- Reaction score
- 0
Galatasaray Kulübü yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Manisaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Barcelona'dan daha iyiyiz" dedi.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, 1-0 kazanılan Manisaspor maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.
"BARCELONA'DAN İYİ TAKIMIZ"
Albayrak, maç sonu yine I love you hocaaammm diye sevinç naraları atarken, şu açıklamaları yaptı: Allaha şükürler olsun. 6 maç üst üste kazandık. Çok zor bir maçtı. Ama her halde benim tüm kemikler yerinden oynadı. Allah sonunu hayreder inşallah. 10 yıldır yeni yıla lider hiç girmemiştik. Ünal Aysal başkana çok teşekkür ediyorum. Bir şey rica ediyorum. Ünal başkan ve Fatih Terim uzun yıllar hep beraber el ele. Artık çok iyi futbol oynamaya başladık. Barcelonadan iyi takımız diyebilirim.
"HURMADAN OLUMLU YANIT"
Devre arası için elimizde 6 kişilik bir isim listesi var. Hocamızın raporu doğrultusunda en az 3 transfer yapacağız. İsim ve yeri açıklamak olmaz. Geleceğe yatırım yaparak, Türk futbolcuları kadromuza katmamız gerekiyor. Amrabat için Süleyman bey (Hurma) ile 2 kez görüştüm, olumlu yanıt aldık. Futbolcu vermeseler bile dost kalmak, beyaz sayfa açmak istiyoruz. Alışveriş yapmaya hazırız. Bir futbolcu için aramızın açılmasını istemeyiz. Ben askerliğimi de Kayseride yaptım, oraya sempatim var. İnce uzun bir yoldayız. Melo (Maç sonunda yanağından öptü) ise Türkiyeden çok memnum. Herkes tatile giderken o İstanbulda kalıyor. Başta Fatih Terim, sonra tüm oyuncular bu takım yıldızı. Şike konusunda ise beni ateşe atmayın.
Kaynak