"Öcalan aldığı kellererin hesabını ödüyor"..Kelle dedi de ben kelle demesini mi savundum.Her konuda senin gibi kelle dedi diyen çok.BAşbakan yukarıdaki cümleyi söyledi.Ve bende diyorum ki kesinlikle yanlış bir söylemdir.Fakat bunu şehitlere kasti olarak söylememiştir.Sadece öcalanın şehitlerin hesabını ödüyor imsaında bulunmuştur.Ama bizim bazı saftirikler.Olayı hemen çarpıttılar.Bak ben doğru bişe dedi demiyorum.Ama siz anlamak bile istemiyorsunuz.Karalamak karalamak.Bişeyleri sürekli çizmek.Ne işe yarıyor bilmiyorum ama sürekli, bunu yapıyorsun.
Sakın yanlış anlama alıntı yapmadığım yerlerde sana katılıyorum filan değil.
Belki sen bilmezsin ben senin öğrenmen için yardımcı olayım. Gogıl amcana bir sor bakalım ne diyecek sana. Mecliste apo için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gitme serbestesiyle ilişkili bir yasa tasarısı konuşuldu mu? Konuştuysa kim konuştu. Falan filan işte. Yahu zihinlerde oluşan Padişah Tayyip fikrini yıkabilecek şeyler bunlar ama, kıraldan çok kıralcı tayfasından oluşuyor akp taraftarları. Birazcık holigan misali takım tutar gibi, renklerine, yöresine, başkanına ya da futbolcularına aşık oluyor.
Bunlar benim izlenimlerim, sen hele şu gogıl amcana sorman gereken şeyi sor. Ondan sonra konuşalım. Tutupta yok böyle dedi, yanlış dedi deme, madem ki dedi neden icraata döktü bu olayı. Hadi plansız bir konuşmaydı dedi diyelim.
Bir araştırma yap, Diyarbakır'da alt kimlik üst kimlik konuşmasının ne anlama geldiğini, konuşmanın planlanıp planlanmadığını öğren. Böyle kısır laflarla konuşma...
Eğer oy çalındıysa bunu sadece ak parti yapmadı.herkes yapmıştır.Bu ülke kazanacaksa ak parti cehennemin dibine gitsin ya.Çokta umrumda o zaman ak parti.AMa geride kalanlara bi baksana.Senin aklın alıyo mu bu şahsiyetleri.Deniz baykal, devlet bahçeli, hüsamettin cindoruk bilmem daha ne belalar. Ak parti giderse başa gelecek olan büyük ihtimalle chp dir.Bir gün gelirde bu isteğiniz gerçekleşire ak parti hükümet.Sen chp gelince görürsün hortumcuları.Menfaat için yapılan işbirliklerini.Yolsuzlukları ve yapılacak olan hizmetleri görürsün.
Yüce Rabbim bize o günleri gösterecek. Gösterecekte pişman olmamıza mahal vermeyecektir inşallah. Hani olur ya, CHP'ninde gerçek yüzünü görmüş oluruz. Nedir ne değildir diye?
Ama şunu bilmeni isterim ki, çıkar çatışmalarının bu derece yüksek olduğu memleketimde hiç bir parti Türkiye'nin geleceğini, ve muasır medeniyetler seviyesini hesaplamayacaktır. Ben yinede bu hedefe en yakın kitleyi CHP'de görüyorum.
İnşallah akp cehennemin dibine giderde sizde bu laflarınızdan ötürü pişman olursunuz.
Bir de sürekli olarak merak ediyorum. Hadi 2. seçimde oy verenleri anladımda, 1. seçimde bu adam neydi ne değildi belli olmuyordu. Bu millet bu adamı nereden tanıyıp oy verdi hala şaşkınım. Sıkıntının bir başka yüzü; akp kurulurken Başbakan'ın abd gezisine çıkması filan. Bilen bilir, bilmeyenler bir araştırsın.
Gerçi bu kadar yazmam yine bir şey değiştirmeyecek ama, yazmakta fayda var. Bildiklerini öğretmek, ve öğretmeye teşvik etmek sevaptır.
Hadi kalın sağlıcakla...