Alex kalmak istiyor!

bluetılsım

мανі вüyü
Reaction score
0
Öfke Resitalimde Dilsizdim Ben, Konuşan Gözlerimdi
2ntzt79.jpg

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alexsandro de Souza (Alex), ''Fenerbahçe ile sözleşmemi tamamlamak istiyorum, daha sonra kariyerimi Coritiba'da sona erdirmek niyetindeyim'' dedi.

Alex, tatilini geçirdiği Brezilya'da basına yaptığı açıklamada, ''Türkiye'de çok saygı gösterilen biriyim. Ronaldo veya başka bir futbolcunun Brezilya'ya geri dönmüş olması duruma bağlı olan, kişisel bir şey. Aile ile analiz edilmesi gereken bir şey. Ama ben sözleşmemi tamamlamak istiyorum ve sona erdiğinde 33 yaşında olacağım. O zaman bakarım'' diye konuştu.

Uzun yıllar Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynadıktan sonra Brezilya'ya dönerek Corinthians takımında forma giyen ünlü futbolcu Ronaldo gibi bir dönüş yapmayı düşünmediğini kaydeden Alex, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu vurguladı.

Brezilya'nın ''Globoesporte'' gazetesinde yer alan haberde Alex, Brezilya'ya geri dönmesi halinde sadece Coritiba, Palmieras veya Cruzeiro'da forma giyebileceğini belirterek, Fenerbahçe'deki 2 yıllık sözleşmesinin dolmasının ardından niyetinin Coritiba'da futbol kariyerini sona erdirmek olduğunu ifade etti. Alex ayrıca, 2010 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda olmayı düşünmediğini de söyledi.
10.06.2009
Kaynak : AA​

Alex kalmak istiyorda bizde savasan takim,kosan alex gormek istiyoruz o nasil olacak.artik alex efendiye gule gule deme zamani geliyor sanirim

alex bildigim kadarıyla agustostan sonra türk olma sansı oluyo galiba... hem alex simdiye kadarki hagi macta cok fazla kosup mücadele ettiki alexin yapısı bu bitirici eleman gorevinde top ayagına gelirse en iyi şekilde değerlendirmek istiyor ama her zaman olmuyo bu tabiki...

alex bildigim kadarıyla agustostan sonra türk olma sansı oluyo galiba... hem alex simdiye kadarki hagi macta cok fazla kosup mücadele ettiki alexin yapısı bu bitirici eleman gorevinde top ayagına gelirse en iyi şekilde değerlendirmek istiyor ama her zaman olmuyo bu tabiki...

Koştuğuna emin misin ?Hem biz ayağına top geLcek değiL topun ayağına gidecek adam arıyoruz CarLos ta oda postaLanmaLı bence.

kalmak isteyecek tabiii...seni bu yaştan sonra kim alır...kim sana o kadar para verir...

Geri