Alex: "Benfica'ya gidiyordum"

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
Alex: "Benfica'ya gidiyordum"​

20.03.2008 10:11
Fenerbahçeli Alex de Souza, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, geçen sezon Portekiz ekibinden çok uygun bir teklif aldığını, ancak Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmeden sonra kaldığını söyledi.

Fenerbahçeli Alex de Souza, geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesini uzatmadan önce Portekiz'in Benfica takımıyla prensip anlaşmasına vardığını söyledi. Milliyet'in bugün Brezilya basınını referans göstererek yayınladığı habere göre Werder Bremen ve Hertha Berlin takımlarından da ciddi teklifler aldığını söyleyen Alex, "Ancak Almanya’da yaşamak istemediğim için bu takımları geri çevirdim. Benfica’nın teklifi ise çok olumluydu. Az kalsın gidiyordum. Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığımız görüşme geri adım atmamı sağladı" diye konuştu.

Alex, Aziz Yıldırım'ın kendisiyle yaptığı toplantıda, kendisine, "Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilecek çok önemli transferler yapacağım. Sana çok ihtiyacımız olacak" dediğini ve bu nedenle de sözleşmesini uzattığını ifade ederken, bundan sonra Avrupa'dan teklif gelmesi durumunda yine gitmeyi düşünebileceğini söylüyor.. Gideceği takımın mutlaka Fenerbahçe'den daha büyük bir kulüp olmasını istediğini anlatan Brezilyalı yıldız, "Zaten kafamı transfere yormuyorum. Çünkü İstanbul’da mutlu ve gayet rahatım. Sözleşmem gelecek sezon bitecek. Fenerbahçe’de kalmaz, Avrupa’dan da bana uygun kulüp çıkmazsa ülkeme geri döneceğim" dedi.

burada çok iyi şeyler yaptın gidersen yolun açık olsun alexx

Fenerbahçe gibi bi kulüpten giderse çok pişman olur. Tuncay'ın durumuna düşmez inşallah..

Futbol bu Burdan Gider Başka Yere

Bu adamı bence 3 4 senelıgıne tekrar sozlesme yenılemelerı lazım.. acılen..bole bır adam gelmez tekrar..

keşke fenerbahçeye gelen her yabancı alex kadar oynasa da gitse hiç üzülmem.. ama haberinde pek fazla doğruluk içerdiğini düşünmüyorum açıkçaı.. çünkü daha geçenlerde fbtv de kaptan köşkü programında röpörtajı vardı... fenerbahçeden craziro ya gidip eski takımımla 1 sene oynadıktan sonra futbolu bırakmayı düşünüyorum demişti.. inşallahda benım bıldığım doğrudur :)

keşke fenerbahçeye gelen her yabancı alex kadar oynasa da gitse hiç üzülmem.. ama haberinde pek fazla doğruluk içerdiğini düşünmüyorum açıkçaı.. çünkü daha geçenlerde fbtv de kaptan köşkü programında röpörtajı vardı... fenerbahçeden craziro ya gidip eski takımımla 1 sene oynadıktan sonra futbolu bırakmayı düşünüyorum demişti.. inşallahda benım bıldığım doğrudur :)

evet hocam senin bildiğin i ben de biliyorum doğru olanı bizim bildiğimiz zaten :) alex herzaman tarihimizde büyük bir yıldız olarak kalacak TÜRKİYEMİZE gelmiş en iyi yabancı oyuncu alex tir aksini iddaa eden varsa istatistikler internetten temin edilebilir :)

Geri