'Alex'in altında çalışırım'

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

1907 Derneği’nde konuşan teknik direktör Aykut Kocaman'dan örnek tavır..

1907 Derneği’nde konuşan Aykut Kocaman’dan örnek tavır: “Eğer bir gün F.Bahçe’nin sportif direktörü olursa, Alex’in altında teknik direktör olarak görev yapmaktan asla gocunmam. Önemli olan F.Bahçe.”

1907 F.Bahçe Derneği’nin sohbet toplantısına katılan F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mütevazı tavırlarıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan başarılı hoca, “Eğer bir gün Alex F.Bahçe’nin Sportif Direktörü olursa, onun altında çalışmaktan gocunmam. Herşey F.Bahçe için” sözleriyle örnek bir davranış sergiledi. Vatan'dan Ali Can'ın haberine göre, önceki akşam gerçekleştirilen organizasyonda Brezilyalı kaptana övgüler yağdıran Aykut hoca, “Alex dünyanın en iyi 15 solağından biri. Onu 3000. golünde kutlamadım çünkü kaçıncı golünü attığının farkında bile değildim. O maçta sadece galibiyete odaklanmıştım. F.Bahçe’deki planlarımla ilgili ise konuşmak için biraz erken. Önce mayıs ayını görmemiz lazım. Bakalım kalacak mıyız, gidecek miyiz” diyerek temkinli konuşmayı ihmal etmedi.

kaynak

İyide zaten Aykut hoca futbol şubesinin tam yetkilisi onun üstünde kimse yok ki?
Kaptan için ilk önce alt yapıdan başlaması iyi olur Zamanla onuda Profesyonel takımın başında görmek isteriz

Bırak aykut hoca laf salatası yapmayı
İcraatların öyle demiyor ama
Elinden gelse oynamayacaksında başkan bastırıyor ondan oynatoyorsun ama Dk.70 olduğu zaman alexde oyundan çıkacağını biliyor, bizde çıkaracağını biliyoruz
Sen takımda senden güçlü olanı istemezsin

Geri