admiral
New member
- Reaction score
- 0
Fenerbahçe Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısında tek başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim kurulu listesinde yer almayan Ali Koç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Ali Koç, şunları söyledi;
"Öncelikle kongremiz hayırlı olsun. İnşallah buradan çıkacak karar, neticede Fenerbahçemize katkı sağlamaya devam edecek. Şahsım ile ilgili çok fazla spekülasyon oluyor. Speküle edilecek birşey yok. Bazı kararlar tercihen verilir, bazı kararlar ise mecburen verilir. Bazı kararlarda gönül önde gider, mantık sonra gelir. Bazen de tam tersi olur. Hepsi karmaşık bir durumdaydı. Ama bazı ailevi nedenlerden dolayı üzülerek de bu kararı almak zorundaydım. Başkanımıza, bu kararıma anlayış gösterdiği için çok teşekkür etmek istiyorum. Burada farklı bir durum yok. İsmim olmayacak ama cismim olacak. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarla da konuştuk. 3 Temmuz'dan sonra olduğu gibi yine elimden geldiği kadarıyla maddi manevi kulübün yanında olacağım. Bu alınması gerek bir karardı. Ama Ali Koç olarak baktığımız zaman tüm Fenerbahçeliler gibi bu sevda tabii ki bitmez. Başkanımız ve İlhan Ekşioğlu'num içinde bulundukları durumdan çıkana kadar, Fenerbahçemizin bu sıkıntıları sonuçlanana kadar hepimiz görev bilinci içinde kulübümüze destek vermeye devam edeceğiz. Bu sadece resmiyette olmayacak ama diğer taraflarda hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Belki bir ay sonra baktığımız zaman, Fenerbahçeli olarak söylüyorum, endişe etmeye, üzülmeye gerek olmadığını ve kulübün içinde olduğumu göreceklerdir inşallah. Diğer taraftan kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza arkamda durdukları için teşekkür ediyorum. Burada gereksiz bir veda havası yaratılıyor. Çünkü ben bir yere gitmiyorum. Buradayım. Yarın da kulüpteyim. Yeni yönetimimiz hayırlı uğurlu olsun. Fenerbahçe'nin her zaman önü açık olacaktır. İyi günler bizi bekliyor."