Alex hazır kıta

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
2cyrukk.jpg

Alex hazır kıta

Fenerbahçe’nin kaptanı Alex de Souza, taraftarın sorularını yanıtlarken, Fenerbahçe’de iyi bir kariyer elde ettiğini ve Türkiye’de başka bir takımda oynamak istemediğini ifade etti.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı, Türk vatandaşlığı konusunda olumlu düşünceleri olduğunu söyledi. Alex, “Konuyu başkanımızla da konuştum. Böyle bir fırsat varsa seve seve Türk olurum” diye konuştu

Fenerbahçe’nin kaptanı Alex De Souza, Fenercell’in yeni projesi ile taraftarın sorularını yanıtladı. Brezilyalı yıldız, Türk olmak istediğini bir kez daha dile getirirken, “Türk olmak konusunda olumlu düşüncelerimi daha önce de söylemiştim. Bu konuyu başkanımızla paylaştım. Kuralları bilmiyorum. Ama böyle bir imkan olursa seve seve Türk olurum” dedi.
Futbolu ne zaman bırakacağına karar vermediğini belirten Alex, “Fenerbahçe ile iki yıl kontratım var. Kulübüm benimle devam etmek isterse kariyerimi burada noktalayabilirim. Ayrıca sarı-lacivertli takımda kaptan olmak harika bir duygu. Bu görevin beraberinde getirdiği zorluklar da var” ifadelerini kullandı.

Fener ile ömür boyu
Fenerbahçe ile ilişkisinin ömür boyu devam edeceğinin altını çizen yıldız futbolcu, “Burada iyi bir kariyer elde ettiğime inanıyorum. Fenerbahçe’yi gördükten sonra Türkiye’de başka bir ekipte oynamam” diye konuştu.
Kadroda bazı eksikler olduğunu, kabul eden Alex şöyle konuştu: “Kadromuz Avrupa için yeterli. Ama bazı eksikler elbette var. Mesela sağ bekte Gökhan Gönül’ün alternatifi yok. Güiza bu sezon gol kralı olabilir.”
Fenerbahçe’nin dünya kulübü olduğunu sözlerine ekleyen sarı-lacivertli oyuncu, “Fenerbahçe, sunduğu imkanlarla bir dünya ekibi. Eşim ve çocuklarımla Türkiye’de olmaktan mutluyum. Büyük kızım Maria, kendini daha çok Türk hissediyor, İstiklal marşını söylüyor. Başkanımız Aziz Yıldırım takımına ve camiasına aşık bir başkan. Bu nedenle de istenmeyen bir başkan” şeklinde konuştu.

Kaynak

Küçük takımların büyük adamı Alex.:D

Bu sözü çok sefiom yaa.:D:D:D:D

tek keLime

kraL

Geri