ALanzinho Trabzon'da!!! [Tek BaşLık]

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
67749_13_090123135720.jpg

Norveç'in Stabaek takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun Trabzonspor'a transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor!..

Brezilyalı sol kanat oyuncusunun bonservisi için 3,3 milyon dolar öneren Trabzonspor Yönetimi, Norveç kulübü yönetimi tarafından bu ülkeye davet edildi. İki kulüp arasındaki tek sıkıntının bonservis bedelinin vadeli ödenmesi konusunda yaşandığı öğrenildi. Şu anda İstanbul'da bulunan Trabzonspor Yöneticisi Mahmut Aksu'nun, Alanzinho'nun transferi için Norveç'e gidebileceği ve pürüzleri gidermek için anlaşma zemini arayacağı gelen haberler arasında!..

Bu arada bordo mavili kulübün, Alanzinho'ya da 700 bin Euro yıllık ücret önerdiği ve bu teklif üzerine Brezilyalı oyuncunun Trabzonspor'a gitmek için kulübüne rest çektiği öğrenildi.

Alanzinho transferinde ortaya atılan bir başka iddia ise Almanya'nın Wolsfburg kulübünün de bu futbolcuyu istediği yönünde.

ALANZINHO TRANSFERİ NORVEÇ BASININDA!..

Öte yandan Norveç basını da Alanzinho'nun Trabzonspor'a transferi konusuna geniş yer ayırdı. Norveç basınında çıkan haberlere göre; Brezilyalı oyuncunun menajeri Marcelo Di Almeida, bugün kulüpte yöneticilerle bir görüşme yapacak. Daha sonra Brezilyalı futbolcu ile son durumu görüşecek. Menajer Di Almeida henüz hiçbir şeyin kesin olmadığını ama anlaşacaklarını umduğunu da belirtti.

Şartlar oluştuğu takdirde Trabzonspor'un oyuncu ile 3,5 yıllığına anlaşacağı belirtildi. Bu anlaşmaya en çok Alanzinho'nun sevindiği ve Brezilya'daki ailesinin geleceğini bu sözleşme ile garanti altına alacağı ifade edildi.

Stabaek teknik direktörü Jan Jönsson, kulübün en iyi oyuncusunun satılmak üzere olduğunu doğruladı. Jönsson yaptığı açıklamada "Gitmesini istemem. Ama onun olmayacağını düşünerek hazırlanmalıyız. Bu yüzden de çok çalışmalıyız" dedi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Son dk.! Alanzinho Geliyor..!

Trabzonspor yönetimi "Bitti" denilen yerde işi bitirdi !..

Norveç basını duyurdu: "Stabaek ile Trabzonspor anlaştı, Alanzinho Türkiye'ye geliyor" !..

vqvozwnews_manset_resim_3z_alanzinho003.jpg

Trabzonspor yönetimi "Bitti" denilen yerde işi bitirdi !.. Bordo mavililer, "Özür dileriz, satmıyoruz" açıklaması yapmasına rağmen Stabaek yöneticilerini ikna ettiler ve Alanzinho transferini imza aşamasına getirdiler !..

www.fvn.no sitesindeki habere göre Trabzonspor Alanzinho'yu büyük ihtimalle renklerine katıyor. Görüşmelerin son derece olumlu ilerlediği ve Brezilyalı oyuncunun yarın (salı) günü Türkiye'ye gelebilceği de belirtildi. TV2 adlı kanal da transferin kesinleştiğini ve Trabzonspor'un 4 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ödeyeceğini duyurdu.

WOLFSBURG DA DEVREDE!

Bu arada Lig TV'den Metin Kapıcıoğlu'nun haberine göre Alanzinho transferinde Bundesliga takımlarından Wolfsburg da devreye girdi.

Brezilyalı oyuncunun transferini bitirmek için Norveç’te bulunan Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu, bu gelişme üzerine Başkan Sadri Şener’e haber vererek fiyat artırımına gitti.

Şampiyonluk mücadelesi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Başkan Sadri Şener de, Mahmut Aksu’nun yanına, Norveç’e gitti. Bu transferin büyük ihtimalle yarın (Salı) netleşeceği kaydedildi.

(Ligtv.com.tr)

Flaş!! Alazinho Resmen Trabzonspor'da!!!!!!!

1761jk.jpg

Ve Trabzonspor uzun uğraşlar sonunda Alanzinho transferini resmen bitirdi!..

