Ali Şen İle Röpartaj

admiral

New member
Reaction score
0

‘Benim dediklerimi yapsalardı Aziz Yıldırım çoktan çıkmıştı’

BUGÜN Fenerbahçe’de seçim var. Eski başkan Ali Şen de Aziz Yıldırım’ı destekliyor, “Beni dinleselerdi şimdiye kadar cezaevinden çıkmıştı” diye biraz da sitem ediyor.
ŞEN’İN geçenlerde Türkiye’nin ikinci uzay turisti olacağı açıklandı. Oraya mutlaka Fenerbahçe bayrağı götürecek. Roketten dışarı çıkıp birkaç adım atmayı da planlıyor: “Dünyadaki adrenalini tükettim artık.”

‘Keşke yanımıza top alabilsek, derbiyi uzaya taşırdık’

Bugün Fenerbahçe’de genel kurul var. Kulübün unutulmaz başkanı Ali Şen, hâlâ adaylığını bekleyenler olsa da bambaşka bir konuyla gündemde. Türkiye’nin ikinci uzay turisti olacağı, Fenerbahçe bayrağıyla boşlukta yürüyeceği günü bekliyor. “Ahu hanım ile aynı rokette olacağız. Malum eski eşi Galatasaray başkanı. Mümkün olsa yukarıda onunla maç yapardık” diyor

Uzaya turist olarak gitmek için oldukça yüksek bir miktarı gözden çıkarıp bilet alan ikinci Türk belli oldu: Fenerbahçe’nin unutulmaz başkanlarından Ali Şen.
Ne yalan söyleyeyim, onun uzaya gideceğini duyduğum zaman epey şaşırmış, “Bu yaştan sonra olacak iş mi?” demiştim. Ancak kendisiyle Bodrum’da bir gün geçirdikten ve köpekbalıklarını elleriyle beslediği kısa belgeseli izledikten sonra kararım değişti.
Hani nüfus cüzdanında yazan rakama inat her yıl gençleşen, ‘Benjamin Button sendromlu’ insanlar var ya, Şen de onlardan biri.
En büyük tutkusu hayal kurmak. Bir hayal kuruyor ve gerçekleştirmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Hele birileri “Yapamazsın” derse vay haline. Daha da inatla sarılıyor, sınır tanımıyor. “Uzaya gidip geldiniz diyelim. Ondan sonra ne olacak? Daha heyecanlı ne kaldı?” diyorum. “Sen dur, ben bir uzayı görüp geleyim. Sonra uslu çocuk olacağım, Bodrum’dan burnumun ucunu çıkarmayacağım” diyor. Daha cümlesini bitirmeden atmaya başladığı kocaman kahkahadan ve yüzündeki hınzır ifadeden biliyorum ki beni kandırıyor, ‘uslanmaya’ niyeti yok!

* Geçtiğimiz hafta uzay yolculuğu için bilet aldığınızı açıkladınız. Ahu Aysal’ın ardından ikinci uzay turisti adayımızsınız. Nereden çıktı bu fikir?

Ben adrenaline çok düşkün bir insanım. Her zaman böyleydim. Su kayağı yapacaksam en hızlı ben olayım, akrobatik hareketler yapayım isterdim. Kayak mı kayacağım, tepelerden atlayayım, uçayım derdim. Yani en uç olan neyse illa ondaydı aklım. Uzay seyahatine de pat karar verdim. Baktım ki bu artık mümkün, fırsatı kaçırmayayım dedim.

Röpartajın Devamı İçin

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    41.6 KB · Görüntüleme: 217
Geri