Albay’dan Başbakan'a Jet Yanıt

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Albay’dan Başbakan'a Jet Yanıt

‘Bu işin uleması benim’

Başbakan Erdoğan dün AKP grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Bana beş-altı tabur verseler mayını bir mevsimde temizler, teslim ederim” diyen emekli Albay Kemal Güner’e sert yanıt verdi. Diyarbakır’daki 7. Kolordu İstihkâm Tabur Komutanı emekli Albay Kemal Güner’e “Emekli olmuşsun otur kenarda” diyen Erdoğan’a cevap hemen geldi. Suriye sınırına 1956’da ilk mayını yerleştiren Güner, “Başbakan rütbemi iyi öğrenememiş, albay rütbesiyle emekli oldum” diyerek, şöyle konuştu:

Vatanı için görev yapan herkesin bu ülkede emekli olduktan sonra da konuşmaya hakkı vardır. Başbakan ulemaya danışmayı sever, bu işin de uleması benim. Mayını döşeyen de haritayı hazırlayan da bizleriz, bize danışması gerekirdi. Biz döşenen her mayının krokisini muntazam bir şekilde tuttuk. Bu haritalar Genel Kurmay ve 7. Kolordu’da mevcuttur. Bu krokilere göre mayınlar gelişen teknoloji ile uzmanlar tarafından rahatlıkla temizlenir. Söz konusu toprakların çok verimli. 56-58 yılları arasında bütün sınıra 7. Kolordu 1. ve 2. istihkam taburu mayın döşedi. Ben Cizre-Nusaybin arasında görev yaptım. İlk mayını toprağa ben yerleştirdim, araziyi karış karış bilirim. Sınıra paralel olarak 3’er sıra halinde iki adım aralıkla mayın döşemesi yaptık. Bu sıraların arkasında 20 metre güvenlik alanı bıraktık ve daha sonra da tel örgü ile mayınlı bölgeyi ayırdık. Aslında 216 bin dönüm alanın yarısı mayınsız güvenlik bölgesidir.

Kaynak: http://w9.gazetevatan.com/Bu_isin_ulemasi_benim/241557/1/Gundem

resmi iken konuşma

emekli olunca sivilken konuşma

herkesi yandaş sanıyor

sus otur

sadece biat etme,sindirme sadece

bunu bilmiyor

elin gavuru bu lafları yiyebilir ama

TÜRK'E ONE MİNUTE OLMAZ

Madem o toprakları karış karış biliyosunuz elinizde krokiler var ne diye elin gavuruna ihale ediyosunuz işi ne demektir bu!
o emekli olan askerleri paşaları çok gördük ne mal olduklarını herkez öğrendi öğrenmeyede devam ediyoruz

Madem o toprakları karış karış biliyosunuz elinizde krokiler var ne diye elin gavuruna ihale ediyosunuz işi ne demektir bu!
o emekli olan askerleri paşaları çok gördük ne mal olduklarını herkez öğrendi öğrenmeyede devam ediyoruz

Ne demektir bu ??

bu mal paşalar biliyor ne kadar garip

başka malların kafası çalışmıyor

Türk askerine güveneceğine

İsraile bu işi vermek

ne kadar vatanperverlik

ne kadar vatanseverlik

ne kadar İSRAİLKUCAĞI SEVERLİK

Ne demektir bu ??

