Albayrak: Barça'dan iyiyiz

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Galatasaray Kulübü yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Manisaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Barcelona'dan daha iyiyiz" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, 1-0 kazanılan Manisaspor maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

"BARCELONA'DAN İYİ TAKIMIZ"

Albayrak, maç sonu yine “I love you hocaaammm” diye sevinç naraları atarken, şu açıklamaları yaptı: Allaha şükürler olsun. 6 maç üst üste kazandık. Çok zor bir maçtı. Ama her halde benim tüm kemikler yerinden oynadı. Allah sonunu hayreder inşallah. 10 yıldır yeni yıla lider hiç girmemiştik. Ünal Aysal başkana çok teşekkür ediyorum. Bir şey rica ediyorum. Ünal başkan ve Fatih Terim uzun yıllar hep beraber el ele. Artık çok iyi futbol oynamaya başladık. ‘Barcelona’dan iyi takımız’ diyebilirim.

"HURMA’DAN OLUMLU YANIT"

Devre arası için elimizde 6 kişilik bir isim listesi var. Hocamızın raporu doğrultusunda en az 3 transfer yapacağız. İsim ve yeri açıklamak olmaz. Geleceğe yatırım yaparak, Türk futbolcuları kadromuza katmamız gerekiyor. Amrabat için Süleyman bey (Hurma) ile 2 kez görüştüm, olumlu yanıt aldık. Futbolcu vermeseler bile dost kalmak, beyaz sayfa açmak istiyoruz. Alışveriş yapmaya hazırız. Bir futbolcu için aramızın açılmasını istemeyiz. Ben askerliğimi de Kayseri’de yaptım, oraya sempatim var. İnce uzun bir yoldayız. Melo (Maç sonunda yanağından öptü) ise Türkiye’den çok memnum. Herkes tatile giderken o İstanbul’da kalıyor. Başta Fatih Terim, sonra tüm oyuncular bu takım yıldızı. Şike konusunda ise beni ateşe atmayın.

Kaynak

Öyle diyorsa öyledir :lol::lol:

İşte bu gibi adamlar yüzünden Avrupa Birliğine almıyorlar bizi.Düşünün bir kere bu açıklamayı İspanya basınına yaptı bu adam.Ne düşünürler GS liiler hakkında.Vallahi dilim varmıyor söylemeye.Adamlar uzay futbolu oynuyor.Barcelona nın maçlarını seyredin daha da başka maçlara bakamazsınız,canınızı sıkar.Hele Messi.Adam gelmiş geçmiş en iyi futbolcu benim gözümde.Alın Messi yi yanınada bizim emektar futbolcuları.Hatta kaleye Kova Yaşar ı bırakın GS nin karşısına çıkarın.Maçı 6-1 Messi nin takımı kazanır.1 golüde yaşar kendi kalesine atar.Sen o zaman gör Albayrak ı.Beyanatını şöyle değiştirecektir:''Canım biz gevezelikte iyiyiz dedim.''

Galatasaray'lı yöneticiler içerisinde tanıdığım en hasta en fanatik olanı Abdurrahim Albayrak'tır.Onun Galatasaray aşkını herkes bilir.

Abdurrahim abimizin burada ne kastettiğini , ne demek istediğini belli ki bazıları net algılayamamış.

Elbette ki Barcelona ile kıyaslanacak bir takım değiliz.Böyle birşey biz de söylemiyoruz.Fakat sayın Albayrak onlar gibi güzel futbol oynamaya , takım oyununu sahaya yansıtmaya , futbolu güzel ve göze hoş gelir bir şekilde taraftara sunmaya , kısaca doğru yolda olduğumuzu vurgulamaya çalışmıştır.Malesef insanlar bunu çarpıtarak kendilerine gırgır malzeme çıkarmada gayet ustalar.

Başka birşey daha var.Zamanında Avrupa'da rüzgar estirdiğimiz dönemlerde ne basında ne tv de ne de koridorlarda Barça'nın esamesi okunmuyordu.O zaman da Galatasaray birçok avrupa takımının örnek aldığı , ağzının suyu akarak izlediği bir takımdı.Geçmişi de hatırlatmakta fayda var.

Geri