Alex'in ayrılışında hatalı kim?

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, sarı-lacivertli kulüple yolları ayrılan futbol takımının eski kaptanı Alex de Souza meselesini tartışmanın yersiz olduğunu ifade ederek, 'Alex olayı, karşılıklı bir anlaşmanın feshedilmesidir. Hocada mı hata, sporcuda mı hata, bunu tartışmak da yersiz' dedi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen kulübün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın başında söz alan başkan Günay, Alex ile yolların ayrılmasıyla ilgili üyelere değerlendirme yaptı.

Alex olayını profesyonel açıdan ele alıp değerlendirmek gerektiğini ifade eden Günay, şunları söyledi:

'Tarzını tartışabilirsiniz; şık mıydı, değil miydi? Bu konuşulur, ama bugün yeri midir, değil midir, karar sizin. Ben burada bir şey söylemem. Ben kendisini uğurladım. Hediyesini verdik, eşine de hediye verdim. Mutlu mu ayrıldı derseniz, mutlu ayrılmadı. Ben yolcu ederken mutlu muyum dersem, ben de mutlu değildim. Bu, insan tabiatında var. Yoksa olay, karşılıklı bir anlaşmanın feshedilmesidir. Bu yol seçildi, bu yol da oldu. Hocada mı hata, sporcuda mı hata, bunu tartışmak da yersiz. Mesele yönetime intikal etmiş, yönetimin yapacağı bir şey yok. İki taraf da hazırdı. Biri bırakmaya hazır, biri de ona 'çalışmayacağım' demeye hazır.'

Alex'in ayrılış olayına duygusal bakıldığında, bu durumun kendilerini üzdüğünü kaydeden Yüksel Günay, 'Üzmekle kalsın. Kendisine orada da teşekkür ettim. Sonradan bize haber yollamış, o da yolcu ettiğimizden dolayı çok mutlu olmuş. Yüksek Divan Kurulu'nda söyleyeceğim şey bu kadar. Sizlerden de ricam, bu çerçeve içerisinde kalınmasıdır' diye konuştu.

Yüksel Günay, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Süleyman Seba'ya da geçmiş olsun dileğinde bulunarak, 'Süleyman ağabey rahatsız. Kendisine buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum' dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa salona getirildi

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın kazandığı 20. Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı'nın kazandığı Süper Kupa, toplantı salonuna getirildi.

Kadın basketbol takımının kupasını takım kaptanı Birsel Vardarlı, menajer Didem Akın ve takımın başantrenörü Roberto Iniquez De Heredia, erkek voleybol takımının kupasını da voleybol şubesi menajeri Çiğdem Can Rasna salona getirerek, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ve Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz'a verdi.

Sarı-lacivertli iki takımın sezon başında kazandığı kupalar, üyelerce alkışlandı. Kupalar daha sonra Divan Kurulu Başkanlığı masasının ön tarafına konuldu.

Kupaların salona getirilişinin ardından kulüpte 50 ve 40 yılını dolduran üyelere plaket verildi.

Alex'in ayrılışında hatalı kim? | Maraton.com.tr | yüksel günay,alex,fenerbahçe,maraton,maraton.com.tr

Geri