Kadrosuna bir sol kanat oyuncusu takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor, Norveç'in Stabaek takımında forma giyen Brezilyalı futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı!.. Alanzinho, Almanya'nın Münih şehrindeki Kempinski Oteli'nde kendisini 3,5 yıllığına bordo mavili takıma bağlayan sözleşmeye imza attı!..

Bordo mavili yönetimin, Brezilyalı futbolcunun bonservisi için Norveç kulübüne 4 milyon Euro ödeyeceği öğrenilirken, Alanzinho'nun Başkan Sadri Şener ile birlikte saat 15.00'te İstanbul'da olması bekleniyor!..

Trabzonspor Kulübü'nden konuyla ilgili olarak resmi açıklamanın da kısa süre içinde yapılacağı gelen haberler arasında!..

MARATON.COM.TR ÖZEL

aLazinho Kim Yaw..Neyse İyi FutboLcu oLsunda Gerisi ÖnemLi DeqıL..HayırLı oLsun Size..

süper bir oyuncu videolarını izledim yattaraya 5 basar gerçekten alındıysa çok iyi işler yapıcak...

Alazinho ile anlaşma sağlandı

Alazinho ile anlaşma sağlandı

990-0H6S9C9E.jpg

Yönetim kurulumuz, bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Brezilyalı oyuncu Alazinho’nun kulübü ve kendisiyle ilgili olarak her konuda anlaşmaya vardı.

Son olarak bu transfer görüşmesiyle ilgili Almanya’nın Münih kentine giden Başkanımız Sadri Şener Norveç’in Stabaek Kulübü yetkileriyle masaya oturarak transferi tamamladı. Böylelikle kulübümüzle Alazinho arasında 3.5 +1 yıllık anlaşmaya varıldı. Brezilyalı futbolcu kendisi için hazırlanan programa göre bu akşam (Salı), THY’nin 23.30 uçağıyla İstanbul’dan Trabzon’a gelecek ve büyük bir aksilik yaşanmadığı takdirde takımımızın yarın yapacağı antrenmana katılacak.

Alazinho kimdir?

Kulübümüzün her konuda anlaşmaya vardığı Brezilyalı oyuncu Alan Carlos Gomes da Costa (Alazinho) 1983 yılında Brezilya’da dünyaya geldi. Kariyerine Brezilya’nın Flamengo Kulübü’nde başlayan Alazinho, America ve Gama takımlarında görev aldıktan sonra 2005 yılında Norveç’in Stabaek takımına transfer oldu. Stabaek forması altında 83 maçta 19 gol kaydeden Alazinho geçtiğimiz sezon bu takımın şampiyonluğunda önemli rol oynadı. 2007 ve 2008 yıllarında Norveç’in en iyi orta saha oyuncusu olan Brezilyalı futbolcu orta alanın sol ve sağ kanadında görev yapabiliyor.

Tam adı: Alan Carlos Gomes da Costa
Doğum tarihi: (1983-02-22) (25)
Doğum yeri: Rio de Janeiro, Brezilya
Boy: 1.64
Mevkii: Orta saha

Kariyeri:
1993-2001 Flamengo
2001-2003 Flamengo
2004 América (RJ)
2005 Gama
2005 Stabaek

Kaynak

Alın bunlar da videoları

Alanzinho videoları:
http://www.youtube.com/watch?v=8YVUnjYdt6c (gole bak izaya gel)
http://www.youtube.com/watch?v=6Oxe8bwevNE (defanslar mal ama adam lamborghini mübarek )
http://www.youtube.com/watch?v=GYrdBPmN2j8
http://www.youtube.com/watch?v=f_Mf_fgTGFk

Sol kanattan Alanzinho - Sağ kanattan yattara ile bu işi bitiririz.Bide adam gibi Forvetler olsa :D

Alanzinho Acayip tekniği olan bi oyuncu hemde genc.Başkana helal olsun.Şampiyon TrabzonSpor

Yetenekli ßir futbolcu. Umarım Marcelinho gibi harcamazlar ßu adamı da..

Alanzinho'ya coşkulu karşılama
Trabzonspor'un, anlaşma sağladığı Norveç'in Stabaek takımının Brezilyalı sol kanat oyuncusu Alan Carlos Gomes Da Costa ''Alanzinho'', Trabzon'a geldi.
THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'dan Trabzon'a gelen Alanzinho'yu, havaalanında yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu coşkuyla karşıladı. Brezilyalı oyuncuyu bir süre omuzlarında taşıyan taraftarlar, sevgi gösterilerinde bulundular.

Alanzinho, burada yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un büyük bir taraftar kitlesine sahip bir takım olduğunu ifade ederek, ''Kendimi burada yabancı olarak hissetmiyorum, evimde gibiyim. Uzun süren bir transfer dönemi oldu. Ancak bunun sonucunda nihayet Türkiye'ye geldim'' dedi.

