Kaptan Alex, sahanın yıldızı olan Okan Alkan için Twitter’ında övgü dolu sözler sarf ederek, “Mutluyum... Çünkü 6 yıldır ilk defa altyapıdan gelişen bir genç gerçek bir şans bularak kariyerine başladı” ifadesine yer verdi.
Bazen öyle sözcükler sarf edilir ki uzun uzadıya değil tamtersi kısacıktır. Ancak öylesine etkilidir ki bu kelimeler, bir araya geldiğinde çok ama çok şeyler ifade eder.
İşte Alex’in Twitter’ına yazdıkları da böyle bir şeydi. Sarı-Lacivertli formayı giydiği günden bu yana ortaya koyduğu performansının yanı sıra yaptığı açıklamalarla da her zaman sporseverlerin kalbinde ayrı bir yer tutan Brezilyalı yıldızın gündeminde,
Fenerbahçe-Manisaspor mücadelesinin yıldızı olan 18 yaşındaki Okan Alkan vardı. Genç oyuncunun muhteşemperformansı sambacıyı da fazlasıyla sevindirdi. Bunun sonucunda
damaç bitiminde Twitter’ında yaptığı yorumda genç oyuncuya övgüler yağdırarak, “Mutluyum. Çünkü 6 yıldır ilk defa altyapıdan gelişen bir genç gerçek bir şans bularak kariyerine başladı” ifadesine yer verdi. Bu arada Alex’in karşılaşma öncesinde tüm
futbolcuların önünde Okan’a “Aramıza hoş geldin” diyerek kendisinemoral verdiği öğrenildi.
HOCAMIZ BİZE GÜVENİYOR
Manisaspormaçına damgasını vuran Okan Alkan isemücadele sonrasında duygularını dile getirirken zorlandı. Genç futbolcu, “Çok heyecanlandım. Hocamız Aykut Kocaman
her zaman bize ‘Çok çalıştığınız zaman başarılı olursunuz’ diyor. Biz de elimizden geldiğince çalışıyoruz. Hocamız da bize güveniyor. Ayrıca saha içerisinde ağabeylerimin davranışı bana güven verdi. Kaptanımız Alex ‘Aramıza hoş geldin’ diye seslendi. Gökhan Ağabey de ‘Rahat ol. Çık oyna’ dedi. Bunlar benim için çok önemliydi” diye konuştu.
kaynak