Albayrak: Baros ile bir problemimiz yok

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Milan Baros ile kulüp arasında hiçbir problemin olmadığını, Ocak ayında kendisini uğurlayacaklarını söyledi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın Sanica Boru Elazığspor ile deplasmanda yapacağı maç için Elazığ'a gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Elazığ'a giden sarı-kırmızılılara havalimanında taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Burak Yılmaz'a ayrı ilgi gösteren taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirip imza aldı.

Kafilede yer alan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ise havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaraylı bir yöneticinin Alper Potuk transfer konusunda görüştüğü yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine Albayrak, "Bizim futbolcularımız çok değerlidir. Başkanla 2-3 ay içerisinde ne telefonla ne de yüz yüze hiç görüşmedik. Biz transfer döneminde başkanla konuştuk. Şu anda transferi ne konuştuk ne de görüştük, futbolcularımızın hepsinden memnunuz. Zaten transfer döneminde değiliz. Bunları haber yapıp futbolcularımızın kafasını karıştırmasın." dedi.

Abdurrahim Albayrak, devre arasında yollarını ayırma kararı aldıkları Milan Boras'la ilgili de şunları söyledi:

"Galatasaray'a katkıları için Milan Baros'a çok teşekkür ediyoruz. Kendisi profesyonel bir futbolcu. Hocamız da medeni bir şekilde kendisini çağırıp, düşüncelerini iletti. Zannediyorum Ocak ayında kendisine güzel bir uğurlama yaparız. Çünkü Galatasaray'a çok büyük hizmetleri vardır."

Milliyet - Albayrak: Baros ile bir problemimiz yok

Geri