Kendini Trabzonspor'da da göstereceğine inandığını ifade eden Alanzinho, ''Bir Brezilyalı olarak çok iyi bir tekniğe sahibim. Topa hakimiyetim çok iyi. Çok hızlı hareket ederim. Bu özelliklerimi herkese göstereceğim'' diye konuştu.

Bu arada bugün düzenlenecek imza töreniyle Brezilyalı futbolcunun, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4.5 yıllığına bordo-mavili kulüple resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.

28.01.2009
Kaynak : AA

25 ilkeli Alanzinho!

25'in uğuruna inanan Alanzinho, kendi özelliklerini ve ilkelerini sıraladı.

124436.jpg

HTSPOR ÖZEL HABER / HALUK AYYILDIZ

Trabzonspor’un uzun süredir peşinde koştuğu Norveç’in Stabaek takımından transfer edilen Brezilyalı sol kanat oyuncusu için bugün bordo-mavili kulüpte imza töreni gerçekleştirildi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki imza törenini oldukça kalabalık bir basın ordusu takip ederken, Norveçli gazetecilerde törende hazır bulundular. Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Ersun Yanal’ın belirlediği transfer listesinin birinci sırasında yer alan ismi renklerine kattıklarını belirterek, “Futbol Koordinatörümüz Özkan Sümer’in de görüşleri alınarak Brezilyalı oyuncunun transferi gerçekleştirilmiştir. Bu transferde emeği geçen başta Başkanımız Sadri Şener ile Mali Saymanımız Mahmut Aksu’yu teşekkür ediyorum” dedi.

4,5 yıllık imzaladı…

Trabzonspor’un yeni transferi Alanzinho, 4,5 yıllığına bordo-mavili olurken, Brezilyalı futbolcu için Stabaek takımına 3 milyon 900 bin euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi. Alanzinho’nun Trabzonspor’dan yıllık 800 bin euro alacağı belirtildi.

İmza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alanzinho, Trabzonspor’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, “Bir Alman kulübü daha beni istiyordu ama sonuçta Trabzonspordayım. Tercihimi bordo-mavili kulüpten yana kullandım ve mutluyum. Norveç liginde 4 yıldır forma giyiyordum. Geçen yıl da Stabaek takımında şampiyonluk yaşadım. Şimdi yine aynı duyguları 25 yıldır şampiyon olamamış bir ekipte tatmak istiyorum. Trabzonspor’un çok iyi takımı olduğunu biliyorum” dedi.

25’in uğuru….

Yıllardır 25 numaralı formayı giydiğini belirten Alanzinho, 25’in uğuruna çok inandığını kaydederek, “Aynı numarayı Trabzonspor’da da kullanacağım. Ayrıca kolumdaki 5 yıldızdan oluşan dövmemin kenarları da 25 eşit parçadan oluşuyor. Bunların her biri benim ilkelerimdir. Bunlardan bir kaçı, insan olmak, disiplinli olmak vs… bunun gibi birçok sağlam ilkeyi hayatım boyunca uyguladım ve şimdilerde buradayım” dedi.

Alanzinho daha sonra 1 nolu çim sahaya çıkarak basın mensuplarına boz verdi. Brezilyalı futbolcuyu izlemeye gelen onlarca bordo-mavili taraftara kısa bir şov yapan Alanzinho yaptığı estetik hareketleriyle taraftarlardan büyük alkış toplardı.

Çok hızlı oyuncuyum

Alanzinho kendi özelliklerini de sıraladı ve “Daima ileriye oynayan bir futbolcuyum. Hep atak oynarım. Çok hızlıyımdır… En büyük özelliğimde budur. Trabzonspor’da güzel işler yapacağı” dedi.

Türkiye’de Fenerbahçe’den Carlos, Alex ve Deivid’i tanıdığını belirten Alanzinho, “Menajarim Türkiye’de Brezilyalılar'ın çok mutlu olduğunu söyledi. Trabzonspor’un çıkıştaki bir kulüp olduğu bildirildi. Yaptığım araştırmalarda doğru söylendiği tespitini yaptım ve sonuçta buradayım” dedi.

KaynaK

Trabzonspor'un Stabaek takımından transfer ettiği Alanzinho, bordo - mavili kulüple 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanzinho, Trabzon'a büyük başarılar yakalamaya geldiğini söylerken, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ise futbolcuyu bir Alman kulübünün elinden kaptıklarını kaydetti.

