мєℓคภ¢ђσℓу
New member
Agresif olan yapı neyle ölçülür?
Var olan düzenin güvensizliği ile…
Beşiktaş taraftarı neden agresiftir?
Bildim bileli..
Ertuğrul dilekten tutunda Erman Toroğluna
Ahmet güvenerden yakalayında Levent bıçakcıya kadar bu zatı muhteremlerin hepsi herzaman ve heryerde güvensizlik aşıladılar.
Haluk ulusoy ve Cem papilla entrikalarına düşmüyorum bile
Anlatmak istediğim şudur:
Ligin ilk haftalarında ibibikler yeni yeni ötüyorken ve Beşiktaş sezona iyi bir giriş yapmışken , pazartesi günü maç oynamada neyin nesi
Hemde ramazanın ilk günü ve ilk iftar saatinde
Hayırdır demek geliyor içimden ama…
Taa geçen sene oynanan Trabzon maçında Rüştü topa göğsüyle değdi diye kırmızıya boyandı yaa..
O maç
Bobo kaleye geçti ya hani!?
Ayıpları yetmiyormuş gibi yeni bir zeytin yağı modeli üretip hem üste çıkmaya çalışıyorlar hemde utanmadan kaşıyorlar o maçı
Tam bir sezon geçmişken üzerinden şimdi akıllarına gelmiş Beşiktaşın oyuncu oynatma kuralları ,
Işi kusanda Sivasspor başkanı!
Uefa maçları oynanmış iş tescillenmiş
Sayın Mecnun Okyakmazda biliyor bu itirazdan birşey çıkmayacağını amaç Beşiktaşın huzurunu bozmak
Hayırdır demek geliyor içimden ama
Lakin perşembeleri UEFA oynayıp cumaları lig maçı oynatsanızda maçlarımızı pazartesi geceleri 09:00 da değilde sabah mesut yar’ın programıyla başlatsanızda
Kötü geliyoruz
Benim kanıma dokunan hala Konya maçının çift ön liberosuna takıp taktik egolarına koşanlar
Beşiktaşı alttan oyuyorlar kardeşim alttan!
Siz hala taktik deyin!?
Alen MARKARYAN
Kaynak: Forza'dan alıntıdır
Yine güzel bir yazı yaazmış
Var olan düzenin güvensizliği ile…
Beşiktaş taraftarı neden agresiftir?
Bildim bileli..
Ertuğrul dilekten tutunda Erman Toroğluna
Ahmet güvenerden yakalayında Levent bıçakcıya kadar bu zatı muhteremlerin hepsi herzaman ve heryerde güvensizlik aşıladılar.
Haluk ulusoy ve Cem papilla entrikalarına düşmüyorum bile
Anlatmak istediğim şudur:
Ligin ilk haftalarında ibibikler yeni yeni ötüyorken ve Beşiktaş sezona iyi bir giriş yapmışken , pazartesi günü maç oynamada neyin nesi
Hemde ramazanın ilk günü ve ilk iftar saatinde
Hayırdır demek geliyor içimden ama…
Taa geçen sene oynanan Trabzon maçında Rüştü topa göğsüyle değdi diye kırmızıya boyandı yaa..
O maç
Bobo kaleye geçti ya hani!?
Ayıpları yetmiyormuş gibi yeni bir zeytin yağı modeli üretip hem üste çıkmaya çalışıyorlar hemde utanmadan kaşıyorlar o maçı
Tam bir sezon geçmişken üzerinden şimdi akıllarına gelmiş Beşiktaşın oyuncu oynatma kuralları ,
Işi kusanda Sivasspor başkanı!
Uefa maçları oynanmış iş tescillenmiş
Sayın Mecnun Okyakmazda biliyor bu itirazdan birşey çıkmayacağını amaç Beşiktaşın huzurunu bozmak
Hayırdır demek geliyor içimden ama
Lakin perşembeleri UEFA oynayıp cumaları lig maçı oynatsanızda maçlarımızı pazartesi geceleri 09:00 da değilde sabah mesut yar’ın programıyla başlatsanızda
Kötü geliyoruz
Benim kanıma dokunan hala Konya maçının çift ön liberosuna takıp taktik egolarına koşanlar
Beşiktaşı alttan oyuyorlar kardeşim alttan!
Siz hala taktik deyin!?
Alen MARKARYAN
Kaynak: Forza'dan alıntıdır
Yine güzel bir yazı yaazmış