admiral
New member
- Reaction score
- 0
Brezilyalı yıldızın oynatılmamasına anlam veremediğini söyleyen Hooijdonk, “Alex varsa seçeneğiniz çok, yoksa az olur. Ben olsam, en iyi oyuncumu dışarıda bırakmazdım” dedi.
Fenerbahçe’nin unutulmaz golcülerinden Pierre van Hooidonk, Spartak Moskova maçında Alex’in niye oynatılmadığını anlayamadığını söyledi. Radyospor’da Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Hollandalı futbol adamı, “Eğer Alex oynamıyorsa, seçeneğiniz çok az, oynuyorsa çok olur. Bu yüzden oynatılmamasına bir anlam veremiyorum. Ben olsam, en iyi futbolcumu dışarıda bırakmazdım” diye konuştu. Fenerbahçe’nin performansının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ifade eden Hooijdonk, “Fenerbahçe gerçekten çok defansif oynadı. Siz, iyi takımlara karşı defansif oynayabilirsiniz, fakat Spartak Moskova iyi bir takım değil ki. Fenerbahçe’yi sıkıntı bir ikinci maç bekliyor. Rövanşta daha atak oynamak zorunda. Rus takımı kontratağı iyi yapabilen bir takım. Bu açından rövanş çok önemli, çok zor olacak. 2-1 lik sonuç aldatıcı. Şimdi bir takım riskler almak gerekir. Bu, işleri karışık hale getirdi ama takım son maçlarda gol atmaya başladı. Umarım Fenerbahçe, İstanbul’daki maçta skor üretir” derken, vatandaşı Kuyt’un performanısını övüp, çok parlak bir başlangıç yaptığını dile getirdi.