ALEX'in HeykeLi DikiLmeLi mi?

4colazizi

New member
Reaction score
0
Şu sıralar çeşitli taraftar grupları arasında tartışılan bir konu...

Çok çok çok Saçma . Adam 2 Gol attı die 3 gündür Spor gazetelerinin Manşetinde. Bu kadar da olmaz ya . Alın gazete yemin ediorm 3 gündür manşette alex ,Nonda hatrick yaptı 1 kere atıldı :S

Fenerbahçe İstatistikleri (Resmi Maçlar)
Sezon Süper Lig Türkiye Kupası Avrupa Türkiye Süper Kupa Toplam
,Maç Gol Asist Maç Gol Asist Maç Gol Asist Maç Gol Asist Maç Gol Asist
2004-05 31 24 16 5 4 2 8 1 2 - - - 44 29 20
2005-06 31 15 24 8 2 1 4 3 2 - - - 43 20 27
2006-07 32 19 11 3 0 2 12 1 7 - - - 47 20 20
2007-08 28 14 12 2 0 1 12 4 6 1 0 1 43 18 20
2008-09 26 11 12 5 4 0 5 2 0 - - - 36 17 12
2009-10 6 1 3 0 0 0 2 1 0 1 2 0 9 4 3
Toplam 154 84 78 23 10 6 43 12 17 2 2 1 222 108 102

Çok çok çok Saçma . Adam 2 Gol attı die 3 gündür Spor gazetelerinin Manşetinde. Bu kadar da olmaz ya . Alın gazete yemin ediorm 3 gündür manşette alex lan Nonda hatrick yaptı 1 kere atıldı :S

püff adamın 4 yıldır yaptıklarına bak bi istersen bi maça deil.

Nonda neymiş daha dünkü adam.

Tamam da Bunlar 1 Anda neden patladı ? 2 gol atınca mı bunlar akla gelmeye başladı çok saçma . Fenere Bir heykel lazımsa Bu da Aziz yıldırım ın hakkıdır

alex 5 yıldır bu takımda,
Süper lig de 3 asist 1 gol krallıgı
şampiyonlar liginde asist krallıgı kazanmıs bi futbolcu...

daha önce Türkiye'de hiçbir yabancı futbolcu bu istatistikleri birakin elde etmeyi,yaklasamadi bile...

"kendi fikrimi söylicek olursam;heykel yerine Fenerbahçe çatısı altında bir spor kompleksine adı verilebilir..."

Tamam da Bunlar 1 Anda neden patladı ? 2 gol atınca mı bunlar akla gelmeye başladı çok saçma . Fenere Bir heykel lazımsa Bu da Aziz yıldırım ın hakkıdır

Bu bi anda patlamadı zaten.Adamı dünya kadrosuna seçtiler.

Ayrıca dikeceksek biz dikeceğiz siz niye bu kadar heyecanlandınız?

Gerçi heykeli dikilse eminim 3 5 akıllı gs li gelir gece söker onu.O yüzden bencede adının verilmesi daha doğru olur.

ALex tam Türkiye Ligi topçusu bana göre çok akıLLı çok profesyoneL ama o da kendi eksikLerini biLiyor,zaten o eksiğini kapasa yani heykeLi dikiLecek gerçek başarıLar getirecek oLsa(avrupada kupa gibi),bu kadar yıL türkiyede kaLmazdı yada türkiyeden önce mutLaka büyük LigLerde oynardı ama fenerbahçenin son yıLLardaki tsL şampiyonLkLarında payı büyük..
bu konuya da karar verecek oLan fb taraftarıdır..

Bu bi anda patlamadı zaten.Adamı dünya kadrosuna seçtiler.

Ayrıca dikeceksek biz dikeceğiz siz niye bu kadar heyecanlandınız?

Gerçi heykeli dikilse eminim 3 5 akıllı gs li gelir gece söker onu.O yüzden bencede adının verilmesi daha doğru olur.

