ALex 1 Ay Yok!!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig'de 2. hafta maçında Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex de Souza, maçın henüz 8. dakikasında baldırındaki çekmeden dolayı oyuna devam edemedi ve kenara alındı. Alex de Souza'nın yerine ise Deivid de Souza oyuna dahil oldu.

KAYNAK

Alex sakatlandı!

Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, Turkcell Süper Lig'de çıktığı 150. maçında sakatlandı. Yerini Deivid'e bırakmak zorunda kalan yıldız oyuncunun iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi..

alex_durgun_09.jpg

Evinde Sivasspor'u konuk eden Fenerbahçe'nin kaptanı Alex, ligde oynadığı 150. maçında sakatlanarak yerini Deivid'e bıraktı..

Brezilyalı yıldız maçın 8. dakikasında sol arka adalesinden sakatlanarak yerini Deivid'e bırakmak zorunda kaldı.

Öte yandan adelesinde yırtık tespit edilen Alex'in iki hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edilirken, durumunun yarın yapılacak kontrol sonrasında netlik kazanacağı belirtildi..

logo2.png

onu bırakın persembeye sion macındada oynayamaz gıbıme gelıo ciddi bir kayıp

χ∂αηтє23χ;4556944' Alıntı:
perşembe günü alex'in yerine deivid oynayacak galiba

gene krize giricez desenize...adam topu unutmuş gibi oynuyor...

Özer oynayabiLecek durumdaysa Tam zamanı koy oynasın işte Sion macında!

2 hafta oynayamayacakmış :uzgunCocuk::uzgunCocuk:

Deivid'e kaldığımıza mı üzülsem yoksa sakatlığa mı..

Neyseki sağlık ekibi değişti en kısa ellerinden geleni yapacaklardır

bir bu eksikti tam takır takır futbol oynuyacaklardı alex sakatlandı(inşallah 2 haftadır yoksa tedavisidir fizyoterapisidir ısınma dönemi diye uzarsa ooooooo!!!!!!!!!)

alex fb için çok önemli ama onada bağımlı oynayamayız
bu sene orta sahamız çok geniş sıkıntı yaşamamalıyız

ağustos sonuna kadar oynamaz ondan sonra ilk maç 13 eylülde o maça oynar ancak yerine oyuncu var aramayız umarım

vallaha iyi mi oldu kötü mü oldu bişmiyorum ama Süper Kupa maçında beğenmiştim ama bilmiyorum

ALex 1 Ay Yok!!!

Fenerbahçe'nin, Sivasspor ile oynadığı maçın 8.dakikasında sakatlanan kaptan Alex De Souza yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.

20090816.214532_IST362_1173.widec.jpg

Fenerbahçe'de son Sivaspor maçının hemen başlarında sakatlanarak oyunu terk eden kaptan Alex De Souza'nın çekilen MR'ında sol arka adalesinde ödem ve yırtık tespit edildi.

Takım kaptanı Alex'in sahalardan 1 ay uzak kalacağı öğrenildi.

Tedavisine başlanan Brezilyalı yıldız oyuncunun ancak ligin beşinci haftasındaki maça yetişebileceği bildirildi.

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Brezilyalı futbolcunun tedavisinin hızlandırılmasını ve sahalara daha erken dönebilmesi için sağlık ekibine talimat verdi.

NtvSpor-Logo.png

ALex'in oLmaması kötü . . .

Ama bi yandanda Özer'i görmek istiyorum .

ALex'in yokLuğunda Özer oynasın bari . . .​

Geri