...::: Alex BiLmecesi ! :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
Kocaeli maçında sakatlanan, Bursa ve Eskişehir maçlarında oynayamayan Brezilyalının derbiye yetişemeyeceği söylentisi Aragones’in canını sıktı

405326_2.gif

BİR TÜRLÜ İYİLEŞEMEDİ

F.Bahçe camiası şampiyonluk yolundaki en kritik maç olan G.Saray maçına kilitlenirken gözler takımın en önemli silahı Brezilyalı Alex’e çevrildi. Kocaeli maçında sakatlanan sambacının derbide oynamayacağı yönündeki haberler can sıkarken, yoğun tedavi uygulanan Brezilyalının durumu hâlâ netlik kazanmış değil. Sol arka adalesinden sakatlanan yıldız oyuncu Bursa maçında oynayamamış, milli maçlar için lige verilen arada ise iyi olduğu açıklanmıştı. Ancak bu süreçte takımla bir kez çalışan Alex’in sakatlığı nüksetmişti.

OYNAMAK İSTİYOR AMA
Eskişehir maçında oynamayacağı son anda netlik kazanan Brezilyalı için, “Hem sarı kart cezası sınırında hem de sakatlıktan yeni çıktığı için Aragones riske etmek istemiyor” yorumları yapılmıştı. Fakat durumun hiç de o kadar basit olmadığı öğrenildi. Hâlâ ağrıları olan Alex’e yoğun tedavi uygulandığı, buna rağmen Brezilyalının derbide oynama ihtimalinin zayıf olduğu gelen haberler arasında. Yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak olan tecrübeli oyuncu “Bu maçta mutlaka oynamak istiyorum” dese de derbiye yetişmesi zor görünüyor. > M. Emin ULUÇ

DERBİ ÖNCESİ BULUŞTULAR

582626_2.gif

F.Bahçe ve G.Saraylı bazı futbolcular, hafta sonu oynanacak derbi öncesi, eski futbolcu Saffet Akyüz’ün mağazasının açılışında bir araya geldi. Bakırköy’deki mağazanın açılışına F.Bahçe’den Semih, Emre, Burak, G.Saray’dan da Ümit Karan, Arda ve Sabri katıldı. Arda ve Emre, centilmence bir maç olması temennisinde bulunurken Arda, “Bu maçı kazanan tabii ki avantaj elde eder ama şampiyonluk yarışından kimse kopmaz. Henüz geride kalan 7 maç olacak” derken, Emre ise “Sahada ekmek parası için mücadele ediyoruz. Saha dışında da çok iyi arkadaşlarız. Ben de şu an F.Bahçe’nin futbolcusuyum ve kulübümün menfaati için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

F.BAHÇE NOTLARI
Sarı kart alarmı
G.Saray ile deplasmanda karşılaşacak olan F.Bahçe’de kaleci Volkan Demirel, Önder ve Alex sarı kart sınırında bulunuyor. Çok kritik bir sürece girdiklerini ifade eden Aragones, başta ceza sınırındaki oyuncuları olmak üzere tüm takımı gereksiz kart görülmemesi yönünde uyardı.

Edu’ya üzüldüm
F.Bahçe’de Lugano, Edu ve Gökhan Gönül’ün alternatifi olarak görev yapan Önder, Edu’nun sakatlığına üzüldüğünü söyledi. Arkadaşlarının sakat ya da cezalı olduğu maçlarda forma imkanı bulan Önder, “Ben görev verildiğinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ancak keşke Edu böyle bir sakatlık yaşamasaydı da ben yedek otursaydım” dedi.

Hazır ol Emre!
Aragones, Alex’in oynayamaması halinde oyun kuruculuk görevini Emre’ye vermeyi planlıyor. Derbinin düğümünün orta sahada çözüleceğini düşünen İspanyol çalıştırıcı, ön liberoda Selçuk-Deniz ikilisini görevlendirip Emre’yi Alex’in yerine çekmeyi planlıyor. Tek forvete dönecek olan İspanyol bu mevkideki tercihini ise Güiza’dan yana kullanacak.

Kurul toplanıyor
F.Bahçe Olağan Genel Kurulunun 16-17 Mayıs’ta Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacağı belirtildi. Genel Sekreter Vedat Olcay yaptığı açıklamada, “Genel Kurul tarihimiz 16-17 Mayıs olarak belirlenmiştir. Bu tarihlerde gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 23-24 Mayıs’ta ekseriyet aranmaksızın Genel Kurul gerçekleştirilecektir” diye konuştu.

Kaynak:.

Bence tamamen taktik meselesi.Her derbiden önce mutlaka şu oynamaz bu oynamaz denir ama hiçter öyle değildir ;)

DerbiLerin Havası Başka OLur.Şans Faktörü Çok ÖnemLidir. İLkyarıdaki Maçı Alex OLmadaN Kazandık. Umarım Bu Maçıda Kazanırız.

Geri