Al Sana Hayvanlar Alemi 18+ / Bunu Yapanın Allah Belasını ,, !

MintDestek

Banned
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Ne Olursa Olsun Hiçbir Şey Bir Canlının Hayatından Önemli Değildir ,

Aşşağıdaki Videodada İnsanların Üstüne Giydikleri Kürklerin Ne Şekilde Nereden Geldiğini Gösteriyor,,,

http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/

Not; Farkeddiyseniz Derileri Bozulmasın Diye , Kafalarını Kesmiyorlar , Öldüremiyorlar Canlı Canlı Yüzüyorlar

İyi Günler Selametle :mad::mad:

BunLar bizim kurban bayramLarında yaptıkLarımıza vahşet diyenLer...

Hülya Avşar Kurban Bayramı Için Demiştiki Ben Hayvalraı öldürerek Bayram Yapan Bir Dini Anlamıyorum Demişti Dengesiz Kadına Bu Görüntüleri Izletmek Lazım. Gerçi Bilirler Bu Işleri Sırtlarından Kürkler Eksizlmez Ama

Pislik İnsanlar Allah Belanızı Versin

varya ağzıma geleni söledim... :mad:
ya bırakın allahını seversen yaa insanmı bunlar :mad:
töbe töbe :mad:

genel de çinliler böle pis işleri yapar.

Hayır mübarek gün size tek sözüm Allah belanızı versin. . .

hepinize katılıorum :( söyleyecek söz bırakmamışlarki :(

tövbe est. diyecek bişiy bulamadım küfür etsem az gelir, tükürsem yağmur diye şükür edecek tipler ... Allah ıslah eylesin; vesile olan yapan gibidir bundan sağlanan ne olursa olsun kullananlarında bunlardan farkı yoktur bence !!!

Allah Belanızı ......!

Love BeşiktaşK..... <3

1zz19ug.jpg

aman allahim hic bukadar korkunc bir görüntü izlememistim :( yaaaa olucak is degil nasil yaparlar....:mad:

nasilda bakiyordu o yavrucuk yaa minik gözleriyle :(

halen kürk kullanan modacilardan nefret ediyorum !!!!!!!!!!!!!!!!

Bunları giyenleri zorla ekran karşısına oturtup gözlerini sonuna kadar açtırarak izletmek lazım.allah esas onların belasını versin ki onlar talep ediyor bu şerefsizler de bu işi yapıyor. Yapanların etlerini cımbızla tek tek çekeceksin

allah sizi bildiği gibi yapsın

ulen be şerefsiz insanlar bunu yapan hangi millet ya çin mi koremi tayvan mı kimbunlar bilen var mı ? bu görüntüler olay olur gece gece allahınızdan bulun, hayvan canlı canlı derisimi yüzülür be kardeşim...

Şerefsizler zavallı hayvanlara yaptıklarının aynısını onlara yapmak lazım...

ne biçim bir dünyada yaşıyoruz biz.. lanet olsun böyle insanlara

Geri