'Alex'i tanımıyorum'

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
21obzw3.jpg

Beşiktaş’ın İspanyol yıldızı Guti, Alex’i tanımadığını açıkladı. Guti, derbi öncesi Alex ile karşılaştırılmasına yorum yapmak istemediğini belirterek, “Kendisi tanımadığım bir futbolcu. Ben sadece kendi futbolumla Guti oldum. Kimseyle kendimi mukayese etmem. Her oyuncunun artı ve eksi yönleri vardır. Şu an bunları düşünecek durumda değilim. Derbi sadece 3 puan anlamı taşımıyor. İlerisi için moral kazanmamız açısından da önemli. Sahada kazanmak için mücadele edeceğiz. Rakibimiz de şampiyonluk yarışında var olmak için derbiyi kazanmak isteyecektir. Az hata yapan galip gelecek. Biz her şeyimizi sahaya yansıtacağız” dedi.

Alıntıdır.​

Kaynak: 'Alex'i tanımıyorum' - www.fanatik.com.tr

тнєĵøкєя;5149736' Alıntı:
Beraberliğe gülebildiğinize göre diyecek bişey yok . )

Size Yenilmedik Ya Bu Herşeye Değer ;)

Ah ah. Biz yenemediğimize üzülüyoruz.

Adamlar senelerdir yenildikleri için Beraberliğe seviniyor.

Zor oluyor Biliyorum. Metin olun ama ;)

Suç Bizde...
Bi Kayserspor Kadar Olup Sizi Susturamadık
Yensekte Susacağınızı Sanmıyorum Yenilgiyle Arlanan Bi Takım Değilsiniz

%30'la Top Oynamışsınız Yenemediğinize Üzülüyoruz Diyosunuz Ben Bii Ara Dedim Maç İnönüdemi Ne Oluyoz Dedim :lol: Neyse Zor Kurtardınız :lol: :lol: Hesabı İnönüde Keseriz

Taniyipta napacaksin bos beles bi futbolcu kucuk takimin buyuk yildizi alex :D

tabiki seviniriz beraberlige.. hani sizin elendiginiz uefa vardiya bu hafta ordada mac yaptik

fenerliler stadlarını doldurdular;ama GÜNDOĞDU'yu size dinlettik mi? Dinlettik!
haftalar öncesinden yeneceğiz,edeceğiz laflarınız hava da kaldı mı? Kaldı. Beşiktaşlının sevinci skor olarak berabere kalmaktan öte sizin şu durumunuzu bize gösterdiği için beraberliğe gülebilmektir.

SĦARK;5149783' Alıntı:
%30'la Top Oynamışsınız Yenemediğinize Üzülüyoruz Diyosunuz Ben Bii Ara Dedim Maç İnönüdemi Ne Oluyoz Dedim :lol: Neyse Zor Kurtardınız :lol: :lol: Hesabı İnönüde Keseriz

Şans eseri top Niang'ın önüne düşmüş de ilk golü atmışlar, yoksa Fener'in hali harapmış.. :biggrin:

Geri