Aldığım paradan kime ne?

gezegen64

New member
Reaction score
0
4 yıl için toplam 11 milyon Euro’ya anlaşan Kahveci'den eleştirilere sert tepki.
Beşiktaş'ta eleştirilerin odağındaki isim Nihat Kahveci, içini LİG TV’ye döktü.. Nihat Kahveci, 2’ye 1 programında aldığı paradan, Yıldırım Demirören’e, Fatih Terim’den Arda’ya birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Nihat’ın gündem oluşturacak sözleri:

* Al Nihat bu para senin diye birden verilmedi bana. Oturulup konuşuldu. Ben Beşiktaş’ın evladıyım bedava oynarım diyemez kimse. Biz geleceğimizi kazanmak için oynuyoruz. Beşiktaş’ı seviyorum. İyi para alıyor olabilirim. Alan razı, veren razı. Çok gol atsam da param konuşulacaktı. Bundan çok eminim.

* Kötü dönemde ben çok göze battım. Beklentiler büyüktü. Hep gol bekleniyordu. Kendimi ispat etme çabasında hiç olmadım. Sonuçta 18 yaşında değilim. Benim sakatlığımı yaşayanlar bir daha top oynayamadı. Ben futbola geri dönüp Villarreal’de 18 gol attım. İspanya’ya arkadaşlarımız gitti ama gol atamadılar.

* Hangi takımda oynadığınız önemli. İspanya’da Real Madrid ya da Barcelona’da oynasaydım sokaklara çıkamazdım. Öbür takımlarda rahat oluyorsunuz. Beşiktaş’ta da çıkıp dolaşamıyorum. İnsanlardan kötü laf işitmek zorunda değilim. Kötü olduğumda eşim bugün dışarı çıkmayalım diyor. Ama benimle fotoğraf çektirenler çoğunlukla G.Saraylı ve F.Bahçeli. Türkiye’de en önemli sıkıntı skora göre hayatın olması. Bu çok kötü..

“Dünyada kaç kulüp Arda için 15 milyon verebilir? Biraz uçuyoruz. İspanyollar ararsa kefil olurum.”
* İspanya'da 8 sene oynadım. Oynamaya devam ederdim de. Bu sezon öncesine dek Beşiktaş’tan ciddi şekilde hiç istenmedim. Başka takımlardan istendim. Başkan yüzyüze ve telefon görüşmeleri ile manevi olarak beni ikna etti. Bu kadar istekten sonra dönmem gerekirdi.

* Beşiktaş'a döndüğüm için pişman değilim. Niye pişman olayım? Ben 5-10 milyara 2 sene Beşiktaş’ta top oynadım. Ancak üzgünüm.. Niye? 2 kupa almışız ama ilk haftada sadece 6 puan alabildik.

* Bana gösterilen tepki ve eleştiriler başkana yapılan kadar değil. Neden küfür ediyorlar onu tam anlamış değilim. Başkan yine açık ara seçildi. Demek ki oy veren insanlar ona güveniyor. Biz gol atıyoruz yine başkana, gol yiyoruz yine başkana.. Biz saha içinde şaşırıyoruz. Bağırıp çağırsınlar ama küfür etmesinler.

* Mustafa Denizli olmak kolay değil.. Yıllarca bu işin içinde. O bizden herşeyi iyi biliyor. Bana şans verdi. Kötü zamanlarımda bile. Ama bazen ben bile “Keşke oynamasaydım, daha iyi olurdu” dedim.

* Arda'yı bir takım istese G.Saray ne kadar para isteyecek? 15 milyon Euro.. Bu parayı dünyada verecek kaç takım var? Bizim ligimizdeki oyuncuların değeri birden yükseliyor. Ronaldinho Barça’dan Milan’a 20 milyon Euro’ya gitti. Birazcık uçuyoruz biz. Arda ile milli takım kampında konuştuğumda görüşü yurt dışına gideceğiydi. İspanya’dan bir takım beni arasa Arda’ya %100 kefil olurum. Hem futbolculuğuna hem insanlığına.. Milli takımda iken konuyu konuşmuştuk.

* Arda iddialı açıklamalar yapıyor. İnşallah G.Saray’a başkan olur. Yakışır kardeşimize. Benim öyle bir düşüncem yok. Ama futbolun içinde kalmak istiyorum. Antrenörlük B lisansım var. İnsanlar ‘yorumcu ol’ diyorlar.. Ben de futbolu bırakınca kararımı vereceğim...

* İspanya'da 8 sene ileri uçta dolaştım. Uzun toplara koştum, defanstan seken topları aldım. Şimdi Beşiktaş’ta kanatta oynuyorum. Ne olursa olsun 8 sene forvet ve forvet arkası görev yapınca zorlanıyorsunuz. Ama bu sezon girdiğim o pozisyonları da atmalıydım..

* Yabancı hakemi asla istemem. İspanya’da ne hatalar gördüm.. Milli takımın hocası yerli olsa daha iyi olur. Ancak TFF yabancı kararı verdi. Konu uzun sürdü, demek ki en iyisini getirecekler. Fatih Terim yine milli takımın hocası olsa bu herkesi çok mutlu eder...

KAYNAK

Nihat efendi o paraLar tüm beşiktaşLıLarın cebinden çıkan paraLar.. Adam gibi oyna o paranın hakkını ver herkesın çenesını kapat.. Senin eLinde oLan bişey çık sahaya eski nihatı göster bakaLım 1 Allahın kuLu konuşabıLıyormu.. Ama sen sürekLi yerınde sayıyorsun..

Hak ettın de bısey mı dedık !!! O parayı sana takıma katkı sagla dıye verıyorlar yan gelıp yat dıye degıl Nihat Efendi... Oyna katkı sagla eyw..

ne demek kime ne lan ? değerinden fazlasını alıp bir de paraya paralel katkı sağlayamıyorsun..sonra bi de ona buna fiyat biçiyorsun kafana göre..

Nihat'ın bu açıklamaları kötü futbolundan bile daha kötü olmuş.

aldığın parada gözümüz yok, helali hoş olsun..yeterki eski Nihat gibi oyna..

Geri