Trabzonspor'un uzun uğraşlar sonucunda dün Norveç'in Stabaek takımından 3 milyon 900 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Alanzinho, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle 1 yılı opsiyonlu üzere 4.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Törene katılan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Alanzhino'nun Teknik Direktör Ersun Yanal'ın verdiği transfer listesinde en üst sırada yer alan bir oyuncu olduğunu belirterek, "Futbol koordinatörümüz Özkan Sümer'in de Alanzhino için olumlu görüşleri oldu. Takımımıza eksik gördüğümüz mevkiye çok iyi bir futbolcu aldığımızı düşünüyoruz" dedi.

"BU TRANSFERDE BAŞKANIMIZIN İŞ BİTİRİCİLİĞİ ÖNEMLİ ROL OYNADI"
Hacısalihoğlu, Başkan Sadri Şener'in bitiriciliğinin transferin gerçekleşmesinde önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, "Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle yoğun çaba harcayan kulüp genel saymanımız Mahmut Aksu'ya ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman iş bitiriciliğini kullanan başkanımızın son andaki girişimleri doğrultusunda oyuncumuz Trabzonspor'a geldi. Biz bu transferin hem sporcu hem Trabzonspor açısından hayırlı ve başarılı olmasını diliyoruz" dedi.

"TRABZONSPOR'DA TRANSFER BİTMEZ"
Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarının hiçbir zaman son bulmayacağını da ifade ederek, "Trabzonspor gibi bir kulüpte transfer hiçbir zaman bitmez. Bir transfer biterse başka transfer için arayışlar başlar. Arayışlarımızı sürdürüyoruz ama bu bu dönem için değil. Sezon sonu, gelecek sezonlar için çalışmalarımız sürüyor. Şimdilik olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transfer kapandı. Çok transfer bedeli ödemekle şampiyon olacağız diye bir kural yok. Trabzonspor'un, baştan beri hedefi zirveye oynamak Avrupa kupalarına katılmak diyoruz. O bakımdan bu oyuncunun bize katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Oyuncunun Avrupa piyasası bu. Son dakikaya kadar bir Alman kulübü devredeydi. Oyuncu da verdiği söz doğrultusunda bizi tercih etti" şeklinde konuştu.

"BURADA DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM"
Alanzhino ise Trabzonspor'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Şampiyonluğa oynayan ve şampiyon olmak mecburiyetinde olan bir takıma geldiğimin farkındayım. Bunun için elimden gelen katkıyı sağlamak istiyorum. Norveç'te de uzun süre şampiyonluk özlemi çeken Stabaek takımında forma giydim. 4 yıl orada oynadım. Uzun bir dönemin ardından Stabaek şampiyon oldu. Trabzonspor'da şampiyonluk hasreti çekiyor. Burada da aynı başarıyı yakalamak istiyorum" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DEN BAŞKA KULÜPTEN TEKLİF ALMADIM"
Hücum oynamayı çok sevdiğini söyleyen Alanzhino, şöyle konuştu: "Daima hücumu ve atağı düşünen bir oyuncuyum. Top ile birlikte ileriye doğru hızla mesafe kat edebiliyorum. Dolayısıyla hızlı bir oyuncuyum. Asistin yanı sıra, gol anlamında da bulunduğum takıma katkı sağlayabiliyorum. Türkiye'deki, Brezilyalı oyuncular ile kişisel olarak tanışmadım. Ama Alex, Deivid ve Roberto Carlos'u tanıyorum. Türkiye'den daha önce hiçbir teklif almadım. Transferimle ilgili menajerimle irtibat kuruyorum. Avrupa'dan diğer ülkelerden gelen teklifler vardı. Stabaek kulübü ile Avrupa Kulüpleri arasında ne olduğunu bilmiyorum ama bugün buradayım ve bundan dolayı mutluyum" diye konuştu.

Bu arada dün gece Trabzon Havalimanı'nda kalabalık bir taraftar grubunun karşıladığı Alanzhino, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti. Trabzonspor'da 25 numaralı formayı giyeceği açıklanan futbolcuyu Norveç'ten gelen bir televizyon kanalı ve bir gazeteci de takip etti. Alanzhino imza töreninin ardından sahaya çıkarak basın mensuplarına poz verdi. Alanzhino burada kendisine görmeye gelen yaklaşık 250 kişilik taraftar grubunu da selamları.

ANKARASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Öte yandan Trabzonspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Fenerbahçe maçında oynayan futbolcular salonda çalışırken, diğer futbolcular idmanı koordinasyon çalışması ile tamamladı.

Fanatik.com.tr

Geri