İsraile bu işi vermek

ne kadar vatanperverlik

ne kadar vatanseverlik

hehheheh adam haklı söylemiş türk askerine gözüm kapalı güvenirim ama bazıları kendilerine paşa diyor bu ulkeyi korudular diye kendilerinin sanıyo sorunda bu bunlar yüzünden gelişemedik orda burda abd rusyayı avrupayı suçluyorlar ben inanmıyorum arkadaş artık bu olaylardan sonra türkün kendidende başka güvenecegi adam yok diyorum türk türk gevenemeyecekse ne anlamı kaldı türklügün benligimiz yok edenler utansın koltuk sevdasına düşenlerimi sayacaksın yoksa darbeci paşalarımı bunasıl memleket anlamıyorum arkadaş darbeciler pkk kürt aleviler
cematciler misyonerlik fortumcular bir ülkede bu kadar sorun olabilirmi yuh ilk işim yurt dışına çıkmak boşver türkiyeyi adamlar her gün kanalı actıgında okadar ölüm haberi vermiyolar mayın patladı bu bu oldu nerde kaldı teknoloji hani jamerlarınız hani bonbalarınız dagda bayırda gezen üç beşbin çapulcuyo yok saymakla olmuyor bunları edemediniz ben dogdum bu olay vardı ben ölücem hala olucak anlamıyorum bennnnnnnnnnnnn yan okadarmı zor ver silahı eline yetişdirdigin ajanlar ne güne duruyo paslandılar artık bunları para kaynakları kim yok et parasız bak ne oluyo
Artık tayyip çok olmaya başladı birisinin ona dur demesi lazım
git hurşit tolan amcan söyle darbe yapsın :) tayibe bir yerde hak veriyorum bir yerde vermiyorum 44 yıl kiraya vermek saçmalık asker döşede asker kaldırsın yada yurt dışındanda alet adevat getirsin onlarda insan anasının karnından ögrenmediler bunlar mayın temizlemeyi birde biileri kalmış ordaki halka verelim diyo verelimde iyce tepemize çıksınlar az pkk destek oluyodular azdaha olsunlar devlet işletsin bence çalışma imkanı sunsun onlara :) benim korkum mayından sonra oranın uyuyşturucu kaçakçılıgının bir numaralı alanı olucak :D umarım olmaz

kaç sene sonra ülkeyi tümden satıp bitircekler acaba şiddetle merak ediyorum...bizim ilerizekalı halkımız yapılan şeyleri algılayabiliyo mu!!!!!!!

albay da bu tur bilgileri kendini savunmak adina nasil olurda ortaliga doker askeri bilginin ne denli onem tasidigini nasil olur da bilemez!!!!

bu arada anlamadigim ikinci bir sey ise ulkemiz bu isin altindan kalkamayacak kadar yetersiz degil iken israil e olan bu duskunluk aceba " one minute" un ozru mu oluyor yoksa bu isin Diyeti mi oluyor.

bu arada israil e tank yenileme projesi adi altinda verilen onca para ve tanklarin akibeti ne oldu ????

anlamıyorum ben bu ülkenin koruyucusu kim tsk başındaki adam bu uygulamıyı kabul ediyo üç beş çapulcu kalkıp damdandandan danda oyyyy oyyyy zalımmmmmmm der basar yalanı bizim halk galayana gelir böyle öterler ülkeyi satarlar felan ederler ülkemizi hangisine satmayı nasip etirmiş tskk yasasın tskkk ama gereksiz yere darbeye hayırrrrrrrrrrrr diyorum arkadfaşalar milletin sesi tsk olmalı azınlıgın degil :)

Ne demektir bu ??

İsraile bu işi vermek

ne kadar vatanperverlik

ne kadar vatanseverlik

bu ülkede ortalığı karıştırmaya devam etsinler ihalenin,yasanın içeriğini tam okumadan ordan burdan kopararak o toprakları israile peşkeş çekmeye kadar götürenlere yazılar olsun ihaleye 14 firma var 7 si israilli bu nasıl peşkeş çekmek bu ülkede sorun çözmeyeceksin kardeşim sorunlar yerinde duracak işte sorunları çözmeye kalkarsan vatan haini ilan edilirsin

güzel albay olarak emekli olmuşsun bu mayınlar 50 senedir orda ve ottowa antlaşmasına göre temizlenmesi gerekiyor 2014 yılına kadar neden bugünlere kadar bıraktınız bu işleri albayken yapmadın da emekli olduktan sonra mı yapacaksın bırakacaksınız bu ayakları bi emekli askerimiz daha var o da pkk yı 1 senede temizleyecek arkadaşlar bu milletle alay etmeyin artık yeter oturun oturduğunuz yerde(bu arada bu vatan için elinden geleni ardına koymayan bütün askerlerimizin ellerinden öpüyorum)

bu albay yaşlanmış heralde mayınların yağmur ve çamurla beraber sürekli yer değiştirdiğinden haberi yok sanırsam o krokileri nasıl kullanacak çok merak ediyorum. nerdenmi biliyorum ben o bahsedilen yerde yaptım askerliği çok iyi bilirim çamurla yağmurla tepelerden aşağı yuvarlanan hatta takla atıp kendi kendine patlayan çooook mayın gördük. alsın krokiyi gitsin arasın bakalım kaç gün sağ kalacak. Türk ordusu bu mayınları temizleme kabi,liyetine sonuna kadar sahiptir ve muktedirdir. ve sonuç olarakta biliyorsunuz son karar bu mayınları askerimizin temizlemesi olmuştur bu konununda burada yeri kalmamıştır

Geri