Alex riske edilmeyecek

by.erce

New member
Reaction score
0
6357_B_alex84.jpg

Fenerbahçe, Eskişehirspor ile Pazar günü yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Luis Aragones'in sahada yaptığı mini toplantının ardından start alan antrenmana sağ arka baldırında kas zorlanması bulunan Alex katılmadı ve tesislerde tedavi gördü.

Alex'in Eskişehir'e karşı oynamasının zor olduğu belirtilirken, bir yandan da sarı kart sınırında bulunan kaptanın Galatasaray maçı düşünülerek riske edilmeyeceği tahmin ediliyor.

Antrenmanda 2 bölüme ayrılan oyunculardan bir grup savunma organizasyonları, diğer grup ise hücum organizasyonları idmanı yaparak dayanıklılığa dayalı bir çalışmada bulundu. Sarı-lacivertli takım, dar alanda yaptığı çift kale maç ve esneme hareketleriyle idmanı tamamladı.

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın saat 18.00'de basına kapalı olarak yapacağı idman ile devam edecek.

DHA

Millet kimleri alıyor biz hala 32'lik Alex'e bel bağlamış durumdayız.Aziz başkan ben sana ne diyeyimki.Git artık git adam gibi futboldan anlayan bir başkan gelsin...

katılıyorum sana kardeş

bu arada avatarını almak suretiyle çaldım :)

heralde durumu ciddi
haftaya galatasaray maçı olduğu için dinlendirilmesi bence doğru

Geri