Türkiye'nin konuştuğu SKANDAL

1991 savaş çıkmış Irak’ın kuzeyinden yüzbinlerce kişi Türkiye’ye sığınmış.Mitterrandın karısı daniela ülke ülke gezip pkk savunuculuğu yapmakta.ab ve bm mülteciler için insanlık dramına yol açmayın alın alın ama bize yollamayın demiş ve Türkiye’ye beş kuruş mali destek vermemişler,bir kişi bile alıp ülkelerinde ağırlamışlar,hem de sınırdaki mültecilere işkence yaptığımızı bile iddia etmekteler.

Pkk terörist örgüt olmadığı gibi bütün Avrupa ve ABD Rusya-İran da PKK yı o dönemde desteklemekte.

Almanya Leopar tanklarını Fransa Exocet füzelerini ABD uçak ve helikoptelerlerini operasyonlarda kullandırtmıyor.

Nato standardı askeri malzeme temininde sıkıntı yaşanıyor ve o kadar ki Demirel Arjantin'e gidip silah anlaşması yapmak zorunda kalıyor.

O ortamda güya TSK Zeli kampında terörist yakalamış da serbest bırakmış..Ne kadar mantıklı?

Doğan Güreş hala hayatta,bu gayri milli basın neden Tsk’ya müracaat etmez de yabancılara gider? Osman öcalanı kaynak gösterenler neden Doğan Güreş’in kapısını bizzat çalmazlar?

Kurtuluş savaşında olsak demek ki Ankara hükümetinin yerine yunanistan haberlerine itibar edeceklerdi.

Tsk’ya karşı dış kaynaklı dezenformasyon devam ediyor….Ama daha nereye kadar merak ediyorum…

Genelkurmay eski Başkanı Doğan Güreş, 2007’de Fikret Bila’ya verdiği mülakatta, 1992deki olayın bir kısmını ifşa ediyor. Güreş, “Çok önemli bir manevra yaptık. Peşmergelere yardım ettik. Talabani, 1000 veya 2000 teröristi alıp İran yakınındaki Zeli Kampı’na götürdü” diyor

Yukarda özellikle belirttim şimdi altını çizerek belirteyim..

Doğan Güreş hala hayatta,bu gayri milli basın neden Tsk’ya müracaat etmez de yabancılara gider? Osman öcalanı kaynak gösterenler neden Doğan Güreş’in kapısını bizzat çalmazlar?

ArkadaŞlar Özal DÖnemİ TerÖrle MÜcadelede En Karanlik DÖnemdİr HÜkÜmetİn Tam Bİr Amerİkan KontrolÜ Altinda OlduĞu DÖnemdİr Hatta Bu Kontrol DoĞan GÜreŞ AraciliĞi İle Ordunun Bİr BÖlÜmÜnÜ De KapsamiŞtir 1984 Te BaŞlayan Pkk TerÖrÜ Turgut Özal Denen Yaratik YÜzÜnden 9 Sene Boyunca 3-5 Çapulcu Dİye GeÇİŞtİrİlmİŞ Orduya Gayrİ Nİzamİ Harp Yetkİsİ VerİlmemİŞ Ve En Önemlİsİ Ordunun Sİlahlari Modernİze EdİlmemİŞtİr Ve Bu KardeŞ Kavgasinin En Kanli Sayfalari Bu Tarİhlerde YazilmiŞtir Şİmdİ Orduyu Durmadan Asparagas Haberlere Dayanip SuÇlayan ArkadaŞlara Seslenİyoum EĞer Orduyu EleŞtİreceksenİz İŞte Bu DÖnemİ EleŞtİrİn Yanİ 1984-1994 DÖnemİnİ ÇÜnkÜ Şu An YaŞadiĞimiz BÜtÜn Belalar İnanin Bana O DÖnemİn Eserİdİr Bu DÖnemİ Çok İyİ AraŞtirin Orduyu EleŞtİren ArkadaŞlar İnanin Bana BÜtÜn Cevaplarinizi Bu DÖnemde Bulacaksiniz Özellİkle EŞref Bİtlİs Suİkastİnİ Çok Dİkkatlİ Bİr Şekİlde Okuyun Tek Kaynaklada Yetİnmeyİn DeĞİŞİk Kaynaklardan Okuyup GerÇeĞİ Kendİnİz Bulun Özal Şerefsİzİnİn Surİyedekİ TerÖr ÖrgÜtÜ Olan MÜslÜman KardeŞler Adli Amerİkan MenŞeİlİ TerÖr ÖrgÜtÜne Neden Yardim EttİĞİnİ AraŞtirin Daha DoĞrusu Özalin Yilanin BaŞini Daha KÜÇÜkken NİÇİn EzmadİĞİnİ AraŞtirin Surİye Devletİ MÜslÜman KardeŞler TerÖr ÖrgÜtÜ İle ÇarpiŞirken TÜrkİye Bu ÖrgÜte Yardim Edİnce Surİyede Topraklarni Pkk Ya AÇti Onu Orada Besledİ BÜyÜttÜ Mİsİlleme Olarak Ve Ortaya Bİnlerce İnsanimizin ÖlÜmÜ İle SonuÇlanan Bİr Kanli BİlanÇo Çikti Neyse Şİmdİlİk Bu Kadar

[/QUOTE]
sizde buna inandınız ha...
hiç bir faal komutanın bu açıklamayı yapabileceğine inanıyomusunuz..
bırakın allahasen yaa[/QUOTE]

sen nerde yasıyon ya :D burası türkiye... pkk neden bitmediği bu kadar apaçık ortada iken sağa sola saldırmanın değil GÖZÜNÜ açmanın vaktiridir... uyan uyan...

kişilere yorum yapmayın konuyla alakalı tartısın tekrar uyarılmayacaksınız

Geri