Al Seni Benden, Çıkart İçimden

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
senolmasangg2.jpg

Al Seni Benden, Çıkart İçimden çünkü tek başıma daha fazla saklayamam seni tenhalarımda. Varlığınla doldurduğun tüm tenha köşelerde gül tenine yağmur damlası düşsün istemiyorum. Kurumuş topraklarıma çisil çisil yağmur dökülüyor ve bilesin ki seni sığdırdığım bu topraklarda herşey birbirinden kopuyor. Sana git demiyorum, belki diyemiyorum ama gitmen gerektiğini biliyorum ve Ne yalan söyleyeyim sen bu kurumuş topraklarda yeşerebilmiş tek çiçektin,
köklerini toprağıma salan usul akşam sevmesiydin -. . .

Beklentisiz sadece sevmekti öğrettiğin - farkında bile olmadan - hayatı bana tekrar sevdirmendi gözlerini her aklıma soktuğumda aklımdan yüreğime inen. Şimdi bu kargaşa içinde yalnız ve tutarsız akşam sevmelerine gelesin istemiyorum. Rüzgar ne yönden eserse essin, senin saçlarına değsin istemiyorum. İki kirpiğin ucunda çırpınırken, göz bebeklerimin içine düşmeni istemiyorum. O kadar koyuki varlığın seninle bezedeğim her köşesini bu toprakların, artık tek tek silmek istiyorum.

Hadi git, ne duruyorsun ! Medet umma durgunlugumdan ben bu topraklarda dalgın bir sensizlik bekliyorum. Vakti dir Cemrenin, Ha düştü düşecek geceme…
Varlığın, yokluğumun tehdidi, senden korkuyorum.
laf uzadı,
şair ağladı,
ısmarlama bir gece çöktü kente
aşk yarım,
Sen bu kalbe fazla geliyorsun

Alıntıdır

Şiir arkadaşıma okuttum onun durumunu anlatan cok özlü sözler var genel olarak bişey diyemem ama onun için her şeyi anlatıyordu ellerine sağlık...

güzel yaziymis tskler..

Geri