Alem XP Nedir? Nasıl olacak? Tanıtım Yazısı

AlemXP

New member
Reaction score
0
Kritik bir hata ve driver sorunu nedeniyle 1 hafta ileriye atıldı.

Programlardan bazıları silinecek.
Oyunların sadece 2 si kalacak.
İyi günler...

Program açısından değil de Stabillik açısından süper birşey yapacağız. Sadece ÇOK gerekli katılımsızlar eklenecek. Ve alternatif bir XP olacak yani Word yerine Open Office. Tabi WPI sisteminde hangisi diye de soracağız

Guzel calısma olucagını sanıyorm fakat :D dvd işi olcak ben olsam xp kurana kadar dvd w7 kurarım acıkcası benı yanlıs anlıyıcan ben sunu demeye getırıyom elımde saglam bır pc olsa w7 kullanırım dırek sebep 1. daha az problem 2. guvenlı 3. onarımlar cok daha basıt

Tercih meselesi. O zaman neden Vista'yı kurmadılar?

Tercih meselesi. O zaman neden Vista'yı kurmadılar?

vista kullanışlı değildide ondan kurmadılar bunun cevabını herkes biliyor.

neden win 7?

1- kullandığın sistem donanımlarını eniyi gören ve haliyle kullanımına sebep olması
2- hata ayııklama ve onarımda çok iyi olması
3- stabil denen her xp ye yaklaşık olarak sisteminde 2 gb ram i olan için ideal bi sistem olması
4- sistemi kasmaması
5- güvenli olması.

ama dersenizki xp kötümü asla xp gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemlerindendir. server 2003 ü de öyledir server 2008 de hala çalıştıramadığımız dzene koyamadığımız sorunlar var ama yenide olsa donanım eskide olsa bu sorun 2003 serverde yok yani xp ve zamanında hazırlanan işletim sistemleri yabana atılır trden değil. eski makinalarını hala kullananalar için tavsiyem xp ye devaö etsinler ama yeni donanımı olan için win 7 kullnılmalı.

Tamam kardeşim ama biz zaten Vista ve Win7 için de yapacağız bu olayı inşallah.

Tamam kardeşim ama biz zaten Vista ve Win7 için de yapacağız bu olayı inşallah.

inşallah sabırsızlıkla bekliyorum sizde destekliyorum.
sormak istediğim bir husus var nicedir kafamızı kurcalar ama kanıtlaması zor olduğu için direk iftira atmakta olmuyor şimdi entegreli xp lerde aşılı olduğu için kişi kendi inisiyatifine göre programlar kuruyor ve sizin bilgisayarınıza sızma, şifreleri çalma gibi durumlara yola açtığı söleniyor mesela başıma gelen olay Gerekli Xp bilirmisin bilmiyorum onu kullanıyordum nicedir ve IDM programını kullanıyorum oraya rapid şifremi yazdım otomatik indirebilmek için 1 yıllık almış olduğum rapid şifremi çaldılar bidahada geri alamadım yenisini almak durumunda kaldım şimdi kötü niyetli olmaığını nasıl anlarız o xp hazırlayanın?

Arkadaşlar en son 4 gün içinde hazır dediniz ama hala hazır değil sanıyorum.hazırlayın bakalımda indirelim veya ne zaman hazırlanır onu söyleyin bari.teşekkürler...

Bekleyin yapıyoruz ama boyut sorunu olacak gibi yaklaşık 1.4 GB

CCleaner 2.14
DaemonToolsLite 4355 TR
Eset Nod 32 Son Sürüm
Foxit_Reader_3.1301
IDM_5.18
K_Lite_Codec_5.4.4
Mozilla_3.6_Beta_4
Nero_Lite_9
Vista_Driver_Icon
Winrar_3.90
IE 8