Bana Nie Söylğosun ? Şimdi Bi laf etsem hemen şikayet edersin Git bunu şikayet et

;

Bizim ne sizin alex inize Ne de başkanınıza İhtiyacımız var . Bizim taraftarımız bize yeter :goz: Facebook ta Bile dünya kralıyız anlayana :victory

Bana Nie Söylğosun ? Şimdi Bi laf etsem hemen şikayet edersin Git bunu şikayet et

;

Bizim ne sizin alex inize Ne de başkanınıza İhtiyacımız var . Bizim taraftarımız bize yeter :goz: Facebook ta Bile dünya kralıyız anlayana :victory

ne alaka yaw :durdurun

Meert daha fazLa uzatma..

Abi Görmüo musun Bu adam Sürekli Gs lilere Laf atıor Sonrada Şikayet edior böyle bişe görmedim ben neymiş efm Biz Kıskanır indirirmişiz Fln mış Bana söylğor işte :S

Not : Alex bence Şu anda Keita Ve Kewell ile Birlikte Türkiye nin En iyi Yabancı Futbolcusu .

;

he he siz dünya kralısınız siz en büyüksünüz siz bitanesiniz sizin üstünüze yok.

Konuyla facebookun ne alakası var şimdi?

Birini gönderiyoruz biri geliyo:D

Bu heykel dikme sevdası nedir anlamak zor ama Alex in FenerBahçe ye kattıkları ortada...Rıdvan DİLMEN bile canlı yayında benden çok daha faydalı olmuştur Fenerbahçe ye demişti Alex için...

Haliyle FB yönetiminin kendisine önemli bir jest yapması doğal olur..

Ama bu bence heykel falan değil de mesela jübileye karar verdiğinde güzel bir organizasyon yapılması olabilir...

Abi Görmüo musun Bu adam Sürekli Gs lilere Laf atıor Sonrada Şikayet edior böyle bişe görmedim ben neymiş efm Biz Kıskanır indirirmişiz Fln mış Bana söylğor işte :S

Kıskanmayla alakası yok.

Ayrıca rahat dur kimse senle uğraşmaz.

öyle olacağından adım gibi eminimde ondan öyle diyorum.

Tamam Benide Gönder beklıorm Senin Bu Şeylerinin Altında kalmicam merak etme :goz:

püff sıktın....

Şurda bi konu açamıyoz zaten.

Biz Alexten bahsediyoruz sen faceboktaki birinciliğini söylüyon sonrada bize laf atıyo şikayet ediyo diyon.

Konuyla alakasız şeyler yazıp üstünede lanlı lunlu konuşursan burda kusura bakma hakediyosun.

Türk Futbolunda Heykeli Dikilecek Çok Futbolcu Var. Eskilere Kimse Saygısızlık Yapmaz. Ama Şu Zamanda Hangi Takım Böle Bi Projeye Kalkışşsa İnanın Anti Gruplar O Heykere En Ufak Saygı Göstermez Zarar Vermeye Çalışır. İlla Hatrı Sayılır Bir Jest Yapılacak Olursa Onun Gereğini de Fenerbahçe Spor Kulübü Zaten Düşünür.

Mert konuya saLça oLuyorsun.Sonra hakLıymışsın gibi üste çıkmaya çaLışıyorsun!

İster ALex'in ister SeLçuk Şahin'in heykeLinin yapıLması için konu açıLır.Seni bu ne iLgiLendirir!
Bu kadar uzatıyorsun. . .

ALex 2 goL atmış mış nonda 3 goL atmış bu kadar haber oLmamış!

http://www.hackhell.com/fenerbahce/620953-rekora-doymayan-adam.html

Şu konuyu bir inceLe derim!

HeykeL konusuna geLince. . .

Bu sene uefa'yı kazandırsın bize dikeLim heykeLini. . .

Alex bundan 1 ay önce asılmalı mı diye tartışılıyordu, şimdi ise heykelini dikmekten bahsediliyor. Tutarsız milletiz vesselam.

Geri