Çok çok çok Saçma . Adam 2 Gol attı die 3 gündür Spor gazetelerinin Manşetinde. Bu kadar da olmaz ya . Alın gazete yemin ediorm 3 gündür manşette alex lan Nonda hatrick yaptı 1 kere atıldı :S
Tamam da Bunlar 1 Anda neden patladı ? 2 gol atınca mı bunlar akla gelmeye başladı çok saçma . Fenere Bir heykel lazımsa Bu da Aziz yıldırım ın hakkıdır
Bu bi anda patlamadı zaten.Adamı dünya kadrosuna seçtiler.
Ayrıca dikeceksek biz dikeceğiz siz niye bu kadar heyecanlandınız?
Gerçi heykeli dikilse eminim 3 5 akıllı gs li gelir gece söker onu.O yüzden bencede adının verilmesi daha doğru olur.
Bana Nie Söylğosun ? Şimdi Bi laf etsem hemen şikayet edersin Git bunu şikayet et
;
Bizim ne sizin alex inize Ne de başkanınıza İhtiyacımız var . Bizim taraftarımız bize yeter :goz: Facebook ta Bile dünya kralıyız anlayana :victory
Meert daha fazLa uzatma..
Bana Nie Söylğosun ? Şimdi Bi laf etsem hemen şikayet edersin Git bunu şikayet et
;
Bizim ne sizin alex inize Ne de başkanınıza İhtiyacımız var . Bizim taraftarımız bize yeter :goz: Facebook ta Bile dünya kralıyız anlayana :victory
he he siz dünya kralısınız siz en büyüksünüz siz bitanesiniz sizin üstünüze yok.
Konuyla facebookun ne alakası var şimdi?
Birini gönderiyoruz biri geliyo
Abi Görmüo musun Bu adam Sürekli Gs lilere Laf atıor Sonrada Şikayet edior böyle bişe görmedim ben neymiş efm Biz Kıskanır indirirmişiz Fln mış Bana söylğor işte :S
Tamam Benide Gönder beklıorm Senin Bu Şeylerinin Altında kalmicam merak etme :goz: