DrEaM_y
Banned
- Reaction score
- 0
geçtiğimiz hafta kütahyadan 6,5 saatlik tren yolculuğu çekerek manisaya egeli_okii ve chamfer'in yanına gittim gittim ama bakın başıma gelenlerei...
saat gece 12 de trene bindim manyak mıklası gibiyim ayıptır söylemesi gene buldum bi manyak yanıma oturan adam tır söförü çıktı ( tır şöförü açıklama yapmamma gerek yok herhal ) neyse adam sağ olsun manyağın teki çıktı bi ton bira almış yanına içe içe gittim manisaya ki indiğimde kafa güzeldi
ama asıl olaylar bundan sonra başladı saat 6:30 indim trenden dedim bu herif kızın koynunda zor kalkar biraz oyalanıyım gidip bi çorba içim neyse bi ihtiyar buldum (emekli ses sanatcısı Hasan Tahsin Baba) adama çorba içebileceğim bi yer sordum (sormaz olaydım) adam tarif etti git emekli ses sanatcısı hasan tahsin babanın selamı var de dedi kıyak geçerler, sonrada gel çayımı iç dedi neyse gittim çorbamı içtim ki tadı hala damağımda süperdi ayıptır söylemesi
her neyse saat 7 - 7:30 gibi egeli_okii yi aradım yok herifici oğlu kızın koynunda duyarmı teli
baya bi aradım ki bu ibna ile gece msn de konuştuk çağrı at yeter diyodu
neyse baktım uyancağı yok chamferi aradım ama onunda kıçında pireler uçuşuyo duymadı teli kaldım bi başıma yol bilmem iz bilmem bari gidemde şu adamın çayını içem dedim manyaklık bende ya adam oranın delisi çıktı adam geldi yanıma :
- içtimni çorbanı
*evet dayı saol
-ha iyi iyi .... (neyse adam çıkardı cebinden bi kimlik) bak dedi alırım birazdan dedi
lan kimlikte trt den emekli yazıyo adam harbiden bi zamanlar şarkıcıymış neyse adam tekrar geldi oturdu
bi şeyler anlattı sigara uzattım saol dedi
bende eyvallah dedim demez olaydım adam:
-bak koçum eyvallah dedin ya adamımsın sevdim seni dedi ve başladı delikanlı kültürüne neyse baya bişey anlattı ama en çok koptuğum şuydu:
-bak dedi bu alemde delilkanlı olarak 1 Atatürk 2 İsmet İnönü 3 de ben onların misarını devam ettiriyuom dedi
ben bu arada egeli ye mesaj atıyom :
mesaj 1 : ''egeli a q senin nerdesin lan ibna gel yoksa katil olcam delinin biri var burda gelin kurtarın beni''
mesaj 2 : '' egeli a q senin''
mesaj 3 : ''egeli kıçındaki pireleri ...ikim...!
neyse nihayet geldi beyfendi saat 8:30 da 2 saat beklettikten sonra
ha neler mi yaptık işte orasını egeli ve chamfer anlatsın sizde bu arada bu Alemin en büyük 3. delikanlısını tanıyın
Alemin En büyük 3. Delikanlısı Hasan Tahsin Baba
Saygılar...
saat gece 12 de trene bindim manyak mıklası gibiyim ayıptır söylemesi gene buldum bi manyak yanıma oturan adam tır söförü çıktı ( tır şöförü açıklama yapmamma gerek yok herhal ) neyse adam sağ olsun manyağın teki çıktı bi ton bira almış yanına içe içe gittim manisaya ki indiğimde kafa güzeldi
- içtimni çorbanı
*evet dayı saol
-ha iyi iyi .... (neyse adam çıkardı cebinden bi kimlik) bak dedi alırım birazdan dedi
lan kimlikte trt den emekli yazıyo adam harbiden bi zamanlar şarkıcıymış neyse adam tekrar geldi oturdu
bi şeyler anlattı sigara uzattım saol dedi
bende eyvallah dedim demez olaydım adam:
-bak koçum eyvallah dedin ya adamımsın sevdim seni dedi ve başladı delikanlı kültürüne neyse baya bişey anlattı ama en çok koptuğum şuydu:
-bak dedi bu alemde delilkanlı olarak 1 Atatürk 2 İsmet İnönü 3 de ben onların misarını devam ettiriyuom dedi
ben bu arada egeli ye mesaj atıyom :
mesaj 1 : ''egeli a q senin nerdesin lan ibna gel yoksa katil olcam delinin biri var burda gelin kurtarın beni''
mesaj 2 : '' egeli a q senin''
mesaj 3 : ''egeli kıçındaki pireleri ...ikim...!
neyse nihayet geldi beyfendi saat 8:30 da 2 saat beklettikten sonra
ha neler mi yaptık işte orasını egeli ve chamfer anlatsın sizde bu arada bu Alemin en büyük 3. delikanlısını tanıyın

Alemin En büyük 3. Delikanlısı Hasan Tahsin Baba
Saygılar...