Ali Şen: Sivasspor'un Şampiyon Olması Zor

€rd@ls10

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Ali Şen: Sivasspor'un Şampiyon Olması Zor

ali-sen-sivasspor-un-sampiyon-olmasi-zor_o.jpg

Fenerbahçe'nin Eski Başkanlarından Ali Şen, Sivasspor'un Şampiyon Olmasının Zor Göründüğünü Söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen, Turkcell Süper Lig'de Sivasspor'un şampiyon olmasının zor göründüğünü söyledi.

Ayazağa Lisesi'nin düzenlemiş olduğu "Futbol ve Fair-Play" konulu panele katılan Ali Şen, Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Mustafa Denizli'nin göreve geldiği günden beri Beşiktaş'ın şampiyon olacağını söylediğini hatırlatan Şen, "Şu anda lider durumdaki Beşiktaş'ın avantajı büyük. Sivasspor'un şampiyon olması istiyorum ancak zor gibi gözüküyor. Şampiyonluk yarışında en zayıf kadro Sivasspor'da bulunuyor. Bana göre ikinci bile olmaları zor. İkinci Trabzonspor olur. Sivasspor'da sezonu üçüncü tamamlar" diye konuştu.

Ali Şen, Mustafa Denizli'nin tekrar Fenerbahçe'de görev yapabilmesi için tecrübeli teknik adamla görüştüğünü ve "Ben Fenerbahçe'de görev yapmaya hazırım" şeklinde yanıt aldığını ancak Aziz Yıldırım'a ulaşamadığını kaydetti. Ali Şen, "Ben Aziz Yıldırım'a ulaşamadığım gün Denizli, Yıldırım Demirören ile görüşüp anlaştı. Denizli Beşiktaş'a gitti ve tüm kupaları onlar aldı. Eğer bize gelseydi tüm kupalar bizim müzemizde olacaktı" dedi.

Ali Şen, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye hiç bir katkı sağlamadığını ve kendisi görevde olsaydı asla Brezilyalı futbolcuyu transfer etmeyeceğini söyledi.

-"DÜN FENERBAHÇELİLER ÜZÜLMÜŞTÜR"-

Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 4-2 yenilerek kupayı kaptırmasının üzüntüsünü yaşadığını kayededen Ali Şen, "Dün akşamki derbi maç sonrasında, sınıfınızdaki Beşiktaşlılar sevinmiştir, Fenerbahçeliler üzülmüştür, Galatasaraylılar gülmüştür'' dedi.

Panelin bitiminde Ali Şen'e plaket verildi.kaynak

İyi tespitte bulunmuş

Sivas Şampiyon oLur Ama 2.Liqde. . . :hhmanD

Geri