AL GüLüm Ver GüLüm

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Bayram AkGÜL, geçen sezon Beşiktaş’a kiraladığı, isimsiz oyuncusu Ersan Gülüm’ü bu sene isim yapmış olarak geri aldı.

al_gulum_ver_gulum_4665511.jpg

Ve anında sattı…

Bayram Akgül, isimsiz oyuncusunu ünlü yapan, Serdal Adalı’nın da, kalbini kırmış…

Transfer komitesi olarak yurt içi, yurt dışı çözmediği hiçbir sorun, bırakmayan Adalı, nedense, memleketlisi olan Adanalı başkan Bayram

Akgül’e bu işi “Yıldırım Başkanla çözün” demiş…

Neden acaba?

Bayram Akgül’ün, Ersan’ın Beşiktaş’ta yedek kaldığı ilk dönemlerde hiç sesi çıkmıyordu.

Ersan oynamaya başladı, inanılmaz bir uyum gösterdi, göz doldurdu, beğenildi, taraftar tarafından sevildi, o zaman Bayram Akgül’ün yavaş yavaş gözleri açıldı, aklına para gelmeye başladı.

Adanaspor Başkanı olarak Beşiktaş Camiasında öne çıktı.

Herhalde akıl verenleri çoğaldı…

Serdal Adalıyla aralarına soğukluk girdi…

“Ben Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirörenle muhatap olurum” dedi…

Arkasından “ Görüştüm, problem yok, Yıldırım Demirören ne derse o” dedi…

“Para önemli değil, sözümüzün arkasındayız” dedi…

“Ersan Beşiktaş’ın futbolcusu, öncelik Beşiktaş’ın” dedi…

Sonra gün oldu devran döndü…

Başkan değişti…

Şimdi ne oldu, Bayram Akgül?

Verdiğiniz sözlere ne oldu?

Yıldırım Demirören’e verdiğiniz sözlere ne oldu?

Beşiktaş’ın futbolcusu Ersan’a ne oldu?

Ne olacak “söz” vermiştiniz değil mi?

Söz’ün ne önemi varmış meğer…

Soruyorum size geçen yaz Serdal Adalı, Adanaspor’dan Ersan Gülüm’ü alıp, Beşiktaş’a getirmeseydi onu kim tanıyacaktı?

Ersan belki hala Bank Asya’da oynuyor olacaktı…

Sizde bu gün alacağınız paraları rüyanızda görüyor olacaktınız.

Bu gün Ersan’dan para kazanıyorsanız Serdal Adalı'ya dua edin…

Ama sizden böyle bir şey beklemenin ne kadar yanlış olduğunu, artık herkes görüyor, biliyor, anlıyor…

Neyin peşinde olduğunuz net bir şekilde ortaya çıktı.

Kim daha çok para verdiyse, Gülüm ona gitti…

Açıklamalarınızla, Serdal Adalı'yı Beşiktaş taraftarının önüne atmaya çalıştınız…

Fakat unuttuğunuz bir şey var…

Beşiktaş taraftarı Serdal Adalı’yı bin tane Ersan Gülüm’e değişmez…

Serdal Reyizz, onların gönlünde bambaşka bir yerde.

Ayrıca, Serdal Adalı, Gül bahçesinde gezmeyi çok iyi bilir, aralarından seçer en güzelini Beşiktaş’a alır, yine getirir.

Bayram Akgül;

Aman, siz dikkat edin, o bahçede gezmek ustalık ister…

Hele seçmeyi bilmek,

O bambaşka bir meziyet…

Al gülüm ver gülüm yaparken,

Elinize batmasın diken…

Bazı güllerin dikeni,

İçinde saklar zehiri…

- ITIR ESEN - HABER1903 -

Ersan Galatasaray' a gidebilir buna sesim çıkmaz ama gittiği zaman ben aslında Gs' liyim derse o zaman biter benim için. Herkes Mehmet TOPuz olmuş derim

Aslına bakarsan mesele Ersan'ın gsye gitme meselesi değil. Mesele Adanasporun başkanının dansöz gibi olması. Dansöz gibi adam diyecektim ama elim varmadı onun için adam yazmaya. Son sözü Ersan söyleyecek transferde bakalım ne olacak. Bu konuyla ilgili avrupada bi Gallas örneği var. Adam demiş ki başka takıma gidersem her maç kendi kaleme gol atarım :D
Ersan gibi futbolcu yok mu evet var. Beşiktaş onun gibisini ya da daha iyisini alabilir mi? Evet alır. Bu olayda şunu çok iyi öğrendik ki futbolcuyu almayacak olsanda kiraladığın zaman bir madde ekleticeksin.. Sezon sonunda şu kadar para verirse Beşiktaş alır diye.. Ve bir şey daha öğrendik. Bayram Akgül hiçte ak değilmiş. O aklı güllü soyadının arkasında kapkara bi ısırgan otu varmışta biz görememişiz.

Bu Ersan Gülüm olayı adeta bilmeceye döndü. Kendisi yetenekli bir stoperimiz tamam takımlarımız onda bu kadar ısrarlı olabilirler. Ama iş inada bindi biraz iki kulübün sidik yarıştırma olayına döndü gibi görüyorum ben. Beşiktaş'ada gitse yararlı olur Galatasarayımıza da gelse yararlı olur ama abartıldığı kadar iyi bir topçu değil.. İş başka iş.. Ve arkadaşında dediği gibi Adana başkanının dansözlüğü de ayrı bi durum..

Bu Ersan Gülüm olayı adeta bilmeceye döndü. Kendisi yetenekli bir stoperimiz tamam takımlarımız onda bu kadar ısrarlı olabilirler. Ama iş inada bindi biraz iki kulübün sidik yarıştırma olayına döndü gibi görüyorum ben. Beşiktaş'ada gitse yararlı olur Galatasarayımıza da gelse yararlı olur ama abartıldığı kadar iyi bir topçu değil.. İş başka iş.. Ve arkadaşında dediği gibi Adana başkanının dansözlüğü de ayrı bi durum..

Bence İki Takımda Adanaspor'un Oyununa GeLmemeLi.
2. Mehmet Topuz OLayı AdamLarın Tek Derdi Daha FazLa Para Kopartmak Oyuncusunu Hiç DüşünmüyorLar.
Ersan 1 Sene Daha Adana'da Oynasın Seneye SözLeşmesi Bitince Nereye İsterse Oraya Gitsin.

yok ya ne olur biter bilmiyorum ama Ersan Beşiktaşımıza tekrar dönücek bu iş çözülür ..

Geri