Alex de Souza Göz Yaşlarını Tutamadı

admiral

New member
Reaction score
0
Törende bir konuşma yapan Alex'in son derece duygulandığı ve zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Brezilyalı yıldız, emeği geçenlere teşekkür ederken, hıçkırıklara boğuldu.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Alex’in ağlamamak için kendisini zor tuttuğu gözlendi. Brezilyalı yıldız, “Hayat arkadaşıma, eşim Daianne’ye teşekkür ediyorum. O olmasaydı dayanamazdım” dedikten sonra eski yönetici Hakan Bilal Kutlualp’e, birlikte ter akıttığı takım arkadaşlarına, teknik direktörlere teşekkür etti, “Sayın Aykut Kocaman’a da çok teşekkür ediyorum. Bu kadar sıkıntılı ve baskılı dönemde Aykut Hoca olmazsa, olmazdı” dedi. Törene katılmayan Aziz Yıldırım için, “İnsanlığıyla, yönetici tavrıyla her zaman bizi destekledi ve arkamızda durdu” sözlerini sarfeden Alex, “Buraya gelmeden Taffarel, Nobre, Luciano ile konuştum. Taraftarın tutkusundan, armasına olan bağlılığından bahsettiler. Gelince, taraftarın takımına nasıl ölürcesine aşık olduklarını gördüm. En büyük minneti siz taraftarlara borçluyum. Sizlere söz veriyorum, Fenerbahçe’de olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım. Burada Lefter’in de heykeli var. Onunla tanıştığım gün, hayatımın en önemli ve en güzel günüydü. Hâlâ ’bu heykel için ne yaptım’ diye soruyorum kendime. Ben bu büyük kulübün küçük bir parçasıyım. Bütün emeği geçen herkese, sevgiden saygıdan dolayı kalbimin en uç köşesinden teşekkür ediyorum” dedikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı.

[video=Alex de Souza Göz Yaşlarını Tutamadı]13747[/video]​

Geri