T etmediler Mi ?

Yemişim 22 yas ve üstü metalcisini de , 5-6 şarkı bilen bebesini de , parayı verir gelir nası engel olacan ?

Önemli olan 50,000 kisinin Master of Puppets ' da hep bir agızdan " OooOOoo " çekmesi ve bunu dinlerkenki o mutlulugu yasamak değil mi ?

Ya da bundan 20 yıl önce yazılan şarkıların , yabancı bir memlekette yine 50 000 kişi tarafından , bilsin ya da bilmesin deliler gibi söylenip dinlenmesi değil mi ?

Geçiniz bu adamlar artık popçu mopçu ayaklarını , gerçek metalci değilmiş ?
siz kimsiniz ki yahu ?
gerçek metalcilik nedir ?
metallica ya çamur atacak yüzü nereden bulursunuz ?
hayatında 50000 kişi sana ait olan bir seyi 85 - 350 ytl arasında para vererek dinlemeye geldi mi ?

metallica için geldi , bi daha olsa bi daha gelir , bi daha da gelir bu da bole gider .

Geri